Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość daridari

Każda z nas chce znowu czuć się piękna po porodzie!!! Jeśli tak wejdź!!!

Polecane posty

Gość daridari

Witam wszystkie Mamusie i proszę o pomoc!!!!!!!! 6 miesięcy temu zostałam mamą uroczego chłopczyka, od miesiąca jakoś udaje mi się bardziej zadbać o siebie, troszkę to zajęło, no ale każda z nas potrzebuje na to trochę czasu. Mam już za sobą pierwsze wyjście z domu (oczywiście bezalkoholowe - nadal karmię), ale zawsze, przyjaciółka wyciągnęła mnie do kina, a co najważniejsze zaczynam znowu czuć się piękna i mam coraz większą ochotę dbać o siebie). Kilka tygodni temu pozwoliłam sobie wziąć udział w konkursie stylistycznym, aby odciążył głowę z domowych obowiązków, aby mieć coś dla siebie, wieczorem kiedy położę synusia do łóżeczka obmyślam nowe ciuchowe kombinacje;D Właśnie dostałam się do finału i chciałabym wygrać, niestety nie prowadzę żadnego bloga, ale pomyślałam, że poproszę o pomoc zbiorowość mam bo Wy najlepiej rozumiecie jak to jest starać się wracać 'do siebie', do formy więc proszę oddajcie głos na moją stylizacje - ta ostatnia na dole, numer 10 w białej marynarce i czerwonym szalu. http://c-style.pl/konkurs/ Dziękuję serdecznie i przepraszam jeśli kogoś uraziłam prosząc o pomoc na tym forum Pozdrawiam dari

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować