Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eweliiina

pomoc z prezentem, waszym zdaniem?

Polecane posty

Mamy taki mały problem. Jest mi potrzebny jakieś niebanalny prezent dla mojej mamy. Cena tutaj nie gra roli, chce aby była z niego zadowolona i chce żeby go używała a nie stał w kącie. Z góry mówię, że perfumy odpadają bo moja mama ma swoje perfumy, które używa i nie ma zamiaru używać jakiś innych i te takie rożne prezenty typu bombonierka, kosmetyki to nie:) Potrzebuje czegoś wyjątkowego. Proszę o pomoc. :)

Gość mamachichi
moze ekspres do kawy?bon do spa(u nas w rodzinie to ostatnio popularne, wykupujesz bon za okreslona sume i osoba obdarowana moze sobie wybrac kilka zabigow)

ale moja mama często podróżuje i ekspresu sobie raczej nie zabierze ze sobą. I on też by stał. :)

Gość walinn
ja w tym roku podarowałam mamie voucher na manicure :) była bardzo zadowolona i akurat przyda jej się taki zabieg upiększający przed świętami :)

Gość klassi
fakt, ja jak nie mam sprecyzowanego pomysłu na prezent to też wybieram vouchery, na zakupy czy zabiegi :) Kobiety zawsze się ucieszą z takich rzeczy :) Ja się zastanawiam czy siostrze i mamie na święta właśnie takiego day spa w Głęboczku nie zafundować połączonego z degustacją wina :D

No voucher to fajna sprawa. Zwykle ludziom jest szkoda kasy na coś takiego, bo nie jest to produkt pierwszej potrzeby czy "praktyczny prezent". Wiem, że fajne zabiegi ma np. Primavera SPa w Jastrzębiej Górze.