Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nienawidząca Polski.

Nienawidze Polski.

Polecane posty

Gość NIe wierze....
Ela - Żartujesz?? a co wtedy na to twoi rodzice???

Gość uswiadom sobie,
a ja bądź co bądź za nic nie chciałabym sie stąd wyprowadzić

Gość takich jak ty
powinno sie obligatotyjnie wysyłac na białorus.. albo do korei północnej

uświadom sobie, - Skoro tak to świetnie, ja polski nie cierpie ale niektorzy za nic by jej nie opuscili, skoro dobrze sie tu czuja to swietnie.

Jestem ułomkiem.

Gość .../...
A co sądzicie o takich krajach jak Czechy albo Słowenia? Szczerze mówiąc to nie chcę zbytnio stąd wyjeżdżać, ale jeżeli skończę szkołę i jakiś pierdolony prywaciarz będzie mi kazał zapieprzać za 1100 zlotych na rękę to naprawdę żyć w tym kraju mi się odechce. A znam takie przypadki. Na zachodzie szaleje kryzys i na imigrantów patrzą krzywo, więc zapytam - czy znacie może kogoś kto znalazł lepsze życie w którymś z najbogatszych krajów postkomunistycznych (Czechy, Słowenia, Chorwacja)? Płace są tam na pewno niższe niż na Zachodzie, ale czy to prawda, że zaaklimatyzować jest się tam o wiele łatwiej? No i czy płaca przeciętnego pracownika wystarczy na w miarę godne życie (wynajem małego mieszkania na 1 osobę, jedzenie, dojazdy i żeby coś tam odłożyć)?

Gość lalka petronelka
do autora postu powyzej Slowenia to male, bogate panstwo, tam podobno jest super. Czechom tez sie lepiej wiedzie niz Polakom, problemem moze byc jezyk.

Gość .../...
język? Nie wydaje mi się, żeby czeski albo słoweński były trudnymi dla nas językami, przeciwnie, na pewno są o wiele łatwiejsze niż np niemiecki :) ale dzięki za radę.

Gość uswiadom sobie,
owszem nie jest za kolorowo. ale jakoś kulam, a dla mnie rodzina i przyjaciele najważniejsi. bylam jakis czas za granicą, może źle trafilam, ale jak mnie nic nie zmusi już nigdy nie wyjade na zarobek.

Gość .../...
A jakie są tam płace w stosunku do polskich?

Gość a Słowacja ze Słowenią wam się
nie pomyliła? Słowenia to dawny kawałek Jugosławii

Gość nie kicha
Słowenia to taka słowiańska Austria.

Gość Trufla pomaranczowa
Ja w maju wyjezdzam do USA i to na stale :( Ciesze sie ale im blizej wylotu tym mam mieszane uczucia. Racja, ze WSZEDZIE trzeba pracowac a nawet tyrac!!! Tylko, ze z tego tyrania na zachodzie mozna jeszcze godnie zyc. Stac jest czlowieka na wiele wiecej niz w PL. Pracowalam 2 lata w UK i wiem jak zylam ;)

Gość Trufla pomaranczowa
nie umiem pisac po polsku :o

Gość szukampraaacy
trufla a co będziesz robić w usa? ja tez sie zastanawiam czy jako operka nie wyjadę, ale może jeszcze nie teraz.

Gość Trufla pomaranczowa
szukampraaacy ---- ja jestem juz za stara na au pair ;) To jest swietne rozwiazanie dla mlodych dziewczyn. Ja lece do mojego narzeczonego (poznalam go w UK) i tak naprawde to nie wiem co bede robila :( Ameryka to nie Europa, gdzie z marszu zaczynasz robote posiadajac tylko ID z polski. Dlatego mam te mieszane uczucia co do wyjazdu. W Anglii pracowalam jako doradca klienta w banku. Marze, zeby to samo robic w usa:)

Gość VnbwducwA
haha Chorwacja jednym z najbogatszych krajów postkomunistycznych hahaha dziewczynko ty się zajmij lepiej swoją edukacją hahaha bo z twoją wiedzą to co najwyżej karierę na zmywaku zrobisz

