Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

kamelia22

DOBRE KLINIKI

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Ja moge poleci膰 http://www.klinikaurody.org.pl/ ,mia艂am tam kilka zabieg贸w. Bardzo przyjemna obs艂uga klienta. Zabiegi, kt贸re tam przechodzi艂am to: -laserowe usuwanie zmian sk贸rnych - mezoteriapia

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Du偶o zabieg贸w z zakresu kosmetologii DermaQuest proponuje klinika Beauty Skin (www.beautyskin.com.pl) z Warszawy. 艢wietna lokalizacja (3 minuty od stacji metra), pi臋kne wn臋trza i fachowy personel. Mo偶na wykona膰 szereg peeling贸w, kt贸re naprawd臋 skutecznie wyg艂adzaj膮 i uj臋drniaj膮 nask贸rek (np. peeling dyniowy).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dobre laboratoria mo偶esz znale藕膰 na www.badamysie.pl a dzi臋ki niej robi臋 badania krwi za darmo i bez skierowania :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Od lat na Mokotowie jest Time Clinic - bardzo du偶y wachlarz zabieg贸w, wszystkie naturalne, bezpieczne. Moja sk贸ra z wiekiem jest coraz bardziej wymagaj膮ca i tam znalaz艂am ratunek:) Dr Piwek - 艣wietna!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aniela B
Bez dw贸ch zda艅 godna polecenia jest klinika kriocentrum w J贸zefowie ko艂o Warszawy !!!! Przekonaj si臋 sama :) http://www.kriocentrum.com/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gryfna
Ja s艂ysz艂am o klinice w krakowie, 偶e jest bardzo dobra. Fajni specjali艣ci, czesto maj膮 promocje i pakie. Moja kole偶anka u nich wykonywa艂a depilacj臋 laserowa i sobie chwili maj膮 bloga i stron臋 internetow膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jesli klinika medycyny estetycznej w Warszawie to Horizon Medical Center (dawana Klinika Medycyna Urody). Teraz s膮 po remoncie i maj膮 wi臋cej zabiiegow w ofercie. Ja polecam ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dawid

A-Dentica. Klinika stomatologiczna. Sorek A. polecam t膮 klinik臋 mam z ni膮 dobre wspomienia. Pracuje w firmie Bolarus, kiedy艣 przywozili艣my im sprz臋ty laboratoryjne. Obs艂uga jest tam bardzo mi艂a, byli zadowoleni z naszej pracy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bez jaj, same reklamy

Uwa偶ajcie na klinik臋 dr Brumer "Medycyna M艂odo艣ci" na warszawskim Bemowie聽聽- mocno聽inwestuj膮 w marketing聽szeptany na forach, a tymczasem pracuj膮 tam ma艂o profesjonalni lekarze, obs艂uga klienta wyj膮tkowo kiepska, ceny nie nale偶膮 do聽niskich,聽a miejsce ciasne i niechlujne, do tego obecny聽pies jednego z lekarzy. Ceny podawane przez telefon i po us艂udze s膮 r贸偶ne, nawet nie wstydz膮 si臋 rozbie偶no艣ci, bo wg nich "zdarza si臋".聽 Reklamacji nie da si臋 z艂o偶y膰, po prostu uwa偶aj膮 si臋 za nieomylnych, a klienci sk艂adaj膮cy krytyczne uwagi聽to wg nich roszczeniowi naci膮gacze, kt贸rzy 艣mieli nie doceni膰 "bog贸w". 呕e nie wspomn臋 o pseudonaukowym be艂kocie dr Brumer o wp艂ywie kom贸rek macierzystych na 艂ysienie, dramat po prostu...a偶 trudno uwierzy膰, 偶e ta聽kobieta ma dyplom. Naci膮gactwo dla naiwnych. Odradzam.

Udost臋pnij ten post