Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona000

zachował się agresywnie..

Polecane posty

Gość zawiedziona000

wczoraj poszlam do kolezanki, zadzwonilam pozniej do chlopaka czy moglby po mnie przyjechac autem wieczorem.. wyczulam w jego glosie ze jest pijany.. on mi odpwiedzial ze jest u kumpla i ze jak juz to moze po mnie przyjsc za chwile i mnie odprowadzic..nie chcialam wracac tak szybko wiec mu odpowiedzialm ze niech nie przychodzi, ze poradze sobie.. a on do mnie z rykiem " jakto nie mam po ciebie przychodzic? gdzie ty jestes? nie bedziesz mi lazic po nocach!" ja do niego ze jestem u kolezanki i ze chce costac dluzej.. a on znow " masz byc za 10 min pod jej blokiem" a ja do niego ze nie a on wtedy z takimi słowami... " nie pier.dol mi ku.rwa "(zatakalo mnie) chwila milczenia i znow "za 10 min masz byc" ja sie rozlączylam... nie moglam uwierzyc w to co powiedzial... nigdy tak sie do mnie nie odezwal! nie wiem co w niego wstapilo... po chwili zadzwonil z pytaniem czy bede czy nie :" powiedzialm ze nie chce znim juz rozmawiac , ze nie bedzie sie tak do mnie odzywac" a on mi na to " ze co? o co ci chodzi? normalnie do ciebie mowie" a ja do niego ze takie slowa nie sa normalne " a on mi na to ze te slowa byly akurat do kumpla bo go denerwowal itp" nie wiem czy moge mu wierzyc...?? :( dzis rano napisal mi smsa ze bardzo mnie przeprzasza za wszytko ze za duzo wypil itp. co powinnam zrobic? :(

Gość twój chłopak to wiesniak
i tyle komentarza, ale kto co lubi

Gość tretretetert
ale problemy jak jasny gwint hahaha zalany był i tyle.