Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrozka Aneta

Powroze

Polecane posty

Gość wrozka Aneta
Joanna, tak dojdzie do czegos wiecej. Tylko musisz byc bardzo cierpliwa.... Z kart wynika, ze jest mieczy wami jakis pociag..Ale rowniez widze jakiegos mezczyzne...Albo ty albo ona jest w zwiazku lub bylas/ona byla. Tez mi sie wydaje, ze obie czekacie na jakas okazje, ze ktoras z was przejmiepierwsza inicjatywe Zanim jednak cos zaczniecie to uwazajcie na to byscie nikogo nie zranily

Gość slonce76+
Dzieki rozumiem . Zgadza sie chodzi o uczucie. Pozdrawiam i zycze wszystkiego najlepszego

Gość malutka2222
malwina 3.08.1988 Czy znajde prace zgodna z moim kierunkiem studiów?

Gość godmistake6
dziękuję. jesteś niesamowita.

Gość to ja też poproszę o wróżbę
Magdalena 10.02.1985r. Kiedy i gdzie mniej więcej poznam jakiegoś faceta z którym się zwiążę na stałe?

Gość wrozka Aneta
Barbara : Fajnie, gdybys podala imiona partnerow, no ale noz... Z partnerem nr. 1 : wasz zwiazek jest strasznie burzliwy, w przeszlosci bylo wiele stresu. Twoj partner jest osoba ekstrawagancka, glosna, sklonna do nieprzemyslanych reakcji. Laczy was fascynacja (oraz udany seks). Jednak wielkiego uczucia nie widze........ Partner nr. 2 nie widze zadnych uczuc miedzy wami, chociaz moze cos was laczy, moze jakies hobby albo cos w tym stylu, wracanie wspomnieniami do przeszlosci

Gość kjjlkjl
diana 22 12 1989 kiedy wyjdę za mąż (za ile lat) i jaki będzie mój wybranek

Gość kjjlkjl
mogłabyś miz robić wyjątek bo nie mam 22 lat ale ponad 20 a już nawet 21 więc nie jestem jakimś tam dzieckiem i mam poważne pytanie:) :P Pleaseeee

Gość wrozka Aneta
Monika, tak masz szanse. Ale uwazaj by ta znajomosc nie byla jednostronna. Zwiazek powinienen opierac sie na partnerstwie a u was tego nie widze (moze byc tak, ze albo ty albo twoj partner jest za bardzo dominujacy, albo przewaza w zwiazku w innym sensie)

Gość mlkkłmj
kljjj- kazdy ma swoja kolejke, nie ma wyjatków, :P

Gość kjjlkjl
ale ja mówię o wyjątek w wieku, a nie w kolejce:P

Gość wrozka Aneta
tamagoci, tarot to nie swiety Mikolaj:-) A wogole to zadajesz glupie pytania. A co do ciazy, to radze wybrac sie do gina, albo bardziej sie starac

Gość mlkkłmj
widac,ze twoja inteligencja nie jest niestety na równi z twoim wiekiem :-O wszysscy czekają, czekaj i ty.

Gość wrozka Aneta
Agata, z kart wynika, ze ten zwiazek juz sie rozpadl. Poznasz kogos nowego

Gość kjjlkjl
to chyba twoja inteligencja bo nawet nie czytasz ze zrozumieniem, ja nie mówiłam żenby ona mnie wcześniej wzięła i czekam cierpliwie

Gość dziś jako pomarańcza
witam, co mnie czeka w nowym roku, najbardziej chodzi o uczucia,ale tez praca i inne:)Ewa, 2.10.1979, pozdrawiam

Gość wrozka Aneta
ten ostatni post to do Agaty abc

a ja a ja 5.10.76 co ze mną jak praca? gdzie będę mieszkać? dzięki z góry Sylwia

Gość mlkkłmj
jesli tak to cie przepraszam, facet mnie rzucił i faktycznie sama mam wode w mózgu:-O serio.

Gość Isabelllllll
31.10.1984 miłość?

Gość kjjlkjl
dobra, nie ma za co, współczuję sytuacji

Gość wrozka Aneta
Agata "pontifex" Obecnie macie w malzenstwie problemy. Ale pokonacie je.Z kart wynika, ze wszystko zmierza w dobrym kierunku. Musicie tylko uwazac, zeby te wszystkie problemy was nie przytloczyly. Zwolnijcie troche tempo, bo inaczej dojdzie do obustronnego burn out. Czasami potrzebyn jest spokoj, wyciszenie, zeby spojrzec na problemy z innej perspektywy

Gość WRÓŻKO POMINĘŁAS MNIE JA
BYŁAM PO AGACIE ABC magdalena, 20.01.1991-kiedy spotkam tego jedynego?moje zycie uczuciowe.

Gość żyletaaaaaaaaaaa
wrozka Aneta kiedy urodze swoje pierwsze dziecko? 18.3.1982

Gość żyletaaaaaaaaaaa
chodzilo mi o to kiedy zajde w ciąże rok

Gość wrozka Aneta
Do Pawla jgg (...) i innych na tym forum. Niestety musze ograniczyc sie do krotszych rozkladow, z dokladnym pytaniem. Dluzsza i glebsza analiza jest niestety fizycznie niemozliwa. Odpowiadam rowniez na tylko jedno pytanie. Zdecydujcie sie wiec czy pytanie ma dotyczyc zycia uczuciowego, finasow itp. Pawel na twoje pytanie nie jestem wstanie udzielic ci odpowiedzi, bo analiza psychologiczna, ktorej w tym wypadku oczekujesz, a o czym wspomnialam powyzej, nie jest mozliwa na tym forum