Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nmij

Ona się z nim przespała to czemu jej facet ma nie wiedziec?

Polecane posty

Gość nmij

Moja koleżanka przespała sie z chłopakiem w którym ja sie kocham, mimo ze od dawna ma faceta. Zemszcze sie i powiem mu ! Zniszcze ją !

Gość nmij
Ona zostanie sama, a tamten, w którym ja się kocham na pewno wbrew wszelkiej logice nie wykorzysta sytuacji i nie zwiąże się z nią, tylko oto właśnie ze mną :)

Jej chłopka się dowie rzuci ją a ona będzie z tym w którym ty sie kochasz skoro spali razem o oczywiste :D Powodzenia dziecko

Gość nmij
j z nim nie chce byc ;d wlasnie napisalam na gg do tej mojej kolezanki jako anonim ;d czy powiedziala swojemu, oczywiscie wpyiera sie ze zdrady nie bylo, nastrasze ją niech sama mu powie

Gość nmij
bo jest kurwiarzem a mi taki roznosiciel chorób nie jest potrzebny ;d wole byc sama ;d moze nawet z nia byc bede sie cieszyla jak na chwile zniszcze jej zycie !

Gość a ty za materac pod nimi
robiłaś? Skąd ta pewność, że się z nim przespała?

Gość nmij
powedział mi to ten z ktorym sie bzykala ;d tzn myslal ze komus innemu powiedzial a to byłam ja

Gość a ty za materac pod nimi
aha i to na pewno prawda... A może po prostu ma na nią ochotę, a ty jesteś wściekła że ona nie chciała a on nie pomyslał, że ty owszem, szybko byś poleciała :):):)

Gość nmij
nie zreszta ona zawsze mowila ze chcialaby sie z nim kiedys bzyknac i zrobila to, jestem pewna !

Gość nmij
kiedys bardzo chciałam, nawet spotykalismy sie, ale za kazdym razem on chciał sexu... ja nie byłam gotowa - jestem dziewicą, chciałam byc pewna czy mu na mnie zalezy, ale po 2 óch tyg on nawet nie powiedział - tylko napisał "skonczmy to, spierdoliłem wszystko" więc ciesze sie że jestem jaka jestem ze mu nie dałam ;d

Gość uppp
hah szmaciarz ;]

Gość ostriooo
heh ;]