Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaaaaaaaaaona

JEST MI CHOLERNIE ŹLE..

Polecane posty

Gość załamanaaaaaaaaaona

Pokłóclismy sie dzisiaj, bo mnie olał jak nigdy.. pisalismy ale to była wieczna kłótnia, przekomarzanie sie, łzy z mojej strony bo spędziłam sobote sama mimo ,ze mial wolny dzien. Nie sczędziłam mu w słowach, były podły, ale nie moglam sie powstrzymac.. teraz niedawno napisałam mu z serca jak mnie to wszystko boli, jak mnie upokorzył(chociaz nigdy tego nie robie, tzn jestem podła do konca) a tym razem wykazałam skruchę, opisałam co czuje.. ale siora mu zajęła kompa i juz nie odczytał.. w koncu zadzwoniłam, a on do mnie chamskim głosem, ze chce isc spac i czesc. Nigdy tak nie robiłam, czuje sie jak szmata, jest mi cholernie źle i placze, boli mnie serce. Rano wstanie i napisze jak gdyby nigdy nic i odwróci kota ogonem..

Gość załamanaaaaaaaaaona
nigdy tak nie robił* miało byc.. w sensie, ze mnie tak podle nie olewał jak juz dzwonie i ZAWSZE co by sie nie działo to dzwonil na dobranoc.. 2lata razem.

Gość załamanaaaaaaaaaona
up up

Gość blondieeeeee
zalamanaaaa-ja mam podobnie:(,wspolczuje Ci i rozumie:(.FACECI TO KURWY,NA DODATEK BEZ UCZUC. A dlugo jestescie razem??ja ponad 3lata...

Gość blondieeeeee
moj mi dzis powiedzial,ze na swieta sama pojade do znajomych,takze te swieta beda smutne,bo on ma taki kaprys,juz od 4dni nie odzywa sie do mnie:(,mieszkamy razem,ale nie rozmawia ze mna...,w tym roku pewnie sie juz nie odezwie huj jeden,psuje mi nerwy tylko:(.Mam dosc takiego zycia i jego humorow

Gość załamanaaaaaaaaaona
Napisałam wyżej ponad dwa. zawsze chciał się spotykac i w ogóle,cieszyłam sie na tą sobotę i tu zonk.. fakt, wyzwyałam go niejednokrotnie - on byl cierpliwy ale to mnie tylko rozjuszało.. a kiedy napisałam z sserca co czuje a ostatnimi czasy naprawde bywam powściągliwa w przeciwienstwie do niego to takie coś. Niech śpi, trudno.... zobaczymy jutro.. ja nie mam znajomych, mieszkam w dziurze, nie mam gdzie wyjsc i chce sie spotkac z nim, bo tylko jego mam a jednoczesnie mi honor nie pozwala.. gdybym tylko miała jakies zajęcie, cokolwiek:(

Gość załamanaaaaaaaaaona
my nie mieszkamy a mielismy niedługo zamiar zamieszkac, coraz bardziej tego nie chce

Gość blondieeeeee
wiem,znam to:(....,moze jak zamieszkacie razem to wtedy sie uda????wiesz codziennosc moze pomoc,albo tez zabic:(-czego Ci nie zycze:(

Gość możesz popisać ze mna
hej mozesz popisac ze mna jak chcesz na privie:)

Gość załamanaaaaaaaaaona
nie wiem, jestem wrakiem człowieka wydawało mi sie, ze bedzie sie starał zawsze tak jak do niedawna dzis pokazał co znacze razem a jednak osobno..

Gość załamanaaaaaaaaaona
mozemy tu pisac, nie mam nic do ukryciaaa

Gość załamanaaaaaaaaaona
nie łatwo, ale on wiedzial jak mam fatalnie w domu, jak go potrzebuje, jak pragne by byl i mnie kochał, tyle razem przeszlismy.. gdybym chociaz miala znajomych, ale ja tu u ssb nie mam nikogo

Gość blondieeeeee
to fakt....,zwiazek-problems:(:(nie tak ;powinno byc,ja wiem z doswiadczenia-ze facet sie nie zmieni:(.jestem po rozwodzie pobad 2lata....,teraz w zwiazku,ale tez koles za bardzo pewnie sie poczul....:(

zallamanaaa przez to wszystko zawsze bedzie mial Cie w garsci bo Ty nie masz u nikogo innego oparcia bo wszystko si jesli jestescie razem ale jesli sie poklocicie to jest jak jest

Gość załamanaaaaaaaaaona
wiesz, ale w naszym zwiazku wiele sie wydarzylo i on sie zmienil .. zaczal okropnie zabiegac, stal sie bardziej czuły niz byl a bardzo był, starał sie i w ogóle, wiele dla mnie robil .. i to predzej ja mialam go w garsci, on sie staral a ja go ganiłam za wiele rzeczy niesłusznie itd.. czego czesto zaluje, ale mam charakter strasznie nerwowy i wybuchowy..i dzis takie rozczarowanie..

Gość załamanaaaaaaaaaona
nie mam zamairu byc olewana :( ja co dzien tylko komp i on , albo tylko komp mozna zwariowac.. chcialabym gdzies isc, jakis fitness cokolwiek.. na nic mnie nie stac i w ogóle.. eh.. my juz reszta rozmawialismy .. na innym moim topie.. psporo tam pisałes.

Gość załamanaaaaaaaaaona
podaj swoje, bo ja tu nie bede ujawniac

Gość załamanaaaaaaaaaona
poszlo

Gość ile wy macie lat?21?18?
mam wrazenie ze jestescie mlode

Gość załamanaaaaaaaaaona
no 20...

Gość znów ten baran głupi
uważaj na riddika bo to palant jest i bajerant. frustrat jakich mało a jak masz faceta to nie pisz z innymi bo jeszcze tym samym rozpieprzysz związek przez wirtualne znajomości z innymi facetami. ostrzegałem cię w razie czego.

Gość załamanaaaaaaaaaona
czemu? on chyba niedługo jest na kafe i póki co to nie widziałam by pisał cos niestosownego

Gość kto tam puka ?
To poszukaj wątku, jaki założył kilka dni temu. Tam riddick1984 pokazał swoje parszywe oblicze. Uważaj na niego. To cham, frustrat i agresywny sk­urwiel. :O