Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhhh88.............

Okłamała mnie ze jest dziewicą...

Polecane posty

Witam mam taki problem, jestem z dziewczyną ponad 1,5 roku ostatnio wyznał mi iż mnie okłamała na samym początku ze jest dziewicą... powiedziała mi iż jak miała 16lat jej chłopak po 5mc znajomosci nalegał na sex zgodziła się tylko raz... bolało ją więc po chwili powiedziała ze już nie chce... kolejny raz chciał ją "wykorzystać" na urodzinach przyjaciółki... nie chciała i rozstali się po kilku tygodniach... powiedziała mi iż bardzo tego żałuje gryzło ją to od początku niechciała mnie stracić (ja byłem prawiczkiem), ze dla niej liczy się pierwszy raz ze mną że tamto był głupi wybryk (mówiąc te słowa płakała..., mówiła ze to po naszym razie krwawiła i ją bolało (troszke tam krwi było)... ona mnie kocha strasznie mocno, a ja już nie wiem co robić bo 1,5 roku to kłamstwo... gdybym wiedział ze już jest "po" to bym nie był taki delikatny... My w sumie przez te 1,5 roku kochaliśmy się dość rzadko może 20razy, zawsze było tak samo iż ja wszystko robiłem a na jej twarzy pojawiał się smutek i wrecz łzy...

Gość prawda w oczy
tak samo Cie okłamie jak sie puści z Twoim kolegą. Nie marnuj sobie życia z kimś kto Cię oszukuje. Zapytaj się czy się pieprzyła z innymi jak była z Tobą. Powie że nie. I to też bedzie kłamstwo.

Gość ty, prawda w oczy,
po jakiego chuja tak piszesz? jeśli byłeś/aś zdradzany/a to oddawaj się swojej frustracji w samotności. pytanie do założyciela topiku - po co piszesz o tym na forum? jaki masz cel w wywalaniu najbardziej intymnych spraw?

może hm 20 razy przesadziłem mysle ze tak 30 lub 40.... czasami było fajnie... no ale też nie było ku temu okazji... badz ona nie chce...

sam nie wiem chyba ten temat był jednak nieodpowiedni do internetu... można go jakoś skasowac??

"zawsze było tak samo iż ja wszystko robiłem a na jej twarzy pojawiał się smutek i wrecz łzy" to pewnie dlatego że ciebie okłamała pytanie czy chcesz jej to wybaczyć czy nie?

Gość nic_nie_wiem_wlasciwie
Mi sie wydaje, ze jest w porzadku dziewczyna... Tak na prawde, wcale nie musiala stracic dziewictwa podczas teo 1 razu.

napiasles masz prawo kazdy tu pisze co chce (w 80% bzdury) uwazam ze powinnienes jej wybaczyc wiedziala ze ty jestes prawiczkie i sie po prostu bala powiedziec prawdy nie chciala cie stracic

Gość _Misiek__
Zupełnie możliwe że było tak jak u mnie. Kochałem się z dziewczyną i był to jej pierwszy raz a krwawienie było dopiero po kolejnym razie po tygodniu. Więc niech ona tak nie rozpacza, bo może tak naprawdę to cnotę straciła dopiero z tobą. To bardzo wartościowa osoba. Widać że bardzo to przeżywa. Więc niech się już tym nie przejmuje. Trzeba żyć tym co jest teraz. Było minęło. Naprawdę to już nie jest jej problem ani twój.

Gość fdlajflajf
Jak ja bym miala takiego chlopaka co takie glupoty gada i tak sie zastanawia to ucieklabym od razu. Serio! Chyba to, ze to Twoja pierwsza dziewczyna rzucilo Ci sie na glowe. Wydaje mi sie, ze jestes zazdrosny o to, ze w ogole miala z kims innym jakikolwiek kontakt intymny a Ty nie!!! I tu jest sek! Widze, ze nie masz honoru ani uczuc bo zalezy Ci na pierdolach a nie na tym, ze ktos Ci kocha. OPanuj sie chlopie, albo daj tej dziewczynie spokoj. Znajdzie na pewno kogos wartosciowszego, kto nie bedzie pisal, ze sex razem byl taki sobie i nic specjalnego!!!!

Gość prawiczkow boli
ze dziewczyna nie jest dziewica

Gość rwsffgfdgfdg
do kisssss 20 razy na tydzien :P Jak tak dalej pujdzie cipsko jak wiadro bedziesz mieć i cie rzuci bo za bardzo rozjechana.. albo anal :P

Koniec tematu, nieważne, swoją drogą miałem okazje w przeszłości kilka razy i nie skorzystałem... jedna była pijana i wszystko jej jedno było, kolejna była nimfomanką na imprezie co bzykała się 30min predzej a potem się doczepiła do mnie, kolejna chciała mi zrobić loda po 5minutach. Koniec kropka, a tak BTW to nie boli mnie to ze kogoś miała tylko to ze to skrywala a to co innego...., ok nieważne temat niepotrzebny choć znalazło się kilka wartosciowych odpowiedzi, owszem ona bardzo to przezywa i boli ją to ze mnie zasmuciła... tym co walą konia przed pctem tez dziękuje choć ich odpowiedzi ukazują ich inteligencję. Czy można jakoś skasować ten temat?

Gość julkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa1234
ehhhhh8888... spokojnie, to tylko internet, z tego co piszesz dziewczyna mocno przezywala to ze jednak Cie oklamala, pogadaj z nia, ja pewnie tez meczy to, na pewno tez widzi po Tobie ze cos jest nie tak, najwazniejsze ze zaluje tamtego i tylko Ty sie dla niej liczysz, porozmawiaj raz a porzadnie tak by juz nie wracac do tego temtu, wyjasnijcie i zapominjcie, przeciez miala jednego tyklo, siedzisz na tym glupim kafe i sam widzisz jak te niektore laski wypisuje ze maja po 20 kolesi i jeszcze sie z tego ciesza, ciesz sie ze twoj amiala glowe i jednak sie tak nie zbrukala pozdrawiam :)