Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla komputerowcow

dla kopmuterowcow

Polecane posty

Gość dla komputerowcow

chcialem sprawdzic co sie dzieje z dzwiekiem bo go nie mam i wyskakuje mi taka informacia nie znaleziono karty dzwiekowej.aby ja odnalesc zainstaluj sterownik dzwieku dostarczony przez producenta dzwieku ale ja takiego sterownika nie mam co mam zrobic

Gość dla komputerowcow
producenta sprzety nie dzwieku

Gość aquariussssssssssssss
no w sumie zrób co Ci każe ten komunikat. Zrób tak, wyszukaj w dokumentach jaką masz kartę dźwiękową przepisz jej nazwę w google, z dopiskiem download i szukaj znajź na stronach napis "model twojej karty" drivers gdzie w cudzysłów wpisujesz to co w google czyli model twojej karty. i kliknij na napis albo kliknij na downlaod obok tego, ściągnij na dysk i uruczhom i zainstaluj sterownik. Po wszystkim ponownie uruchom komputer.

Gość aquariussssssssssssss
poprawka instrukcji obsługi było gdzie w cudzysłów wpisujesz to co w google czyli model twojej karty. powinno być gdzie w cudzysłów będzie to co w wpisywałaś google czyli model twojej karty.

Gość dla komputerowcow
Wydaje mi się że stało się to po ostatnim ataku fansówki, mój komputer papkował, ja schowałam się w pawlaczu i na koniec nie było już dźwięku w laptopie.

Gość Bardzo dużo ciekawych
informacji na temat tego groźnego zjawiska można uzyskać w bardzo prosty sposób czyli wpisując w wyszukiwarce wyszukiwarce GOOGLE hasło "FANSÓFKA" i wcisnąć przycisk szukaj i już można przeglądać informacje na temat FANSÓFKI !!!! wcisnąć: "powtórzyć szukanie we wszystkich stronach" i wyskoczy od zajjjj**bbbania stron na temat FANSÓFKI.

Gość ljh;kg;;
idź do serwisu, daj zarobić na chleb fachowcowi