Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wroclawianka!!

ciemna strona mojego faceta?

Polecane posty

Gość wroclawianka!!

Od kilku miesiecy spotykam sie z pewnym chłopakiem, a właściwie mezczyzna. Wydawal mi sie super kandydatem na meza, takiego kogos na powaznie.....spokojny, ulozony, ustabilizowany, z zasadami, uczciwy. taki poczciwy chlopak. Troche nawet taka ciapa momentami. No wlasnie, wydawal.... Cos mmnie podkusilo i wczoraj wpisalam w google jego nick - przezwisko....bardzo charakterytyczne... Zrobilam to tak odruchowo, spotnanicznie.. No i znalazlam na jakims dziwnym forum jego wypowiedzi, pisane przez kilka ostatnich lat o dziwnych tresciach. Pisal ze szuka dziewczyn na seks bez zobowiazan, szuka starszych, zdecydowanych kobiet, szuka mezatek, pisal duzo na temat zdradzania mezow, dawal jakies rady, ogolnie byl zainteresowany kazda kobieta ktora cos tam pisala. Bylam w szoku, nie chcialam wierzyc ze taki mily, spokojny, skromny chlopak z malego miasteczka .....wypisuje i robi najwyrazniej takie rzeczy. Upewnilam sie ze to on pisal. Wszystkie daty, szczegoly, dane - wzrost, wiek sie zgadzaly. Fakty z jego zycia ktore opisywal, miesca w ktorych mieszkal, rzeczy ktore lubi. Oprocz tego ze podaje sie tam za "szalonego, gotowego na wszystko, dobrego kochanka dla znudzonych mezatek". A ja spotykam sie niby z kims zupelnie innym. Co robic?!!!!!!!!!!?!?!!??! Jestem wstrzasnieta.

Gość her komendante
wydrukuj to pieprznij tym mu w mordę i odejdź to kolejny ukryty paranoik

Gość a taka jedna 24444yy
powiedz mu o tym co przeczytałas:d jak to mówia mniej wiesz dłuzej zyjesz i spokojniej śpisz

Gość wroclawianka!!
ciekawe ile jeszcze kobiet nie wie z kim sie spotyka i sypia w ogole to jest dla mnie takie nei do pomyslenia! on ma chyba rozdwojenie jazni. ale jestem pewna na 100% ze to on, bo idiota, w innych dzialach na tym forum opisuje swoje studia, saamochod i inne informacje podaje. A to jest taki niesmialy odajacy sie za niedoswiadczonego i spokojnego chlopaka z malego miasta, ktory wyrwal sie do stolicy na studia i tu zostal. Przeciez to jest jakies chore. mi tlumaczy ze nie lubi podrywaczy, szalencow, ze kocha spokoj, rutyne, rodzine.....a ja czytam po raz 100....to co znalazlam...i ....szczeka mi opada.

Gość her komendante
masz szczęście że to znalazłaś widocznie było to Ci przeznaczone teraz to dobrze rozegraj bez tego była byś zgubiona inne nie mają tyle szczęścia co Ty doceń to

Gość mamma mia bye bye
kazdy ma ciemna strone, ludzie z kafe tez w normalnym zyciu pewnie uchodza za fanych ludzi.

Gość Andziua
Moze ten facet ma jakies zaburzenia osobowosci? A z takim czlowiekiem trudno stworzyc jakikolwiek zwiazek. A moze to zwyczajny zbieg okolicznosci z tymi tresciami, ktore pasuja do Twojego mezczyzny. Zycie niesie ze soba wiele niepodzianek.

Gość wroclawianka!!
tak jeszcze patrze, ze on to pisze na tym forum od 6 lat:| i pisal jak ze mna zaczal "flirtowac", potem prerztsal, ale widze ze jak sie poklocilismy na jakis czas kilka tygodni temu to tez jakis anons zamiescil:|

Gość wroclawianka!!
andziua to jest niemozliwe ze to nie jest on.... jego ksywka z 4 cyframi (data urodzenia), ten sam wzrost, wiek, opis wygladu, czas kiedy jest sam, kiedy mieszka gdzie, nazwa uczelni i kierunku ktora skonczyl i informacja o wyjezdzie zagranice na ktorym byl. Czy myslicie ze to przypadek?

Gość moja rada...
Wydrukuj te anonse i pokaz mu, a nastepnie zapytaj czy to prawda, co tam wypisywal. Bedziesz wiedziala na czym stoisz. Masz szczescie w nieszczesciu, ze to przeczytalas.

