Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

minkaaa

Dojść do formy po ściągnięciu gipsu z nogi - pomocy!

Polecane posty

Gość gość
Teraz trafiłam na naprawde coś rewelacyjnego jesli chodzi wlasnie i leczenie takich ran, skaleczeń. Polecam Wam krem Argotiab. Doskonale leczy własnie oparzenia, rany,wysypki. Wystarczy posmarowac 2 razy dziennie. Zapytajcie w aptece.

Gość gość
Cześć. Miałam pekniecie kostki. Jestem po operacji mam pięć śrubek. Gdy miałam założony gips mogłam chodzić i stawać na nogę . Minely dwa tyg od zdjęcia gipsu i noga nadal jest spuchnieta. I puchnie bardziej gdy się nie ruszam czy to normalne ?

Gość gość
Jesli już działac to własnie czymś znacznei skuteczniejszym To jest spray który naprawde przy takich poważnych dolegliowściach może nam pomóc.

Gość TeresaCH55
Mój tata miał bardzo poważne złamanie i baliśmy się, że nie dojdzie do pełnej sprawności. Bardzo poważnie podszedł do rehabilitacji, zaczął chodzić na basen a w domu ćwiczył na rotorze ARmedical. Teraz już wszystko wróciło do normy. Czasami tylko narzeka na lekki ból przy nagłej zmianie pogody.

Gość gość
Ja mam gips trzeci tydzień (złamanie dalszej nasady strzałki). Ortopeda polecił mi zabiegi z polem magnetycznym - podobno przyspiesza zarost. Rtg wygląda coraz lepiej więc po 3-4 tygodniach pozbędę się gipsu na rzecz ortezy. Wam też życzę sukcesów.