Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abc101

Męska filozofia........

Polecane posty

konkretnych tzn. wszystko mają poukładane, przewidują na zaś ,a poza tym są samodzielne i wykształcone.

Gość ghbxdxbxbcxbds
abc101 Hej :) Ciekawe czy mnie pamiętasz?? :P

Gość ghbxdxbxbcxbds
No w szoku jestem :P Tylko że Ty znowu z tym podszywem-a pisałem Ci że podszyw to w zasadzie się nie wypowiadał.No jedynie na początku,ale widocznie mi nie wierzysz :(

Czyżby weekend w akademiku? Koledzy wyjechali? Pewnie raczej nie, bo się nie oplacało już przed świętami.

Gość ghbxdxbxbcxbds
abc101 W jedno osobowym pokoju mieszkam :P No a weekend w akademiku bo miałem się uczyć a znowu mi nie wyszło :( A co słychać u Ciebie??

odpoczywam po tygodniu pracy.Swoją drogą, to ja nie miałam takich luksusów.Jednoosobowy pokój?????????????????

Gość dsfgasfsfasf
No trochę mały,ale jednak samemu :) i to z łazienką więc nie mogę narzekać :P A to w jakich warunkach mieszkałaś??Jeśli mogę wiedzieć oczywiście :P

Było nas 4 z łazienką wspólną na kilka pokoi. Ale za to bywało wesoło.

Gość dsfgasfsfasf
abc101 No to ja tak miałem w internacie :P A teraz w sumie to nie jest zbyt wesoło,więc może to ty miałaś luksus :P

W sumie miło wspominam tamten czas, choć nie utrzymuje już kontaktów z żadną z dziewczyn.A może i szkoda.

Gość dsfgasfsfasf
abc101 Więc może czas odnowić stare znajomości :P i wykorzystać nk

Gość dsfgasfsfasf
abc101 No niby tak,ale przecież powspominać można :) A to długo się nie widziałyście??

abc101 No niby tak,ale przecież powspominać można A to długo się nie widziałyście?? Młody, chyba probujesz mnie wybadać , ile mam lat.;)

Gość dsfgasfsfasf
abc101 Wiedzę że jak zawsze czujna :P Ale mi o to nie chodziło-tak z ciekawości pytałem :P

Młody, akurat.....:D Spadam na razie, ide na film na tvn-ie.Jakieś łzawe romansidło bedzie.👄

Gość Mizoginista1111
mężczyźni mają wiecej uczuć niż kobiety i nie są tak obłudni i tak łatwowierni jak wy szkapy

Mizoginista1111 mężczyźni mają wiecej uczuć niż kobiety i nie są tak obłudni i tak łatwowierni jak wy szkapy A oto kolejna cecha mężczyzn.Często są sfrustrowani i wtedy wymyślają kobietom, np . jak ten powyżej od tzw. szmat. :D

No niektórzy potrzebują tzw. Lolitek.Mądrzejsze odpadają, bo jeszcze bylyby za madre i trzeba by było trochę pomysleć. A tak, nie trzeba, problem z głowy.:D

Levviatan, czemu nie zachowujesz się zgodnie z moimi oczekiwaniami? Tzn. nie bronisz facetów? ;)

Gość piotrek117
odsyłam do tego blog'u ponieważ jest fajnie napisany i trafia do ludzi, znajdziesz coś na ten temat. www.whatsthatfuzz.wordpress.com