Zerwij z nim będzie za późno. Wiesz możesz to wydrukować i mu dać ale może wtedy to usunąć i inne tego nie zobaczą. Z 2 strony skasuje profile i bedzie musiał od nowa zaczynać. Trafiłaś na zboczeńca.

Gość wroclawianka!!
Dzieki dziewczyny za rady. Ale czy uwazacie ze w ogole jest sens z nim dysutowac, i dawac mu sie tlumaczyc? Moglybyscie zostac z kims takim?!

Gość MalutkaKicia
Ja bym z kims takim nie potrafila byc, ba, balabym sie okrutnie. To jakis psychopata!

Gość wroclawianka!!
Ja jestem w szoku, zaczelam z nim byc dla dokladnie odwrotnych cech....niz to co robi z internecie?! Kurcze, ale to chyba na pewno jest on? Ten sam nick, co jego adres pocztowy....to same fakty z zycia, dane osobowe... Boze;| w co sie wpakowalam boje sie go

Ja bym sie go nie bała ,gorzej ja bym sie nim brzydziła. Co Ci powie tłumacząc się? To nie ja - ktoś udaje ,że jest mną.

Gość mamma mia bye bye
zombi girl- sluchasz? :D

Gość wroclawianka!!
Dobrze, ze spotykamy sie iles miesiecy a nie lat, co wtedy mialabym robic, gdybysmy juz byli zareczeni czy cos... Co za oszust. A moze to jakas choroba. Nie chce mi sie w to wierzyc, no ale przeciez nie ma takiej opcji zeby byla to jakas iluzja czy zbieg okolicznosci.

Moze byl zdesperowany ze nikogo nie pozna i dlatego tak pisal tam a w rzeczywistosci jest inny. Przez internet to mozna wszystko napisac... Jak z nim nie pogadasz to sie nigdy nie dowiesz.

Gość kjhiuohyoi
wiesz, czasem tak jest, ze spokojni ludzie, w internecie tworza swoja fikcyjna osobowość, wychodza ich marzenia o byciu pewnym siebie. to nie musi oznaczac niz zlego.. poprostu moze kreowal sie na kogos innego niz jest bo.... chcial by byc inny a to byl jedyny sposob zeby takim byc. nie sadze ze powinnas go za to skreslac..

Gość wroclawianka!!
no tak ale czy chcac podniesc sobie mniemanie o sobie pisalisbyscie w internecie ze szukacie seksu bez zobowiazan? i ze chcecie zostac kochankiem starszej kobiety? kurcze, bo ja bym na to nie wpadla :(

Gość wroclawianka!!
rozumiem ze kazdy ma czasem szalone pomysly , robi glupoty, ale uwazacie ze takie zachowania przez 5 lat mozna podciagac pod niewinna zabawe majaca na celu poprawe samopoczucia?!

Wiesz dodaj swój profil napisz do niego jako taka starsza kobieta i się przekonasz czy przyjdzie na spotkanie.

Gość tretretetert
Od kilku miesiecy spotykam sie z pewnym chłopakiem, a właściwie mezczyzna. Wydawal mi sie super kandydatem na meza -> o matko, z dala od takich kobiet które myślą tylko o tym, żeby za mąż wyjść. nie liczy sie uczucie, facet, tylko to, czy jest dobrym kandydatem na męża. żenada.

Gość wroclawianka!!
kuzwa, to przenosnia... chcialam miec faceta ktory jest powazny, spokojny, uczciwy i ustabilizowany wiec napisalam w skrocie, stereotypowo "dobry kandydat na meza" jako prszeciwienstwo podrywacza i imprezowicza.

Gość olkijuo
psychopata, zbadaj sie lepiej na hiv

Gość mederecki
5 lat....to juz mu niezle na bani to siadlo

Gość wrocławianka!!
Czy macie jeszcze jakies pomysly, mysli?

Gość Warszawiankaaga
Wiesz co ja jestem babka po 30 moge z nim poagadac powkrecac i skopiowac Ci wszystko albo zalozymy wspolne konto bedziesz miala haslo ja z nim bede pisala zeby nie zorientowal sie ze to Ty...a TY bedziesz czyatala, wtedy dowiesz sie wszystkiego.

Gość Warszawiankaaga
Jesli jestes zainteresowana napisz do mnie dkatarynka@o2.pl