Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minerwaa

jak wam sie podobaja moje nowe buciki na sylwester?

Polecane posty

Gość minerwaa
nie podobaja mi sie tak bardzo te buty, wole zabudowane:( no i malutkie, ja mam 38-39

Gość wykopyrtka
minervaaa ladna sukienka prosta i elegancka. chyba beda Ci pasowac te buty, bo sukienka ma podobny odcien niebieskawy z tego co sie nie myle? idziesz ze swoim chlopakiem na impreze?

Gość minerwaa
ide sama, nie mam chlopaka, ale to impreza ogolna, ide z kolezankami :) moze tam kogos poznam:D

Gość wykopyrtka
pasowalaby ci torebka kopertowa do tego stroju tylko nie absolutnie w kolorze butow bo tak sie juz dawno nie nosi.

Gość minerwaa
moze czarna? bo ta sukienka jest taka lekko granatowa, ale malo to zauwazalne, wyglada na czarna

Gość wykopyrtka
jestem przeciwna zakladaniu czarnych dodatkow typu buty i torebka do obojetnie jakiego koloru bo pomimu pogladu ze "czarny do wszystkiego pasuje" tak nie jest. moze wygladac zbyt ponuro nagle do tego stonowanego kolorem stroju. Jakas jasna, moze kremowa bylaby dobra? nie widac za bardzo kolorow sukienki na zdjeciu.

Gość wykopyrtka
a juz zwlaszcza do granatu czarny absolutnie nie pasuje, jak rowniez nie pasuje do ciemnego brazu lub czekolady.

Gość minerwaa
moze jakas taka lekko kremowa ze zlotym? pasowalaby chyba. tzn zloty to np ttylko nitka przy zapieciu . kolor na gorze taki bialo szary, na dole tak jak mowilam, czarny, wpadajacy pod bardzo ciemny granat

Gość wykopyrtka
skoro gora sukienki bialo szara to moze szara kopertowka? do granatu pasuje jak najbardziej. Albo odcien niebieskawo szafirowy?