Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

taka sobie ja88

czy ja jestem nienormalna?

Polecane posty

Właśnie pokłóciłam się ze swoim facetem, zastanawiam się w ogóle czy to ma jakiś sens. Jesteśmy razem b. niedlugo bo 3 tyg., a ja już nie potrafię się z nim dogadać :( Zależy mi na nim, ale mam wiele wątpliwości, np. on chce mieć dzieci a dla mnie to jest jakaś kompletna abstrakcja :( Wiem, że on tego tematu nie odpuści i tego się właśnie boje, boje się, że przez to, że nie chce miec dzieci on mnie zostawi i poszuka takiej co mu urodzi te dzieci. Nie wiem co o tym wszystkim sądzić :( Dodam, że mamy ja 23, a on 24 lata. Kurcze jesteśmy młodzi, trzeba to wykorzystać, a nie ładować sie w pieluchy. Poza tym boje się tego, że w razie gdyby było dziecko on sie przerazi i mnie zostawi samą. Co robić?

Gość umiesz czytać???
następna kretynka :O🖐️

Gość Dziecismieciznosaimleci
Po 3 tygodniach "chodzenia" klocicie sie o dzieci? Dobre sobie.

Mówisz, że jesteście 3 tyg. Jak dla mnie to on nie szuka kobiety do kochania tylko kobiety, która urodzi mu dziecko. Jeżeli nie jesteś jeszcze na to gotowa to nie ma sensu na to się godzić.

jeżeli on wie, że Ty jeszcze nie chcesz i dalej chce, to to nie jest w porządku... musicie chcieć Tego obydwoje - tu nie chodzi o gatunek ulubionych jabłek, czy sposób przyrządzenia jajek - na Dziecko trzeba decydować się świadomie ... :O rozmawiaj z nim szczerze, przedstawiając swoje rozterki i przemyślenia - tego nigdy za wiele ... Powodzenia!

Gość pamperson
Jesteście ze sobą 3 tyg i on odrazu oświadcza: Kobieto, ja chce dzieci! ? A może jemu chodziło o to, że chciałby mieć dzieci.. kiedyś tam. W takiej ważnej kwestii jak posiadanie dziecka, jeśli sie nie dogadujecie to taki związek raczej sensu nie ma. tzn hm.. co tu się dogadywać, dziecko to nie towar. Albo czujesz, że chcesz je mieć albo nie i na siłę nie ma co się zmuszać. Oczywiście kiedyś tam może Ci się włączyć ten instynkt macierzyński, ale lepiej nie ryzykować. Szkoda dziecka.

Gość precz z bachorstwem
Uważaj na tego chłopa,może to jest jakiś totalny dzieciorób,wrobi cię w rodzenie i wychowywanie kolejnych bachorw bachorówna takich kretynów musisz uważać

Gość precz z bachorami?
no to powitajcie bachorów muzułmanów bo oni się mnożą jak "króliczęta" AAAHH zapomniałem przecież wy nawet same chętnie urodzicie bachorka takiemu Pakolkowi :classic_cool: