Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

The Man

Uzależniony od utworu

Polecane posty

Zwariowałem totalnie.. słucham rocka, a oszalałem na punkcie tego utworu: http://www.youtube.com/watch?v=uEm0Wki1WtE Wczoraj przez 3 godziny słuchałem tego naokrągło. Zapętliłem sobie ten utwór w mp3ce, a dziś znów słucham.. już dobrą godzinkę.. Nie wiem dlaczego, nie wiem jak ale ta piosenka coś w sobie ma, te elektroniczne wstawki ten głos Dido w refrenie... Ciekawe po jakim czasie mi się to znudzi.. :D Wy też tak czasem zapętlacie jeden utwór?

Gość no czasem
Czasem tak mam. Mogę słuchać, słuchać...

Gość nin666
nie podoba mi się, ale to chyba dlatego, ze jak coś to już rock bliżej do popu niż metal. a co do samego uzależnienia, to ja się od całych płyt uzależniam i potrafię słuchać całymi dniami, niezależnie od tego gdzie się znajduję\m/

Gość Mpapa
Tez tak mam z niektorymi

Gość Mpapa
ale tymi rockowymi

Gość Asia101 .............
Spoko utworek :)

O własnie! Podawajcie linki waszych najczesciej zapętlanych utworów, jeśli takowe macie :)

Gość nin666
wszystko Metalliki, Megadeth, Placebo, MCR, Muse, Led Zeppelin, Slayer, Anthrax, RHCP, Arctic Monkeys.. < 3

Gość nin666
AC/DC, Pink Floyd, Queen

Gość aha i achhhhh
zapętlam czasem jeden utwór na kilka godzin, jak siedzę przy kompie. Mam kilka takich ulubionych, około 10. Mogę katować je w kółko. Ale "zapętlać" mi się bardziej podoba, fajne określenie. :)

Gość Rum-cajs
mam sporo krążków do których często wracam , często jest to muzyka z 70-tych lat , jeszcze nie było Metaliki ale był Led Zeppelin , Deep Purple, Pink Floyd , Black Sabbat i była kapela o której zapewne nawet nie słyszeliści pod nazwą BUDGIE popatrzcie jak grali : http://www.youtube.com/watch?v=-tqjFooNYMg

O, to też lubię :) Ale chyba Dancing for Rain najbardziej, chociaż właściwie to bardzo lubię większość i często zapętlam ich płyty :) Ale na dziś to komponuje się z moim nastrojem

Aż tak na punkcie utworu to szalałam, jak miałam z 13 lat, teraz owszem, uwielbiam czegoś słuchać bardzo często, ale bez przesady... Oszalałabym od tej samej piosenki. ;) To mi podchodzi pod electroshit. Szkoda, że Dido rzuciła korzenie.