Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meszugene

Twardy lektorat Kaczyńskiego to ok 25%

Polecane posty

Było Porozumienie Centrum i się skończyło więc teraz kolej na PiS.Cóż Wałęsa kiedyś dobrze sie wyrazil,tych ludzi potrzebowałem do walki.Tylko nie przewidział,ze go wykolegować chcieli lecz to już inna bajka:(

Gość wiesz meszugene
U nas największym problemem w polityce jest to że obecna ekipa rozlicza poprzednią zamiast naprawiać błędy jedynie je wytykają a sami robią masę innych przekrętów. Jak nie afera rolna to hazardowa itd.

Gość meszugene
to co robi Po dla kraju widoczne jest gołym okiem i to najbardziej boli pisiorów jedyne co moga i co w tej chwili robia to powtarzanie mantry "tusk MUSI odejsc" nie potrafia jednak za bardzo argumentowac dlaczego dlatego chyba tylko zeby ten mały konusek jarus mógl zostac premierem, pobawic sie żołnierzykami, pozamykac ludzi w wiezieniach i w ten sposób podleczyc swoje kompleksy :D

mierny, ot taki nijaki. Nic konkretnego i pożytecznego nie wniósł do polityki, ograniczał się tylko do walki z rządem i wetowania, co tylko rząd zaproponował, całkowicie zależny od brata bliźniaka, i o.Rydzyka, doktora od siedmiu boleści.

mam dopiero 18 lat-- bo był ubezwłasnowolniony przez własnego brata.Slynny przekaz cytuję Panie Prezesie melduję wykonanie zadania.Już jako elekt wypowiedział się do jarka

Gość celestia863
Ja nie czepiam się niczego, nawet nie interesuje mnie Wasza bezprzedmiotowa dyskusja, ale bawi mnie jak debile się wymądrzają używając słów, których znaczenia nie znają. Widząc takie coś w tytule nie mogę się powstrzymać. Tyle :D

Gość wiesz meszugene
Donald powinien odejść z Jarosławem pod rękę zabierając przy okazji Balcerowicza :classic_cool:. Jedyny w miarę rozsądny polityk to Waldemar, bo się wyrobił, ale że pod jego panowaniem wypłynęła afera umorzenia kary finansowej za brak rezerw paliwowych jednej z firm to też mu nie ufam.

Gość mam dopiero 18 lat
a co to znaczy ze PO SPRZEDAJE WSZYSTKO i bedziemy mieli pieniadze dzieki temu bo nie wiem

Gość wiesz meszugene
Naprawdę różnica między jasnoszarym a szarym jest prawie żadna, ile by tego w Perwolu nie prać i tak białe nie będzie. Smuci minie taka jałowa dyskusja o tym że Ci są cool a tamci co byli to są be bo cośtam. Wszyscy powtarzam wszyscy są jednakowo źli.

Gość meszugene
tusk mówił ze jeszcze 4 lata czy mniej zamierza byc prezesem partii jedynie jareczek traktuje swoja funkcje dozywotnio :D bo co on innego mialby w życiu robić, niedojda pomyslec ze to z naszych pieniedzy wypłaca sie mu pensje :o

{ absolutnie sie z Wami zgadzam , PIS to trup polityczny. nie byloby budzetu gdyby rzadzil PIS bo nie sprzedalby niczego a tak PO zapewnia nam dobrobyt bo umie sprzedawac i dzieki temu sa pieniazki } Na wstępie.. nie wiem co by było gdyby rządził teraz PiS. Natomiast radość ze sprzedaży tego co jeszcze zostało państwowe budzi moje zdziwienie i trąci głupotą i ignorancją w stosunku do tego co dzieje się w polskiej gospodarce. EOT. 🖐️

Gość meszugene
wiesz meszugene --> a w twoim przekonaniu kto jest lepszy?

czasem mi się wydaje, że Kaczyński Jarosław, zawiedziony, jest tym że po nieszczęściu, które spadło na Polskę w postaci straty prezydenta, nie stało się to co pamięta z dzieciństwa, czyli pogrzeb Stalina, zatratowanie się setek ludzi a potem pobudowanie dziesiątków pomników i mauzoleum podobne do mauzoleum Lenina w Moskwie. I dlatego powinno się ludzi w wieku Kaczyńskiego odsyłać na emerytury, bo są skażeni bolszewizmem i komunizmem i tylko blokuja rozwój Polski. Taka jest prawda, dla wielu niemiła, ale zbawienna dla Polski.

Gość meszugene
dobrze gadasz blondyn, chcesz mi przesłać swoje fotełe?

Gość ma chwilę obecną to w polsce
rozwija się jedynie zadłużenie i bezrobocie :D

Gość wiesz meszugene
Żadna z ekip nie wypełniła obietnic wyborczych i tych dużych i małych szereg lat obiecuje się jedno okienko "rejestracji firm" a rok rocznie każda ekipa montuje setki bubli prawnych na mocy których firmom działa się coraz trudniej. Obecny rząd miał zmniejszyć podatki, a je zwiększył to już jest powód by wyjść i strajkować jak latach 80tych. Na wybór zasługuje jedynie taka partia która radykalnie obniży podatki już w pierwszym roku urzędowania i zacznie kasację bubli prawnych. Przypominam że komisja Palikota po woli się zwija i nic nie zdziała. Nie wspomnę o pakiecie kluski który za rządów PIS został tak zmieniony że nic nie pozostało z jego pierwotnej formy. Resumując jest coraz gorzej.

Gość mam dopiero 18 lat
kochani co to oznacza ze PO sprzedaje i co sprzedaje by miec pieniazki i by budzet byl dobry

Gość wiesz meszugene
Do tej pory ludzie głosowali przeciw, przeciw Tymińskiemu, przeciw Kaczyńskiemu, przeciw Buzkowi, Przeciw Millerowi. Do czasu kiedy nie zaczniemy głosować za będzie tak jak jest.

Gość mam dopiero 18 lat
no tyle tu ekspertow nikt nie moze na konkretne pytanie mi odpowiedziec?

Gość wiesz meszugene
Proces prywatyzacyjny rozpoczął się tuż po 89r. gdzie zawsze stratny był skarb państwa bo sprzedawano dobro wspólne czyli niczyje. Prywatyzacja się kończy a pieniędzy jak nie było tak niema. Przypominam że sprzedano udziały w takich spółkach jak TPSA czy PKO SA lub PZU.

Gość a no sprzedaje np lotos
który prawdopodobnie trafi do braci rosjan. a pieniążki się przepuści na płace urzędasów

Gość wszystko stracone
Stocznia zamknięta, dobija się każdy przemysł w Polsce. Wszystko sprzedadzą, nasze pieniądze będą szły do Berlina i zasilały budżet Niemiec.

Gość meszugene
to do ruskich czy do niemców zdecydujcie sie moherki

Gość jak możecie mówić
że donald kłamie i sprzedaje , przecież to takie chamskie , nasz kochany premier robi wszystko co może aby stworzyć nam dobrobyt w naszej kochanej Polsce. dzięki wysokim podatkom i bezrobociu będzie nam się żyło lepiej :)

Gość wiesz meszugene
Każdy rząd coś prywatyzował więc polemika w tym temacie jest bezsensowna. Naprawdę warto się głębiej zastanowić co z tą polską będzie zamiast twierdzić że Ci sprzedali, zaręczam że tamci też sprzedali :classic_cool:.

Gość meszugene
ach i och az jeden procent podatku tragedyjaaaa

Gość niektórzy zamiast
pier­dolić farmazony powinni...