Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaaaa1234

ciesn nadgarstka

Polecane posty

Gość zalamanaaaa1234

mial ktos to schorzenie? jakie byly wasze objawy? czy poddaliscie sie zabiegowi? jak przebiegal i czy pomogl? czy byl to zabieg taki ze zaraz do domu czy musieliscie lezec w szpitalu? jakie badania przed zabiegiem? od kilku miesiecy mam jakies stany zapalne w sciegnach srodrecza. dodatkowo chyba mam objawy ciesni nadgarstka w obu dloniach. i nie wiem czy to efekt tego zapalenia (jakies zgrubione sciegno uciska na nerwy) i stad to mrowienie i dretwienie czy moze odwrotnie zespol ciesni nadgarstka spowodowal zapalenie. sama juz nie wiem mam metlik w glowie . codziennie rano budze sie ze sztyenymi dlonmi musze je rozmasowac i rozruszac. dodam ze sztywnosc nie dotyczy stawow tylko sciegien sa przykurczone z rana i przzez to dlonie nie sa w pelni sprawne. dodakwo lewej dloni (dominujacej u mnie) nie moge rano zacisnac w piesc. mam juz wszystkiego dosc :-( bylam u reumatologa wyniki sa dobre. odeslala mnie do ortopedy ten zapisal metypred. jak go bralam byla poprawa po odstawieniu zaczelo wracac. no a nie moge caly czas brac sterydow przeciez :-( siedze i placze z bezsilnosci i strachu co mi wlasciwie dolega :-(

Gość zalamanaaaa1234
tylko mnie nadgarstki nie bola

Gość zalamanaaaa1234
up

Gość uppppppppppppppppppp
up

Ponawiam temat na poważne schorzenie cieśń nadgarstka, który to temat dyskusji opisała załamanaaaa1234 i ucichło choć upłynęło 20 miesięcy. Może powodem było niedorzeczne wypowiedzi, związane z psychiką, niż z opisaną rzeczywistością. Bardzo ciekaw jestem jak autorka tematu wyleczyła się z tego schorzenia.