Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klemoska

Do mam.. USG

Polecane posty

Gość klemoska

Witam wszystkie przyszłe i obecne mamusie :) Nie wiem czy tylko ja mam tak czy może każda przyszła mama ma tak że boi się troche iść na usg.. Ja tak mam.. Boje się że będzie coś nie tak.. Że okaże się że z dzidzia jest coś nie tak ehh.. Nie długo 3 i ostatnie usg mnie czeka.. i się boje troche.. Czy to może ja tylko taka dziwna?? Wiele się mówi o różnych wadach wrodzonych itp ehh :( Miała któraś mama tak??

Gość klemoska
Nikt tak nie ma??

Gość idz na forum Ciaza i
macierzynstwo, tam Ci pomogą, TU NIE

Gość ala2323
ja tak miałam, całą ciążę żyłam w paranoi, że coś z moją córeczką nie tak widać niektóre przyszłe mamy już tak mają :) a to też było u mnie spowodowane przeczytaniem ogromnej liczby artykułów w necie o właśnie wadach wrodzonych itp. :) Na szczęście to były tylko moje urojenia bo urodziłam piękną, zdrową córeczke więc nie zadręczaj się, jak nie ma zadnych niepokojących objawów to na pewno wszystko jest ok:)

Gość olcia 20
czego tu się bać ? co ma być to będzie. ja nie moge doczekac się usg i zobaczyć jak sie rusza wtedy kamień z serca że jest ok.ja mam usg co miesiąc na każdej wizycie .nie dałabym rady wytrzymać bez usg tak jak to jest chodząc panstwowo

Gość BUNIA5432
owszem tak jest a ja mialam usg co mies prywatnie