Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meszugene

Twardy lektorat Kaczyńskiego to ok 25%

Polecane posty

Gość twardy elektorat tuska
bardzo masz pokręcone wspomnienia... bo KACZORY WŁADZĘ ODDAŁY, co z pewnośćia nigdy nie zdarzy sie POpaprańcom - świnie same od koryta nie odejdą. A co do blidy to wybacz, ale baba miała czego sie bać. Wielu hitlerowców tez wolało popełnic samobójstwo po przegranej wojnie a jakoś nikt nie ma za złe aliantom, że ich "zaszczuli"

Gość Co ma religia do polityki?
­

Gość niezwykły polak
Jak wiadomo po wojnach rozlicza się jedynie przegranych )))

Gość twardy elektorat Tuska
czy kot rządzi kaczką czy może vv?

Gość meszugene
oddali władze ahahh jak sie rozdupila koalicja z lepperkiem i giertychem tak nie bylo innego wyjscia juz jaruś by oddał władze:D co do rzadów Tuska przypominam, ze partie rzadzaca popiera i obdarza zaufaniem pomimo 4 lat rzadzenia ponad połowa Polaków podczas kiedy kaczor jest najmniej wiarygodnym politykiem :D

Gość meszugene
to prawda

Gość jak wybory były to
głosowało 50% ludności czyli PO miało 100% poparcia :).

Gość mimo, że Niesiołowskiego
za bardzo nie lubię, ale muszę mu przyznać rację, wybór Kaczyńskiego byłby nieszczęściem dla Polski i Polaków, wyjątkowym szczęściem dla biskupów, arcybiskupów i tym podobnych brzuchaczy, oraz nad wyraz byłby szczęśliwy o.Rydzyk, doktor z Bożej łaski, jak i Jarosław.....

Gość meszugene
widze ze Polacy przejrzeli w koncu na oczy tak sobie mysle ze nadchodza ciezkie czasy dla jareczka i moherów - święta samotni, zgorzkniali, chorzy na paranoje - moze dac im spokój?

Gość moi drodzy wiecie co
Ja uważam że jesteście bardziej ślepi niż wyborcy PIS.

ps raz zmarnowałem głos na PO bo liczyłem na niższe podatki więcej tego nie zrobię.

Gość u mnie na uczelni wstydem
było się przyznać że jest ktoś za PO, a z kolei na prywatnej uczelni wstydem było sie przyznac że jest ktoś za PiSem. No ale dobrych uczelni i wydziałów jest mnie niż takich badziewnych jakie elektorat PO studiuje, moze dletego elektorat Po jest lepiej wykształcony ale tylko na papierze.

Jak nie jak tak przecież podpisali ustawę zasadniczą znaczy się traktat a teraz PO będzie dopiski sobie robiło do konstytucji. Ale byłem głupi się dałem nabrać jak dziecko.

"u mnie na uczelni wstydem było się przyznać że jest ktoś za PO, a z kolei na prywatnej uczelni wstydem było sie przyznac że jest ktoś za PiSem. No ale dobrych uczelni i wydziałów jest mnie niż takich badziewnych jakie elektorat PO studiuje, moze dletego elektorat Po jest lepiej wykształcony ale tylko na papierze." A może nie jesteś wcale profesorem zwyczajnym?

Gość meszugene
twardy elektorat PO :D 🖐️

"moi drodzy wiecie co Jak nie jak tak przecież podpisali ustawę zasadniczą znaczy się traktat a teraz PO będzie dopiski sobie robiło do konstytucji. Ale byłem głupi się dałem nabrać jak dziecko." Masz rację, w nocy wszystkie koty są czarne. Nawet kot Alik.

Gość trennere
lektorat???:D:D:D:DMeszugene ty błażnie:D:D

Gość meszugene
twardy elektorat - im nie wmówisz ze czarne jest czarne 🖐️

Gość twardy elektorat tuska...
jakiś fan POpaprańców zaiwanił mi nicka... Specjalnie mnie to nie dziwi, w końcu PO miało największe branie w pierdlach :P ja tam się mimo wszystko cieszę że POpaprańcy mają całośc władzy... jak już rozpizgają POLSKĘ do końca nie będą mieli na kogo zwalić... mam tylko nadzieję, że ich następcy rozliczą ich skuteczniej niż wałęsa komuchów [cool}

Gość meszugene
na oko bedzie mial z 1.53

Gość eliksaa
lektorat?...proszę a tu elektorat po,i mamy na dłoni-przyganiał debil ludziom,hehe:D:D

napisałem już wcześniej, że ludzi pokroju Kaczyńskiego należy wysyłać na emerytury emerytury, bo nie potrafią się przestawić na myślenie demokratyczne. Urodził się i wychował reżimie, państwie totalitarnym, i chciałby jeden reżim, zamienić na drugi....reżim komunistyczny, na reżim polokatolicki. Na tą pogańską odmianę katolicyzmu, która przejawia się jakimiś misteriami pilnowania krzyża. Prezydent Komorowski, mimo, że niewiele lat młodszy, potrafi widzieć inaczej świat i chyba bardziej nowocześnie niż robił to nieodżałowany nieboszczyk.