Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilomunta

Powiedzieć ,ze jestem dziewicą czy nie ?

Polecane posty

Gość lilomunta

bo szczerze mówiąc to nie wiem czy fizycznie jeszcze nią jestem. wolałabym nic nie mówić na ten temat ale boje sie ,ze kiedyś spyta mnie wprost i nie wiedziałabym co odpowiedzieć...

Gość movvom
Idź do gina i on ci powie czy jestes czy nie

Gość pelikan w orange
powiedzieć, ucieszy się chłopak :)

Gość Tesika
mój nie uwierzył, miałam wtedy 22 lata :) powiedział ze to nie mozliwe :)

Gość lilomunta
ale jak mu to udowodnię ? bo z nikim nie spałam ale zabawiam sie sama ze sobą i boje sie ,ze mogłam przeholować trochę... i fizycznie nei jestem dziewicą. trochę tak dziwnie iść do gina i spytać " mogłby pan/pani sprawdzić czy jestem dziewica bo nie mam pewności' :D

Gość Tesika
matko to o tym nie mów, dziewicą przeciez jestes :) facetom o to chodzi czy był ktoś przed nimi :) wiec o to chyba nie masz wątpliwości, zawsze mozesz powiedziec że z żadnym nie spałaś :) a tak przyznajac Ci sie szczerze to nawet nie chce wiedziec jak sie zabawiałaś skoro masz takie wątpliwości :)

Gość lilomunta
no tak ale zobaczy ,ze np nie ma krwi , oporu itp i może stwierdzić ,ze kłamałam czy coś. czytałam w necie ,ze niektóre dziewczyny w ogóle nie odczuwają bólu gdy tracą dziewictwo i nie ma krwi. kurde jestem strasznie niewiarygodna z tym moim dziewictwem :D

Gość Tesika
powiem tak że ja chciałbym żeby było bez bólu, ale każdy ma swoje przezycia, u mnie tez krwi nie było tylko delikatne plamienie na następny dzień. Ale wytłumacz mi co Ty mu chcesz udowadniać?? W ogóle na czym bedzie sie opierał zwiazek jezeli jedno drugiemu bedzie musiało coś udowadniać?

Gość ...ala...
a tak w ogole to w czym jest problem skoro z nikim nie spalas - proste JESTES dziewica...poza tym az tak bardzo mu zalezy na tym zebys nia byla czy jak, ze sie tak przejmujesz?

Gość lilomunta
tzn ja wiem ,ze on mi ufa tylko głupio mi teraz tak przed sama sobą ,ze nie jestem pewna mojego fizycznego dziewictwa....

Gość lilomunta
myślę ze dla niego to nie jest ważne przynajmniej nigdy o tym nie wspominał po za tym nie ma tez jakiś konserwatywnych poglądów wiec myślę ,ze kwestia mojego dziewictwa czy tez nie jestem mu obojętna :D

Gość ...ala...
no to nie masz sie w takim razie czym przejmowac :) jestescie para nie macie przed soba tajemnic wiec jak juz tak bardzo bedzie chcial wiedziec czy nia jestes czy nie - po prostu powiedz mu ze sie wczesniej masturbowalas ale zadnego faceta nie mialas on na pewno tez sie masturbowal wiec pretensji do Ciebie o to nie bedzie mial na pewno hehe :)

Gość lilomunta
dzięki za pomoc z moim głupim problemem :D