Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brak PMS

Okres

Polecane posty

Gość Brak PMS

Czesc Otoz mam pytanko. Kilka dni temu powinnam dostac okresu...a tu nie ma. Zawsze mam silne napiecie przedmiesiaczkowe, juz na tydzien przed bardzo bola mnie piersi . W tym miesiacu jednak NIC, zero bolu. Nigdy tak nie mialam wiec sie troche obawiam. Dodam, ze nie mialam jakichs specjalnych stresow ostatnio, nie podrozowalam...Czemu tak sie dzieje, miala ktoras z Was moze kiedys cos podobnego?

Gość szczepan
Zbyt malo hormonow w Tobie buzuje:) PMS nie zawsze musi sie objawiac-moze go wcale nie byc co ciazy nie oznacza;)

Gość kofig
ja tak miała ze dwa razy ,ze piersi mnie nie bolały a dostałam okresu. nie martw sie.

Gość Brak PMS
Kurcze, okresu jak nie bylo tak nie ma. Zaczynam sie martwic, bo nie mialam tak dlugiego cyklu nigdy...Objawow ciazowych brak, objawow napiecia przedmiesiaczkowego tez nie ma. Moze ja chora na cos jestem...

Gość Brak PMS
Wedlug ostatnich cykli teraz spoznia sie 6 dni. Mam raczej krotkie cykle 26-27 dni. Dzis jest 32 wiec cos nie tak...

Gość Brak PMS
Poczekam jeszcze kilka dni i na pewno zrobie test...tak sie troszke chcialam wygadac poki co...

Gość spirited away
przede wszystkim nie martw sie na zapas bo od tego martwienia tez moze ci sie spóźniać.

Gość Brak PMS
Powiem Wam, ze nie zmartwilabym sie gdyby to byla ciaza. Nie planowana to fakt...ale jesli juz to w sumie mile widziana. Martwi mnie bardziej fakt, ze cos niedobrego dzieje sie z moim organizmem.

nie zawsze brak okresu oznacza ciaze,czasem okres poprostu sie spoznia.Ja tez zyje w stresie bo go nie mam.

Gość Brak PMS
Hehe Julek, moze przekwitam juz, starzeje sie chyba i cos sie zaczyna zmieniac :)

Ja wlasnie 2 mies.temu dowiedzialam sie ze mam niedoczynnosc tarczycy i pewnie dla tego nie mam okresu..

Gość Brak PMS
No to faktycznie u Ciebie to moze byc jak najbardziej powodem...