Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikołajus Kopernikus

Zabijamy marzenia...nowa złowieszcza gra!

Polecane posty

Gość Mikołajus Kopernikus

Wiem, że to już kiedyś tutaj było, ale nie mogę znaleźć, stąd ten topik. Gra polega na tym, że ktoś opisuje tutaj swoje marzenie a osoba następna zabija je, czyli wymyśla coś, dzięki czemu nasze marzenie nigdy się nie spełni, albo wydarzy się coś, co będzie miało negatywny wpływ na nasze życie, po spełnieniu tego marzenia. np. Agata wpisuje - chciałabym wygrać milion dolarów a Agnieszka zabija to marzenie - wygrasz, założysz własny biznes ale przyjdzie komornik i Cię zlicytuje 🖐️ po czym Aga wpisuje swoje marzenie np - chciałabym znaleźć miłość życia i następna osoba robi podobnie, pisząc, że Aga znajdzie , ale będzie to alkoholik i dziwkarz. po czym dzieli się z Nami wlasnym marzeniem. Bawmy się :D 🖐️ moje marzenie - chciałabym aby przestał boleć mnie ząb :classic_cool:

Gość tatiana z rana
przestanie cie bolec na chwile ale dentysta znajdzie ci 2 dziury i w wigilie leczeni e kanałowe

Gość anula dupula.........
sraczka ci przejdzie i w tym samym momencie zwymiotujesz na siebie ;) chcialabym dostac lexusa :)

Gość notarba
ale wszystkie trzy to okropne materialistki beda i z torbami cie puszcza chcialabym byc seksowna blondynka

Gość adadaddadda
przerobisz się na blondynę, ale za miesiąc bedziesz łysa chciałabym zeby porwał mnie książę na białym koniu :P

Gość taaaaaaaaaaaaaaa
staniesz sie sexowna bklondynką tak piekną że zgwałca cie grupowo w ciemnym parku chcę żeby pies sąsiadów przestał wyć

Gość miśmi
pie sąsiadów przestał wyć bo otruli go złodzieje i okradli dom sąsiadów i do ciebie też sie włamali i zlali kijem chce mieć wypasionego laptopa

Gość dostaniesz pod choinkę
wypasionego laptopa i po 5 minutach wylejesz na niego kawę :-) Chcę wyjechać do Mongolii!

wyjedziesz do Mongolii ale z powodu podobieństwa do jakiegoś strasznego mordercy dostaniesz karę śmierci.. chcę żeby zima się już skończyła

Gość niezalogowany levviatan
pojedziesz do mongolii a tam zachorujesz na trypra po szalonej nocy w mongolskim burdelu chciałbym miec dziewczynę ;)

Gość badda
zima sie skończyła ponieważ nastąpiła zmiana klimatyczna na ziemi,śnieg i lodowce sie rozstopiły powstały podtopienia na skutek czego żywność zdrożała o 200 % a benzyna podrożała dwukrotnie bilety autobusowe i kolejowe cena dwa razy podbita bieda i bezrobocie,ludzie w Polsce tyrają cały dzień za 800 zł i sie cieszą że mają na zupe chcę odnieść sukces zawodowy i dobrze zarabiać

Gość a ja co chcę
chcę odnieść sukces zawodowy i dobrze zarabiać Zostaniesz politykiem i po jakims czasie wylądujesz za kratkami za korupcję :-P A ja chcę żeby wszystko staniało w Polsce!

Gość badda
masz konia ,koń jest drogi w utrzymaniu, nie starcza ci pieniędzy i z głodu odgryzł ci pół łba chce jezdzić na nartach

Gość sdjkhldsghdfklhgf
masz blizne 3d na dvd ale ch** Ci po tym bo i tak nie masz tv 3d a dvd Ci ukradli chce splacic karte kredytowa

dostaniesz ten autograf ale zaraz po tym jakaś pijana laska puści Ci pawia na kartkę z autografem, po wytarciu autograf się rozmaże. Chce zmienić pracę na lepszą