Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozka Aneta

Powroze

Polecane posty

Gość wrozka Aneta
Gabrysia: teraz juz zrozumialam sens tego rozkladu.... W drugim poscie, jeszcze przed twoim napisalam ci juz, ze ty bylas w zwiazku ale nie z Jarkiem.....bo widzialam jakis zwiazek.... Wlasnie a ten mezczyzna to twoj partner....Z kart wynika, ze twoj partner to to mezczyzna malo emocjonalny, raczej zimny, taki racjonalny czlowiek, malo mowiacy. Ty masz wyrzuty sumienia, ze moze o Jarku nie powiedzialas partnerze i ....dlatego ta karta oznaczajaca oszustow, nieszczerosc. Bedziesz rozczarowana i dojdzie miedzy toba a Jarkiem do jakies rozmowy.... Ciekawe wlasnie, bo ostatnia karta w twoim rozkladzie byla bardzo pozytywna, oznaczajaca nawet zareczyny. A u ciebie pojawila sie karta "glupiec" co oznacza wlasnie nowy poczatek, nowa milosc. Ale..... Moze karty tak odpowiedzialy, bo jeszcze nie jest czas na zadawanie pytania....Ja bym powiedziala, ze chodzi tutaj o nowy zwiazek, ale moze tez chodzic o nowy poczatek w dotychczasowym zwiazku.....Poczekaj na dalszy rozwoj wypadkow, w najblizszym czasie zmieni sie twoje nastawienie do pewnych spraw..... Ostrzezenie: uwazaj, bo jesli sie nie myle....to widze ciaze...

Gość wrozka Aneta
Ide sobie zrobic kawe, bede za chwilke;-) Powiem tylko, ze nie jestem jasnowidzem i tylko czytam z kart i nie jestem profi, wiec czasami moge cos blednie zinterpretowac....Miejcie to na uwadze

Gość TO JA SIE PRZYPOMNE;)
magdalena-20.01.1991 kiedy spotkam tego jednego?

Gość kardashia
Sylwia 23.01.1990 czy mój chłopak z którym jestem już od 3 lat oświadczy mi się? Kilka miesięcy temu rozmawial ze mną na ten temat jednak jeszcze tego nie zrobił i chciałabym wiedzieć czy kiedyś zrobi? Jak tak to kiedy? Wiem,że nie mam jeszcze 22 lat ale to jest dla mnie bardzo ważne...

01.11.72 czy mój związek jest szczęsliwy i czy będziemy mieli jeszcze dziecko?

Gość olaoka
joanna20.11.81 lukasz 06.09.81 czy bedzie moim mezem?

Gość jjfg54456
Paweł, 03.11.1986. Czy dobrze będzie mi się wiodło w życiu ?

Gość wscielkaaaaaaaaa
patrycja 22.02.1991 czy on mnie zdradza?

Gość slonce76+
Ja Gabrysia. Mam córke 20 miesieczna a ojcem dziecka to Marek. Ale ja mysle o innym Jarku . Nie mieszkam z obecnym partnerem tylko z rodzicami. Marek ma trudna sytuacje finansowa ma kredyt. Skonczy kredyt jeszcze 2 lata. Pisalas o zareczynach to ciekawa jestem z kim??

Gość _G0sia_
Gosia, 06.10.1974 Jak ułoży się moje życie w ciągu najbliższego roku /uczucia+finanse/ pozdrawiam

Gość mlkkłmj
słońce 76 - dziewczyno, kazdy chce skorzystac, jesli ci odpowiedziała na wrózbe to daj zeby inni tez mogli skorzystać!

Gość wrozka Aneta
Gabrysia, zrobie ci jeszcze jeden rozklad. Teraz mam wiecej informacji

Gość Dokladnie!
!!

Gość jjfghfg
Iwona 13.11.1988 Czy wezmiemy slub? Jesli tak to mniej wiecej kiedy to nastapi...? On Wojtek 19.02.1989

Gość Ilona 18.03.1978
Co mnie spotka w najbliższej przyszłości? Dziecko? Praca? Miłość?

Gość Wróżko ANeto więc ja zapytam
Co mnie czeka w najbliższej przyszłośći. Pytam o sferę uczuciową agnieszka 14.08.777

Gość malakatikitaki
Michał 10.06.1987 Kiedy wyprowadze sie z moja dziewczyna??

Gość Gazetaaaa
Ewa, 22.07.1989 Czy się z nim spotkam w realu? Jaka będzie reakcja? Za odpowiedź dziękuję :)

01.11.72 czy mój związek jest szczęsliwy i czy będziemy mieli jeszcze dziecko?

Gość tomasz 15.01.1987
czy wyzdrowieje???

Gość wrozka Aneta
Gabrysia.... wydaje mi sie, ze raczej z Markiem nic z tego nie wyjdzie....On jest mezczyzna starszym od ciebie (tak mie sie wydaje) ale jakos wielkiego uczucia meidzy wami nie widze.....Moze to jest konflikt pogladow. Chociaz on ciagle jest za toba....ale ty wewnetrznie od niego oddalilas, szukasz kogos, u ktorego znajdziesz to uczucie...Bo w tej chwili masz emocjonalny niedosyt. Raczej widze nowego mezczyzne w twoim zyciu. Zrobilam ci uklad na Jarka, pozytywne karty. Ale wlasnie.....wedlug mnie to niedlugo sie cos wyjasni. Musisz tylko porozmawiac z nim. Po tym cos bedzie bardziej dla ciebie zrozumiale. W tej chwili jest za wczesnie by cos dalej pisac....bo ja widze nowego mezczyzne, ale do konca nie jestem przekonana czy to bedzie Jarek.... Postawie ci nastepny uklad, jak nawiazesz z nim kontakt i cos bedziesz wiecej wiedziala. Ty musisz go najpierw lepiej poznac.

Gość wrozka Aneta
mialo byc "mi sie wdaje"

Gość Dokladnie!
To chyba troche nie ladnie z Twojej strony Gabrysiu, ze przez pomad godzine zadajesz mase pytan. Zobacz ilu jest jeszcze chetnych?! Myslisz , ze Twoje pytania sa najwazniejsze? To chyba troche nie fair...

Gość anetttt45
Ostatnio jak wrózyłaś to się nie załapałam wiec bardzo proszę teraz. Mam na imię Aneta 01.02.1985. zerwal ze mna mężczyzna krzysztof 12.08.1982 5 mcy temu. czuję się zle i samotnie??co dalje u mnie w miłości??/czy on jeszcze cos do mnie czuje i myśli...

Gość jarekTuszek343
gabrycha ty pizdo wypierdalaj z tad

Gość mlkkłmj
prosimy cie wrózko, odpowiedz chociaz tym do końca z 1 strony