Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość d2qeqa

oszustwo na allegro

Polecane posty

Gość d2qeqa

zostałam oszukana przy zakupie sklep oferował gratisy,w przesyłce nie było żadnego gratisu,czy mog wystawić negatywny komentarz?

Gość Zanim wystawisz negatywny
Proponuje najpierw skontaktować się ze sprzedającym, być może omyłkowo nie został dołączony gratis. I po twojej interwencji doślą albo chociaż przeproszą za błąd.

Gość ale gratis to jak sama
nazwa wskazuje to gratis. Nie mozesz miec zadnych zadan w odniesieniu do czegos, co bylo okreslone jako gratis. Negtywa sobie wystaw, jak Ci lepiej po tym bedzie. Do czasu jak nie dostaniesz odwetowego :P

Gość d2qeqa
kontaktowałam się i wkurzyli mnie jeszcze bardziej,napisali,że producent nie dołączył gratisówi w zamian wyślą mi jakiś upominek.Czyli nie posiadają tych gratisów,a zamówiłam przedmiot właśnie ze względu na nie,mogła kupić w sklepie u siebie bez takich gratisów.Odpisałam,że chciałabym wybrać sobie upominek,a oni że już wysłali.Nawet nie zapytali mnie,czy prezent będzie mi odpowiadał,przecież może okazać się zbyteczny

Gość d2qeqa
określone było wyraźnie,co jest dołączone do każdej przesyłki jako gratis

Gość d2qeqa
mogę wystawić negatywny komentarz,bo jest to oszustwo ,po co zapewniają,że dają te gratisy skoro wcale ich nie posiadają,takie coś można kupić w każdym sklepie