Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sebus 666

Jaka jest prawda dziewczny?

Polecane posty

Gość Sebus 666

Mam pytanie do was dziewczyny , wrocilem wypity do domu . no nie daje rady z jednym tematem.Poznalem jakos czas tem dziewczyne , wszystko pieknie , tylko ona mi powiedziala ze ,ma chlopaka , ale ja zle trajktuje .Ok wiedzialem co jest grane , ale zblizylsmy sie do siebie bardzo, telefony , sms-y , gg i tak przez prawie rok czasu , staralem sie byc sla niej aniolem , nigdy niczego nie oczekiwalem na sile , po czym zerwalem z nia kontakt bo ona wrocila do tego scierwa .do mnie sie nie odzywajac , jak mam sie czuc < Czuje sie jak scierwo bo wybrala frajera jtory ja traktuje za przeproszeniem jak szmate , a do mnie sie nie odezwala ....

Gość alles klar
Tak to juz jest z kobietami, przyzwyczaj sie. Lubia scierwa, pozniej placza i pisza tematy na kafe, ze niby szukaja partnera uczuciowego, dobrego itp a tak na prawde, to chcialyby takiego przyjaciela-pocieszyciela, ktory powie mile slowko gdy kolejny szmaciarz ja zostawi lub oszuka, ale ty i tak nie bedziesz mial szans z nia byc, ty masz byc tylko tym od pocieszania bo w dzisiejszych czasach faceci z uczuciami i zasadami nie maja szans na normalny zwiazek, taka prawda.

Gość Sebus 666
allws klar-jedno pytanie mam do Ciebie , bo przewidywalem niestety taka odpowedz i ide po vodke zaraz do kuchni , ale jestes dziewczyna ? thx za odpowiedz

skoro Cię zostawiła to może nie widziała w Tobie człowieka, z którym chciałaby być. Może szukała "odskoczni" , żeby "sprawdzić". Jeżeli ją kochasz pokaż, że jesteś właśnie TYM człowiekiem :) Trzymam kciuki :)

Gość alles klar
jestem chlopem z krwi i kosci. Wodka ci nie pomoze, trzeba po prostu liczyc ze kiedys kobiety zmienia troche to swoje myslenie i jesli beda mowily ze szukaja faceta wrazliwego i takiego ktory je nei zostawi, nei oszuka itp, to bedzie dokladnie tak jak mowia, a nie na odwrot.

i jeszcze jedno: nie bądź takimi "ciepłymi kluchami" kobiety lubią być zaskakiwane :) Najpierw zaproś ją do teatru a potem na kebaba czy frytki. Później do kina a potem lodowisko :) co Ty na to?

Gość Sebus 666
Wiesz co? Prawda jest chyba taka ze dziewczyny uwielbiaja godci ktorzy je leja,poniewiaraja , nie szanuja itp , a ja nie nalaze do gosci ktorzy sie plaszcza przed dziewczynami , tylko ze ona bedzie plakac bp ten gosc znow ja potraktuje jak szmate za przeproszeniem , tylko mnie juz nie bedzie , bo noe jesyem frajerem zeby sie mna bawc wtedy gdy jej jest zle , a gdy dobrze to jest z tym hujem sorki za wulgaryzmy ....

Gość Sebus 666
Ja cieple kluchy ? w zyciu! po prostu qidac podswiadomie lubi byc trajtowana nie powiem jak co.....Nie jestem typem miekkim , potrafie byc twardy itp , ale nigdy bym nie obrazil jej tak jak on to robi widac jej to pasuje , tyle ze ona bedzie pakac , huj mam dola bo wybraa scierwo , to jak sie mam czuc? zeby nie bylo nie jestem brzydki :P

Gość alles klar
i jeszcze jedno: nie bądź takimi "ciepłymi kluchami" kobiety lubią być zaskakiwane Najpierw zaproś ją do teatru a potem na kebaba czy frytki. Później do kina a potem lodowisko ... a pozniej kup jej samochod a pozniej mieszkanie :D Powiedzcie mi drogie panie, co oznacza wdl was ''cieple kluchy'' ?

