Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myślicie o tej spacerówce

Fajna ta spacerówka? oplaca sie zamówić?

Polecane posty

nikt o takiej nie słyszał?

bo po nowym roku wszystko zawsze idzie do góry, a jeszcze teraz mają podnieść Vat na akcesoria dla dzieci.

jakie znowu drożej? przecież wyższa cena jest przekreślona ;) jeśli ma być na teraz ta spacerówka, tj. na zimę to wg mnie nie nadaje się, a konkretnie chodzi o kółka no i okrycia na nogi nie ma .

podobno ma okrycie. Tak napisano w aukcji. Ma być na wiosnę.

mam kostkę brukową na podwórku a tak na poważnie to bardziej mi jest do samochodu potrzebna żeby wrzucić do bagażnika w razie jakiegoś wyjazdu itd. Ale nie znam zupełnie tego wózka nigdy o nim nie słyszałam i byłabym wdzięczna za opinie. Cena jest kusząca, ale czy czasem to nie bubel?

Gość sara ąę
polecam wózek Graco Symbio- rewelacja pod każdym względem

ale to jest 3 funkcyjny wózek i kosztuje majątek a ja szukam taniej spacerówki.

Gość paroweczkaka
ja kupiłam tak kiedyś symbio, wszyscy pisali ze do d**py, mały niewygodny itp. a mi on jak najbardziej podpasował i jestem bardzo zadowolona bo wózek jes może i rzeczywiście nieco mniejszy , ale za to super lekki, zwrotny, taki na jakim mi zależało.

Gość .kukułka.
i znowu, rany reklama Graco

Gość alebabka
ja mam ten wózek, i dla mnie jest zwyczajny... dobrze się jeżdzi, ale bez szału.

Gość ktos tammm
Najlepsze byly stare wozki na skorzanych paskach.

Gość klementyska
a ja mam pytanie z innej beczki, może wiecie na jakiej wysokości jest raczka w nim? albo mogłaby mi któraś zmierzyć??? ponieważ jestem bardzo wysoka i nie chce męczyć pleców przy niskim wózku.

Gość kleosia19
a ja mam pytanie o Graco Symbio, dokładnie interesuje mnie spacerówka jak sie sprawdza? Jak amortyzacja , bo kólka wydaja sie fajne i duze Jakie tkaniny? Dobrze sie czyszczą? Mnie sę bardzo podoba czarny Symbio, chyba niebrudzacy?

Gość inesines666
Moja siostra kupiła ten wózek, zdaje się, w Magdalence w bochni i z tego, co się orientuję, to jest bardzo zadowolona. Wózek się sprawdza jak najbardziej.

Gość do kleośki :)
z amortyzacja w Symbio nie ma problemów, spójrz zreszta na kóła, spoko jeździ A tkaniny, z reguły we wszystkich teraz wózkach zdejmujesz wszystkie elementy do prania , w symbio tez , poza tym ta tapicerka w nim to wystaczy mokra szmatka i wytrzesz jak coś ci zabrudzi spoko, bez obaw , fajny wózek

Gość krasulka
Jak juz mowa o GRACO to spytam czy widziała któras albo miała do czynienia z GRACO EVO ? Mnie wpadł w oko :) Taki fajny niewielki wózeczek, idealny do miasta

Gość asti33
Co do Graco Evo to chyba sie mogę co nieco wypowiedzieć bo własnie czekam na dostawę:) sporo wózków ogladałam ,niezły mętlik jak sie szuka- tyle tego Ale ten mi się spodobał , ciekawy i praktyczny Zamówiłam tylko w necie bo w sklepie wyszedł by drożej

Gość listopadowa panienka
kleosia, faktycnzie jak Ci tu dziewczyny napisały, jak myślisz o Symbio to jest sie nad czym zastanawiac. bardzo porzadny wózek, naprawdę. Ja go mam od 4 mieisecy dopiero ale polecam

Gość biedrona w zielone grochy
Graco Evo zaczyna być chyba jednym z modniejszych, ludzie chyba na te nowości tak lecą żeby nie mieć oklepanych jak wszyscy U mnie w pracy już 2 koleżanki kupiły sobie ten wózek i niby zapewniają ze sie wcale nie umówiły ja na razie ogladam ale nie wykluczam że kupię, bo szukam czegoś lekkiego i małego