Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uaz469b

masaż pośladków

Polecane posty

Gość uaz469b

Moje pytanie może być dziwne ale jeśli coś takiego w głowie świta to trzeba się poradzić lub spytać co sądzą inni. Moja żona uwielbia masaż pośladków -rozciąganie, uciskanie, wogóle jak to mówi aby ktoś koło tyłka robił. Dla mnie jest to podniecające i dla niej też ,często kończy się to miłym akcentem i upojnym galopem. Moje pytanie to czy są kobiety które chciałyby taki masaż wykonywać, można by powiedzieć intymny bo gdy zachacza się dłońmi, palcami o delikatne miejsca to coś emocjonalnego się dzieje. Chodzi mi o kobietę masażystkę lub amatorkę której mogłoby to sprawiać również przyjemność i czy wogóle jeszcze komuś takie fanaberie do głowy przychodzą. Mówię o kobiecie masażystce bo jakoś facet mi nie leży jako zaglądający w nogi mojej żony ale kobiecie chętnie pozwolę - tak mi się wydaje. Zaopiniujcie te wymysły, będę miał zdanie jakieś - a może jestem jakiś pogięty?

Gość zrelaksowana
to nic dziwnego że twoją żone podnieca dotyk ... a szczególnie na pośladkach podczas sexu... ja też lubię..... i podejżewam że wiele kobiet również ;-)

Gość uaz469b
...i tych wielu kobiet chciałbym poznać opinię