Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meszugene

Twardy lektorat Kaczyńskiego to ok 25%

Polecane posty

Gość twardy elektorat tuska_
kolejnego nicka mi zajebał. Co złodziej to złodziej, widzi okazje to nie przepuści :D

Gość meszugienia
lektorat,z języka hahaha żal żal

Gość u mnie na uczelni wstydem
U mnie w pracy też nie ma zadnego zwolennika PO, ostatnio poruszył ktos temat polityki to sie okazało że wszyscy jadą po PO i Tusku jak po łysej ku**ie. Jedynymi osobami w całym budynku ( a pracuje tam ze 120osób) co są za PO to portier i babcia bufetowa bo często rozmawiają o polityce i idzie boki zrywać jakie to proste i naiwne ludzie.

Gość też jestem prosty i naiwny
i dziwi mnie kradzież pseudonimów przeciwników autora tego tematu.

"U mnie w pracy też nie ma zadnego zwolennika PO, ostatnio poruszył ktos temat polityki to sie okazało że wszyscy jadą po PO i Tusku jak po łysej ku**ie. Jedynymi osobami w całym budynku ( a pracuje tam ze 120osób) co są za PO to portier i babcia bufetowa bo często rozmawiają o polityce i idzie boki zrywać jakie to proste i naiwne ludzie." ...bo pracujesz w domu.

Gość meszugene
blondyn bardzo ładnie ujmujesz w slowa moje mysli

Gość twardy elektorat tuska_
nie rejestruję nicków bo szkoda mi na to czasu :P Zakładam, że ludzie z odrobiną wypobraxni potrafią wymyslić własny nick, a złodzieje byli są i bedą :P Jakoś pisanie o kaczorach z małej litery kompletnie ci nie przeszkadzało?

Gość laktorat...
na sanki albo do książek.

Gość kiwikoko
mesdzugene to ty myślisz ? Pochlebiasz sobie.

Gość no ja się nie dziwię że
nie są za PO. Komorowski ostatnio chce zmienić konstytucję, żebyśmy byli jeszcze bliżej UE niż jesteśmy. im na Polsce nie zależy o nie. ostatnio w budżecie na przyszły rok przewidują grube miliony dać na renowację zamku królewskiego, żeby pełnić godną prezydenturę UE. im chodzi o Europę o USA nawet nie o dobro Polski. dziękuję za uwagę, na ekonomii się nie znam ale widzę co się dzieje

Gość no ja się nie dziwię że
nie są za PO. druga sprawa to całe lizanie dupy USA. co my z tego mamy? nic, na całym świecie piszą o polskich obozach koncentracyjnych.

może byś uważniej słuchał co mówią w tv o konstytucji, nie zmienić a dodać rozdziały o unii europejskiej, a to zasadnicza różnica....

Gość u mnie na uczelni wstydem
Znam jednego gówniarza co jest za PO, strasznie agresywny typ w stosunku do ludzi o innych pogladach, będzie miał jak mówił 2 sprawy za kampanie samorządową ale za co to mniejsza z tym. Po cześci go rozumiem, pasuje idealnie do schematu typowego zwolennika PO czyli pryszczaty co wyleciał z uczelni państwowej , teraz jest na prywatnej, uwielbia taniec z gwiazdami czy tam mam talent, nie lubi sportu i nie grzeszy inteligencją. Jeśli PO wygra to dadzą mu jakis stołek, jeśli nie wygra to zostanie mu po takiej uczelni to chyba tylko do Irlandii wyjechać. Biznesu swojego nie rozkręci bo raz że jest z biednej rodziny to dwa: do tego trzeba mieć jaja. On musi być za PO.

Gość twardy elektorat tuska_._
nO I KOLEJNEGO NICKA MI ZŁODZIEJ ZAJEBAŁ - kaczor to ptak, a co sobie wyobraziłeś, to Twoja sprawa. :D, :D, :D, :D 18.12.2010] 18:22 [zgłoś do usunięcia] meszugene w ktorym momencie piszę nieprawde, kiedy mówie ze psychol kaczynski u wladzy to zagrozenie dla kraju i demokracji? jakoś nie było twojej reakcji...A tu akurat nie ma pola dla mojej wyobraźni 19:06 [zgłoś do usunięcia] meszugene kaczka byla premierem 2 lata i dostała od tuska kopa w kaczy zad

"Bank Światowy zatwierdził dziś 1 mld euro pożyczki, która pomoże rządowi w łagodzeniu skutków spowolnienia gospodarczego." Ale wszyscy chcieliby dostępu do służby zdrowia (bezpłatnego)? Czy może nie?

Gość twardy elektorat tuska_._
Ale wszyscy chcieliby dostępu do służby zdrowia (bezpłatnego)? Czy może nie? bEZPŁATNY DOSTĘP BYŁ LEPSZY ZA gIERKA, A ON ROBIĄC ANALOGICZNY DEFICYT PRZYNAJMNIEJ HUTY I STOCZNIE BUDOWAŁ

jeśli jesteś na toruńskiej uczelni o. Rydzyka, to wiadomo o czym się mówi. Chciałem, zauważyć, że obie partie PiS i PO, są prawicowe, i na dobrą sprawę, żelazne elektoraty niczym się nie różnią, co może tylko tylko uwielbieniem do kłótni i robieniem zadym przez zadymiarza-dinozaura, Kaczyńskiego Jarosława.

Gość meszugene
hehe niezla tyrka pieniaczy z pis :D poczytam 🖐️