Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jola1qwa

koleżanka

Polecane posty

Gość jola1qwa

mam 2 takie same kurtki , kolezanka płakała ze nie ma dla córy bo ta z oprzedniego roku za mała powiedziałam że moge jej jedna sprzedac . gdy dałam jej d przymiezenia napisała mi że tego o ona by swojem dziecku nie załozyła , a to normalna czarna puchowa kurtka :-( czuje sie podle jak bym ubierała dziecko w szmaty a na same zimowe ubranie z butami wydałam prawie 400 zł :-(

Gość ciassteczko
tepa dzi9da z niej... pewnie chciala, zebys sie poczula gorsza i jej sie chyba udalo. olej idiotke i nie pokazuj, ze cie to zabolalo, albo przy nastepnej okazjiodplac jej sie jakims podobnym tekstem i pokaz gdze jej miejsce

Gość jola1qwa
super sie podszywasz :-) wiem ona ciągle pożycza ciuchy od kuzynki lub dostaje za darmo może dlatego tak wybrzydza :-(

Moze miala nadzieje, ze oddasz jej za darmo, a w momencie jak powiedzialas ,ze jej odsprzedasz to ja zamurowalo i palnela cos takiego, zeby nie kupowac, tzn .. no myslala ze opddasz jej za darmoche a jak jej nie wyszlo to kombinowanie to chciala sie jakos wycofac..

Gość jola1qwa
ja jej odrazu powiedziałam ze za 30 z a ona ze moze dac 15 jak odmowiłam to zaczeła wysmiewac

Gość jola1qwa
chyba nie ma sensu utrzymywac z nia kontaktów .

Gość xxxxxxyyy
NIekulturalna ta kolezanka, nawet jak nie podobala sie jej ta kurtka to mogla cokolwiek innego powiedziec a nie taki tekst - zreszta chyba lepsza dobra kurtka za 30 zl niz za mala - chyba nie warto sobie zawracac glowy taka glupia znajomoscia.

Gość jola1qwa
dlatego to kończę , mam ją gdzies