Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anstazja

Pomysł na prezent gwiazdkowy i urodzinowy.

Polecane posty

Gość Anstazja

Tak tak były setki takich tematów, ale ja proszę o konkretne rady. Nie wiem kompletnie co kupić mojemu chłopakowi na gwiazdkę. On ma 22 lata, interesuje się piłką nożną, co prawda nie chodzi na mecze, ale ogląda w tv a od stycznia ma zacząć treningi po przerwie w tym samym klubie. Budżet: 50 zł. Od razu mówię co odpada: perfumy, portfel, zegarek. Jest wymagający w takim sensie, że używa drogich perfum i innych produktów z górnych półek. Ramka ze zdjęciem też odpada z racji tego że mamy mało zdjęć i inne tego typu rozwiązania, bokserki, skarpetki też Myślałam na przykład o pendrive w kształcie piłki czy to będzie dobry prezent? Do tego zaraz po świętach są jego urodziny i w ten sam dzień przypada nasza półrocznica. Nie chce specjalnie z tej drugiej okazji kupować prezentu tylko w jakiś specjalny sposób to uczcić. (Błagam nie rzucajcie propozycji w tylu zawiąż sobie wstążke i mu się oddaj, albo zrób mu loda) Co moge mu dać na urodziny? Też coś nie drogiego do 50 zł.

Gość Anstazja
Aha odpadają jeszcze słodkie misie, kosmetyki. Dodam, że lubi czytać, dużo czyta i bałabym się mu kupić książke bo być może ją przeczytał

Gość asf dsg g sdfg
kup mu pamięć ram do komputera.

Gość a moze takie...
to moze podpytaj jaka ksiazka jest nowa a jej jeszcze nie czytal pendrive fajny pomysl ale pewnie juz ma moze kufel jakis fikusny?

Gość asf dsg g sdfg
lub zestaw kluczy nasadowych

Gość Anstazja
Nie on nie jest majsterkowiczem co prawda studiuje na politechnice :) ale odpada. Myślałam, że może na urodziny długopisy Parkera z grawerem? Ale czy to nie będzie zbyt skromne? Ja od niego na urodziny dostałam drogie perfumy... niestety mnie ograniczają finanse.

Gość Amastazja
hej jakieś pomysły?