Gość Trufla pomaranczowa
Moje największwe zyiowe mażenie to zostać kurwą w Niemieckim burdelu, marzę o tym rzeby Niemcy pakowali mi w cipę swoje wielkie germańskie penisy, mażę o tym żeby móc wziąć do buzi takie wielkiego Germańskiego penisa i żeby mi się potem spóścił na tważ

Gość Trufla pomaranczowa
Jestem tak glupia ze w Polsce nie chce mnie nawet zatrudnic do sprzatania kibli i dlatego maze o wyjezdzie na zachod, tam w branzy kiblowo - gownianej kazdy moze zrobic kariere

Gość Trufla pomaranczowa
A tak wogule tato, wujek i ich koledzy mnie gwalcili odkad skonczylam 7 lat i dlatego mam zle skojarzenia z Polska, bo oni mnie gwalcili zawsze na wycieczkach, nie ma miejsca w Polsce w ktorym nie doszlo by do gwaltu na mnie

Gość Trufla pomaranczowa
A to moja fota http://pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:Bristolska_skala_uformowania_stolca.png&filetimestamp=20061228224243 patrzac od gory, to najpierw jestem ja w wieku 7 lat, potem po pierwszym zgwalceniu przez tate, potem ja w gimnazjum, potem ja na zabawie sylwestrowej, potem ja na studniowce, potem ja w ciazy, i na koniec ja obecnie

Gość do gościa do was wszystkich
Zostaną tylko takie kozie bobki jak ty. Nieudacznicy, lebiegi, chłopki roztropki, "patrioci", ziomy, obrońcy krzyża, religijanci, polytyki, wyzyskiwacze no i tacy co od życia niczego nie chcą czyli prostaczki co tylko myślą żeby byle jaką robote mieć, gdzie spać, co zjeść, tylywizór i styknie. czyli w.w. Jesteś chyba jednym z tych wyzyskiwaczy co wogóle mają pretensje że ktoś chce czegoś więcej niż tylko pracować na "pana".

Gość Akurat UK i odradzam
Ktos tutaj pisal, ze byla w UK, okay ja tez juz kiedys bylem...i bylo fajnie na tyle rzeczy mnie bylo stac, ale teraz to ja stad uciekam normalnie...mieszkania drogie, zywnosc drogie, praca okay ale 6.35 to za malo, problemy z wyplatami placa troche nie wszystko, problemy obojetnie gdzie co chce sie zalatwic...na jakies benefity na dzieci sie czeka pol roku to jest CHORE! przedszkole w uk zapomnijcie tutaj...pol roku to minimum...pierdole wole Niemcy! elo pozdro

Gość Akurat UK i odradzam
Ktos tutaj pisal, ze byla w UK, okay ja tez juz kiedys bylem...i bylo fajnie na tyle rzeczy mnie bylo stac, ale teraz to ja stad uciekam normalnie...mieszkania drogie, zywnosc drogie, praca okay ale 6.35 to za malo, problemy z wyplatami placa troche nie wszystko, problemy obojetnie gdzie co chce sie zalatwic...na jakies benefity na dzieci sie czeka pol roku to jest CHORE! przedszkole w uk zapomnijcie tutaj...pol roku to minimum...pierdole wole Niemcy! elo pozdro

Gość italolll
Polska to piękny kraj tylko ludzie tutaj żyjący ,to bydło.Na całym świecie Polacy pokazują na co ich stać.Naszą domeną jest cwaniactwo,złodziejstwo,pijaństwo i dziadowski katolicyzm.

TUSK PATRZ DO CZEGO DOPROWADZASZ LUDZI>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

"A nie moge sie stad wyprowadzic bo mnie nie stac " Najlepiej zrzucić winę za bycie nieudacznikiem na wszystko tylko nie na siebie ;)

Gość tylko zanim z tej złej
do czego Tusk doprowadził ludzi? do tego że na forum idiotyzmy opowiadają?

Gość U96
pOLACY TO POMIESZANIE żyda z małpą .Jestem z Kutna.