Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

silla1

JAK UWOLNIC SIĘ OD OSOBY KTORA NAS RANI KAZDEGO DNIA!?

Polecane posty

Nie wiem jak to zrobic byc z kims 6 lat i nagle z dnia na dzien przestac go kochac? to mozliwe? tak bym chciala chociaz 1 dzien nie myslec o nim nic 0 chociaz 1 dzien.. po tym wszystkim powinnam go nie nawidzic a ja go wciaz kocham on ma inna juz za plecami teraz pewnie jest z nia.. a ja wciaz czekam i czekam az zadzwnoni czy sie spotkamy i wiem ze zadzwoni ale jak wroci od niej.. dlaczego jestem taka glupia:(? co zrobic zeby sie psychicznie uwolnic..?

ja mam taka sytuacje : niby jestem z facetem a niby nie on mi nigdy nie pwoiedzial ze mnie kocha ale robi wszystko zeby mi pokazac ze mnie kocha :O chore nie? ale on nie umie rozmawiac o uczuciach ja chce to zakonczyc bo ciagle o nim mysle, nie wyobrazam sobie zycia bez niego ale skoro on nie umie sie okreslic, to nie i tez dzien w dzien o nim mysle, nie umiem na innego faceta spojrzec bo istnieje tamtem ale ja mam tak ze mieszkamy w innych miastach, wiec nie mam szansy go widywac w dzien w dzien, a to pomaga, boli ta swiadomosc ze go nie ma przy mnie ale jest mi lepiej bo jak go nie widze to jakos latwiej zapomniec musisz cos z tym zorbic bo inaczej zwariujesz

ja sobei ciagle mowie ze on nie jeden jest an tym swiecie, ze to nie tragedia boli jak diabli ale cos innego mozna zrobic? aha my sie znamy ponad 2 lata a neicale 2lata bylismy niby w jakims zwiazku bo to na glos nigdy nie zostalo powiedziane a razem meiszkalismy pracowalismy, zylismy jak para wszedzie razem do banku razem, jak jakas wazna sprawa typu lekarz to razem i tez pytali kim jestem dla niego to mowil ze dziewczyna ale znajomym nic takiego nie mowil, wiec w sumie sama nie wiem

ja juz czuje ze zwarjowalam ale co mam isc do psychologa i opowiedziec mu jakas beznadziejna historie milosna ktora mnie spotkala to co on sobie pomysli..? yh wstydze sie nie wiem co robic Boze jak aj bym chciala zniknac z tego swiata i juz nie cierpiec..:(

Gość tretretetert
JAK UWOLNIC SIĘ OD OSOBY KTORA NAS RANI KAZDEGO DNIA!? - odejść. proste.

wiesz co ja robilam? robilam takie jazdy mojemu za byle co, za to ze spojrzal na inna, zachowywalam sie jak szalona jakas :o ale pwoiedzialam sobie stop! wyprowadzilam sie do innego miasta ze wzgledu na studia, minely 3 miesiace tesknie za nim cholernie ale on jakos za mna chyba nie, mimo ze dzwoni po 40razy dziennie ale zadnych konkretow ja bylam bliska szalenstwa ale musialam przystopowac bo to by sie zle skonczylo zapomnij o psychologu, sama sobie musisz poradzic i nie traktuj tego jak porazki tylko jako nauke :)

Gość pełne szkło
uzaleznienie w związku to masakra. Trzeba jednak umieć kierować swoimi emocjami i miec też swój niezależny swiat a nie obsesyjne mysli o partnerze

pelne szklo - masz racje! ja nie mialam innych zajec poza praca i domem, w pracy on i w domu on oszalalam wyprowadzilam sie, zaczelam studia, inna prace, inne miasto, nowi ludzie to duzo daje!

Gość lallalu
a g n i e s z k a _ jak tam kolokwium? ;)

Gość w 100%
urwij mu jaja 🖐️

Gość lallalu
:) miałem nadzieję, że ci noga powinie :P :)

super dziekuje :( w czwartek sie uczylam i jak sie w nocy obudzilam, to powtarzalam to co sie uczylam, i powiedzialam ok umiem i dalej poszlam spac:P a pozniej w piatek jeszcze sie uczylam wiec nie ma opcji ze nie bedzie zaliczone!napisalam wszystko!:P

Gość lallalu
czyli tradycyjnie , zarywasz nockę na dzień przed i ok :) ja miałem kiedyś takiego profesora co od 15 lat dawał ten sam test , więc wszyscy nie tylko mieli pytania ale nawet odpowiedzi , to były czasy :(

nie zarywam nocy :o bez przesady:P uczylam sie w czwartek jakies 40minut, a w nocy po prostu jak sie przebudzalam to powtarzalam przez sen i mowie ok umiem i moge dalej spac:P a w piatek jakas godzine moze poswiecilam nocy nie zarwe bo bylabym nieprzytomna :o

Gość lallalu
napisałaś wszystko ? , to jeszcze zależy , bo można pisać wszystko co się wie , albo wiedzieć co się piszę :) :P

napisalam wszystko, znaczy bylo 19pytan, no prawie wszystko bo odpwoiedzialam na 18, ale na 2 nie jestem pewna odpowiedzi czyli tak jakies 90% napisalam ;) dobra nie gadajmy juz o tym bo mam juz swiety spokoj bo 14stycznia kolejne kolokwium sie szykuje, wiec narazie prawie meisiac mam spokoj!:D

Gość kikidee
stara prawda jak świat czas leczy rany kiedys pokochasz kogos jeszcze bardziej a z tego będziesz sie smiać