Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikołaj zly

studia

Polecane posty

Gość mikołaj zly

Witam. Chcialbym zaczac studia od lutego 2011 roku, znalazlem szkole PWSBiA ma ona interesujacy mnie kierunek, przystepne ceny itp. Jednak slyszalem wiele roznych zdan na jej temat. Niektore byly sprzed kilku lat. CZy mogłby mi ktos udzielic informacji jak sytuacja przedstawia sie na dzien dzisiejszy? Chodzi o poziom, wykladowcow, atmosfere, kampus itp. Z gory dziekuje.

Gość ej weeź
a co to koorwa jest PWSBiA??? nie lepiej poczekać do października i iść na normalną uczelnię po której papier jest wart coś więcej niż wyrzucenie do kosza lub podtarcie dupy?:o

Gość zgadza się lepsze
"najgorsze" normalne studia niż te wszystkie szkoły razem wzięte!

Gość mikolaj zly
Wybralem liceum o ktorym na wszystkich forach pisali ,ze jest do dupy, poziom przedszkola, nauczyciele do kopania ulic, jednak zainteresowal mnie jeden wpis ,,jezeli bedziesz chciał (PODKRESLAM CHCIAL) sie czegos nauczyc to wybierz to liceum. A wiec czekam na wiecej opinii niz te dwie, i naprawde nie zamierzam bulic kasy tylko zeby sie poznac nowych kolegow na studiach. W warszawie malo uczelni prowadzi nabor srodroczny, a ja i tak jestem juz do tylu rok, nie chce zmarnowac kolejnego.