Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zboczony Polaczek

Dosyć takiej urody Polek!

Polecane posty

Gość zboczony Polaczek

Waszym ideałem są jakieś dresiary, tipsiary i i solary z blokowisk w pozach łatwych dziwek! :classic_cool:

Liv jest przecudowna. :) Zgadzam się z autorem topiku, sama także mam dosyć takiego spojrzenia na kobiecą urodę. ;)

No niestety wielu facetów na takie leci... dodam jeszcze ,że mają włosy farbowane na blond, czarno albo co gorsza połączenie blondu z czernią, jak skunksy. Pomijając wygląd, to one są tępe ,że szok a ich najlepsza rozrywka to dyskoteki , jedyna lektura to bravo albo twist, muzyka techno i popularne popowe hity puszczane na vivie. Ostatnio słyszałam rozmowę 2 takich dziewczyn w pubie , brzmiała ona mniej więcej : - kur.wa a wiesz kto mnie zaprosił ostatnio do znajomych na nk? - no dawaj!- - ten typ z dyskoteki co z nim tańczyłam , taki w białej kamizelce - jo , nie pierd.ol - no powaga kur*wa - no i skomentował mi fotkę , napisał ,że jestem ciasteczko w tym momencie nastąpiło coś w rodzaju HAHAHAHAHAH HIHIHIHIHIIHIH HAHAHAHAHA HOHOHOHOHO HIHIHIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHI O JA JE.BIE HIHIHIH.

Gość zboczony Polaczek
i te włosy! nie mają atutów a zasrywają internet swoimi fotkami! cienkie włosy często farbowane no ale uważają się za super rasowe laski

Gość weronikanfiid
a_ja_mam_kota: a o czym mają w pubie rozmawiać? o polityce!? Nie jestem tipsiarą, ale też nie mam nic do takich! Każdy się ubiera jak chce, a wygląd wcale nie świadczy o intelekcie! Oj znam wiele ,,przygłupich lasek,, które wcale nie mają blond włosów i różowego dresu. Uogólniacie!

Gość Hose Antonio
narząd płciowy poziomy-usta ma jakby zdeformowane pewnie wielu ją w te usta jechało

Gość jhnwriuhik
ja też mam cienkie wlosy, taki slowianski urok niestety, farbowane, bo mam ciemne oczy i brwi a wlosy mdle, wiec farbuje je na orzechowy braz i co? nie moge wystawic zdjecia na nk bo was strasze? nie obchodzi mnie to!:)

Gość zboczony Polaczek
jak się nie ma co pokazywać to się nie pokazuje! :classic_cool: brąz nie jest taki tandetny jak czarny czy blond

weronikanfiid Skoro kogoś pasjonuje temat naszej klasy , to niech rozmawia o niej, ale chyba nie w taki prymitywny sposób? Niech zgadnę sama nosisz tipsy? Tak szczerze to nie znam inteligentnej dziewczyny z tipsami, po prostu nigdy nie spotkałam. Czemu żadne gwizdy, osoby sławne, ze świata mody nie noszą tipsów? Bo to szczyt tandety , cały świat śmieje się z tipsiar a one jeszcze nie skumały ,że to żenujące i kiczowate. Jak by nie można było zadbać o własne paznokcie i je ładnie pomalować, tylko nosić 2 centymentrowe plastiki. Fu.

Gość jenk
I do zdjęcia usteczka koniecznie w dziubek

Gość zboczony Polaczek
to prawda żadna inteligentna babka nie nosi tipsów, bo wie że to szczyt tandety!! solara psuje wam cerę i w wieku 20 lat wyglądacie jak kobiety w średnim wieku !

Gość zboczony Polaczek
a makijaż to też tragedia nawalone mocno wszystko zamiast delikatnie. a dzisiejsze nastolaty to już w ogóle full makijaż, powiedzcie po co wam to? już nie mogę. często ładne dziewczyny a tak źle zrobione. weźcie się ogarnijcie !

Gość Fanka__Tolkiena
:) ja znam wiele dziewczyn, które są bardzo naturalne i ładne i ich uroda nadal jest w cenie. A tipsiary, blachary to wytwór XXI wieku, ale sama widzę, że w większych miastach jest ich coraz mniej i większość ludzi postrzega je jako tandeciary, więc nie patrzmy na nasze społeczeństwo w tak czarnych kolorach

Lubię tipsy, nie za długie, bez zbędnych duperelek najczęściej french :o mam włosy farbowane na czarno... ale żeby od razu nazywać mnie tipsiarą? ...:o Fajnie to tak kierować się uprzedzeniami ? :o nie ważne co, nie ważne jak nosi tipsy to od razu pustak i dzivvka :o ...

Gość zboczony Polaczek
Bo naturalnym środowiskiem naturalnej kobiety jest kuchnia :classic_cool:

Gość zboczony Polaczek
Przecież nie może normalna kobieta szlajać się po dyskotekach, porządne kobiety siedzą w kuchni a nie jajach z importu :classic_cool:

Gość zboczony Polaczek
no to weź na logikę - tipsy powinno się stosować jeśli się ma słabe paznokcie i nie są ładne, czyli co to za atut taka sztuczność? naturalnie ładny wygląd a poprawiony to duża różnica. macie odtrutkę! oto prawdziwie piękne polskie kobiety: http://www.anja.pl/images_closterkeller/bio/92_anja.jpg http://bi.gazeta.pl/im/8/4896/z4896658G.jpg

Gość Fanka__Tolkiena
bieu: ni do końca, skupiasz się na stereotypach. A tipsy, opalenizna z solarium, zafarbowane włosy zniszczone od prostownicy są zwyczajnie tandetne i pozbawione dobrego smaku.

Gość zboczony Polaczek
przestań się podszywać kolejny nieudany człowieku. a tipsiary mają powodzenie u takich samych kretynów jak one więc to się nie liczy

ja wam wspolczuje ze sie obracacie w takim towarzystwie, gdzie jedynymi kobietami sa blondi z tipsami na 5cm nie wrzucajcie wszystkich do jednego worka ja dzien w dzien widze mase kobiet o ktorych mysle, ze cholera jaka ladna jedna z druga bardzo rzadko widze typowe tipsiary

Gość zboczony Polaczek
U mnie w obejściu tipsów nosić by nie musiała, z resztą i tak odpadły by je nawet jakby miała robione na distal, w parniku jest tyle roboty ze świniami że dwie ręce to mało.

Gość Zdecydujcie się w końcu faceci
Macie dosyć urody tipsiar, a prawda jest taka, że tylko na takie lecicie!! Im bardziej wuglarny wygląd tym dziewczyna ma większe powodzenie. I wiem to z własnego doświadczenia, bo znam wiele dziewczyn ubierających się jak dziwki, wulgarnie wymalowanych, tlenione blond włosy i skóra spalona od solarium. I co? Każda ma chłopaka. A ja wyglądam normalnie, włosy naturalny średni blond, każdy twierdzi, że mają piękny kolor, bo są takie trochę złote. Delitakny makijaż i kobiecy (ale nie dziwkarski i wulgarny) strój. Podobno jestem też ładna z twarzy, szczupła. I co? Jestem sama, ciągle sama :(

a po co ci taki facet ktory woli latwe dziewczyny? zdarzaja sie faceci ktorym po prostu sie taki styl podoba ale zobacz ze zazwyczaj faceci wola takie dziewczyny na jeden raz moi koledzy powiedzieli ze chcieli by taka na jedna noc ale zeby gdzies sie na miescie pokazac to juz nie ;)

Grabowska jest super. A ta Anja podobna troche do Kowalskiej:-P prawda jest taka, że naturalne nie mają siły przebicia