Gość ivan grozny
bo baby trzeba trzymac krotko, skoncza sie twoje problemy jak tylko przyswoisz sobie ta lekcje :)

Gość Sebus 666
Szczerze ivan? Z tego co widze , chyba maszz racje trzeba byc nie czuym hujem w stosunku do dziewczyn , ne chyba to lubia , nie ma co byc wporzadku gosciem ....

nieprawdą jest, że kobiety lubią być poniewierane... niektórym się po prostu zdarza, że się zakochują i zaplątują w związek toksyczny... :( niektórym z nich się też zdarza, że na ich drodze pojawia się Ktoś Taki jak Ty, Sebus 666, dzięki Komu łatwiej jest brnąć przez to życie... :O uśmiechnij się do Siebie w lustrze i cierpliwie czekaj na Swój Uśmiech Losu ;) Życzę Ci powodzenia :D

Gość qqqpppzzzmmm
Powiem Ci stary jak ja traktuję kiobiety bo miałem ich już kilka i tylko jedna chciała ze mną zerwać. Właśnie, że masz być spoko gościem, ale o własnym zdaniu, bo swoją kobietę trzeba wspierać i zawsze za nią stawać, ale gdy widzisz, że robi coś źle, to nie wachaj się ją solidnie opierdzielić (ale bez wyzwisk), tak żeby wiedziała, że ci na niej zależy, ale nie będziesz tolerował wszystkiego. I nigdy nie przepraszaj jako pierwszy, chyba że odpierdzielisz jakąś wielką głupotę i będzie to tylko twoja wina!

Gość ivan grozny
jasne jest, ze nie trzeba ich tam zaraz lac, ale musisz pokazac ze masz jaja, laska nie moze podskakiwac, ty masz jaja a one maja chodzic kolo ciebie, łapiesz?

Gość Sebus 666
Motyli Zew-dziekuje Ci za otuche .masz racje widac niektre dziewczyny lubia tego typu "zwiazki" , ale wiem, jedno ona bedzie plakac i zalowac .... niestety mnie juz nie bedzie bo wiem ze jestem gosciem ktory moze dziewczynie zaoferowac wiele milosno i czulosci , a nie jestem typem ktory da soba poniewierac jak marionetka , teraz sie pije jak idipta a tak naprawde nie powinienem....

Gość Sebus 666
Ja to panpwie wszystko kumam , jestem stanowczy otp wtedy kiedy trzeba , ale tu chodzi o to ze ona leci do goscia ktory ja"wyzywa , traktuje jak szmate , cpa, puje , a pma dp noegp i tak zapierdala , a mi mpwi ze nie ma wyjscia bo ona go ma na moejscu a ja jestem 400km pd niej...

Gość qqqpppzzzmmm
Rozumiem Cię doskonale. Dobrze robisz olewając ją, bo lepiej jest znaleźć babkę która doceni to jaki dla niej jesteś - ona tego nie zrobiła, więc zasługuje tylko na takiego chama i prostaka. A jeśli chciałaby teraz wrócić to coś byś zrobił...?

Gość Sebus 666
Szczerze? Oma chciala dalej trzymywac kontakt . ty;lkp ja powiedzalem dosyc.Nie jestem frajerem na jej zawolanie , ze kiedy jej jest zle t jestem ja.Dla mnie ona nie istnieje , podjela devzje i wszystko , tyle ze to boli , ale dam rade , a to ona bedzie zalowac ...swiety nie estem ale dziewczyny traktje naprawde dobrze, sori za bledy jestem juz troszke %%%%

gdy Ci jutro %%%%% wywietrzeją i okaże się, że nadal jej potrzebujesz - nie miej sobie tego za złe - widocznie taki Twój Los właśnie - i może jednak na nią poczekasz... ;)

Gość qqqpppzzzmmm
No i bardzo dobrze zrobiłeś, postąpiłbym identycznie. Miełem podobny przypadek gdy kobieta na której mi zależało najzwyczajniej w świecie mnie wystawiła. Potem chciała wszystko naprawić, ale niestety , facet nigdy nie zapomni o takiej przeszłości więc zerwałem z nią kontakt. Uwierz mi, zapewne też byś jej już nie mógł zaufać w pełni dlatego postąpiłeś słusznie zapominając o niej.

