Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cząstka pomarańczy

podejście faceta do kochanki

Polecane posty

Gość cząstka pomarańczy

prosze o opinię facetów, którzy sa w związku małżeńskim i którzy mieli albo maja kochanke. Prosze napiszcie jakie to dla Was uczucie i jak sobie z tym radzicie tzn. chodzi mi jak sami przed soba tłumaczycie sie z tego podwójnego życia i czym dla Was jest kochanka, czy zakładacie mozliwośc zostania z nia na stałe, czy mówicie jej o miłości a jesteście tylko dla sexu

Gość teska44
no tez mnie to ciekawi(chociaz mojego mam tylko do sexu) ale tej reszty jestem ciekawa:)

Gość jarasfał
Kochanka jest odskocznią, miłym urozmaiceniem. Czymś w rodzaju ciastka po obiedzie. Miłym, pożądanym, lubianym, uwielbianym... ale tylko ciastkiem. Nie rezygnuje się z obiadu dla deseru... Po co rozwodzić się z żoną, jeśli można mieć i żonę i kochankę? Tym bardziej, że nikt nie da gwarancji, jak byłoby z kochanką w codziennym życiu pod jednym dachem... Nie, raczej nie zostawia się żony dla kochanki. Gdy chce się odejść od żony i rozwieść się z nią, to PO PROSTU się to robi, a jak ktoś wszystko przeciąga w czasie, prowadzi podwójne życie, to znaczy, że wcale o rozwodzie nie myśli... Kochanki za łatwo i za bardzo wierzą we wszystko, co im facet mówi... Standardowe teksty to: "żona mnie nie rozumie, nawet nie sypiamy ze sobą, rozwód jest kwestią czasu, odkąd urodziło się dziecko, czuję się jej niepotrzebny, będziemy razem, ale jeszcze nie teraz, bo... do wyboru: dziecko jest małe, żona jest chora, kredyt spłacamy itd... itp....

Gość dallilla
ja sie nie rozwiode On tez nie,tak jest lepiej i ciekawiej a smski piszemy nie o miłosci tylko o tesknocie

przeważnie jest to tak ogromne zauroczenie, że traci się poczucie rzeczywistości i myśli jedynie o tym jakby tu spędzić z nią trochę czasu i żeby to się nie wydało można nazwać to miłością, jest to niesamowicie silny i stymulujący stan emocjonalny i wszystko jest możliwe. Daje to strasznego powera, większego niż normalne chodzenie z dziewczyną

Gość woooooooowwwww
Mam kochanke... to moja była kocham ja nadal żona to tylko przyzwyczajenie. Kocham moją kochankę jest piekna i boska kiedyś nam nie wyszło ona ma męża ja żone,,, a teraz chcilibysmy cofnąć czas,,, ale nie bedzie rozwodów po co maja dzieci cierpieć? Kocham Ją zawsze kochałem i tak już pozostanie. A żona nawet nie ugotuje mi i jest taką wieśniarą a moja kochanka wyglada jak z okładki kocham ją

Gość jasne taaa jeeeest
fakt jest power i to jaki ja mam więcej powera bo mam dwie kochanki ( i super żonę też ) grunt to dyskretnie i aby o sobie nie wiedziały wszystkie trzy panie a ryzyko że się wyda zwiększa poziom adrenalinki i podkręca powera

Gość Moja żona...
To tez wieśniara :) a kochanka mmmmm tez wole kochanke ;) A żona po to by była :D:D:D skoro jest to niech będzie :P

Gość woooooooowwwww
faceci zdradzaja a głupie żony o tym nie wiedzą i nawet nie podejrzewają:P

Gość dallilla
Do wooooowwww..... nie oceniam Cie ale po co wziałes jak piszesz........ (wiesniare)

Gość pani Mikołajowa
proszę o więcej opinii :)