Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wroclawianka!!

ciemna strona mojego faceta?

Polecane posty

Gość psotnica_11
dobry pomysl dziewczyny!! tylko badzcie ostrozne!! ja mam dwie mysli co do tego, jedna to taka ze ludzie maja rozne zboczenia i moga zmieniac swoje zapartywania zaleznie od sytuacji, mysle ze kazdy czlowiek ma dwie twarze, bedac z nim balabym sie czy nie wywinie czegos w przyszlosci , ale konczac tez nie masz pewnosci ze wam by nie wyszlo i ze wszystko moglo by byc ok, ciezko doradzac jak si nie jest samemu w tej sytuacji

Gość wrocławianka!!
no tak ale czy wy byscie chcialy byc z kims komu w ogole przychodza takie pomysly do glowy? i po tygodniu od jakiejs klotni on w necie szuka kochanki?! i to jeszcze zameznej?

Gość psotnica_11
oj nie! bo sie poklocicie i znow tak zrobi ech

Gość czubeczka
jeszcze sie pytasz? rzuc o w cholere

Skoro zaczelas go sprawdzac, to juz swiadczy, ze masz watpliwosci. Sam fakt, gdyby byl normalny i nie budzil w tobie niepokoju, nie sprawdzalabys go. to jakis lamus, szuka panienek na forum, pisze zboczone rzeczy, zalosne. pokaz mu te papiery i zostaw go, ja bym z kims takim nie chciala byc.

Gość zębinalol
A moze on to dawno pisał zanim poznał Ciebie?

Gość wafelek_waniliowy
On to pisal zanim poznal mnie, jak mnie poznawal i jak sie poklocilismy. Sa tam wpisy od kilku lat. Ale to juz nie jest kwestia czy mnie zdradzal czy nie...chodzi mi w ogoleo jego brak moralnosci i w ogole takie pomysly. Mysle ze normalny facet mimo wszystko nie ma nigdy takich pomyslow. Ok, moze sobie wyrwac panienke na imprezie ktora mu sie podoba, moze szukac dziewczyny na necie. Ale pisanie ze szuka sie starszych mezatek bez zobowiazan na miejskim forum? Chcialybyscie byc z takim etatowym kochankiem?

Gość i co i co?????????....
co postanowiłaś?