Gość Sebus 666
Motyli Zew-ja moze jestem po alko , tyle ze ja to co pisze , to tak jakby na trzezwo , nie ze jestem nawalony.Aha i sorki bardzo ale to nie ja mam na nia czekac , bo ja ze swej strony okazalem naprawde woele cierpliwosci , ona wybrala jego , takze dla mnie jest wszystko jasne....

Gość ivan grozny
no to nad czym jeszcze lamentujesz? temat zamkniety, rozejrzyj sie za inna, lepsza🖐️

Gość Sebus 666
To moj ostatni post . POwiem tylko jhedno - mam dosyc kobiet, z zadna juz nie bede , wiec poddalem sie autokastracji - bez "niego" bedzie mi lepiej...

Gość Sebus 666
Widze ze i p trj porze jakies zyebane podszywy buszuja , talze huj ci w krzyz baranie , ps dziekuje wszystkim za poswiecenie czasu i odpowiedzi , macie racje racje dla mnie jest temat zamkniety , tylk boli jedno , stracone rok czasu dla kogos takiego , widac glupi maiwny baran ze mnie ktory wirzy ze sa jeszcze wporzadku dziewczyy , (wiem ze sa , a;e wodac ja nie mam szzescia :)

Gość Poskramiacz wyspany
Jako dziewczyna (nick na to nie wskazuje ale to nie ważne) radzę ci Sebusie olać ją ciepłym moczem i to już od tej chwili. Ktoś już ci tu dobrze poradził, że jesteś dla niej takim pocieszaczem, facetem nr 2. Są takie dziewczyny, które dają nadzieję jednocześnie paru facetom, tak dla bezpieczeństwa. Jeden od seksu, inny od pocieszenia. No niestety.

Gość to nie był stracony rok
Sebus ;)

Gość Sebus 666
Dlaczego uwazasz , ze to nie byl stracony czas ?

bo dowiedziałeś się bardzo dużo o niej, a jeszcze więcej o sobie :O wiesz, że jesteś wartościowym facetem, który potrafi wspierać dziewczynę będącą w potrzebie i wiedz, że zasługujesz na dziewczynę, która będzie wspierać Ciebie, gdy Ty będziesz w potrzebie... czekaj uważnie... stanie KIEDYŚ na Twojej drodze... 400 km powinno wszystko ułatwić DAJ sobie z nią spokój ;)

Gość Sebus 666
Dzieki za rade , dobrzer wiedziec ze sa jeszcze naprawde wporzadkuniewiasty ;)

Czy jestem niewiastą w porządku oceni KIEDYŚ Najwyższy :O Ale z pewnością jestem doświadczoną kobietą... Wiem więc, że można życie budować na mieliźnie i wspaniale z niej wypłynąć, jak również budując na solidnych fundamentach można trafić na fatalny układ warstw podłoża lub wiatrów w atmosferze lub czyjś kilof lub bosak i tak się pałac obróci w ruinę :( Wiem, że jeśli już jest się w związku należy pielęgnować każdą chwilę w nim spędzoną, odwracać się w przeszłość jak najrzadziej, a najlepiej wcale, szanować ludzi, ale siebie przede wszystkim... :) Nie jestem wcale taka mądra, jakby może z moich wynurzeń mogło wynikać, ale życzę ludziom dobrze, żal mi tych, którzy sami sobie brużdżą, podziwiam tych, którzy potrafią wspierać takich brużdżących sobie i przy okazji innym... Trzeba się uczyć, nie tylko na własnych błędach... A alkohol, spożywany w nadmiarze, jest be :classic_cool: