Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nienawidząca Polski.

Nienawidze Polski.

Polecane posty

Gość gość
nie piszę gdzie jestem 2015.02.06 Zrzeknij sie tez jezyka i odwiedzania polskich forow i wszystkiego co polskie :)●★♡

Gość gość
up

Gość gość
Ja też nie nawidze tego kraju. Wszystko drogie a ludzie zarabiaja grosze. Ludzka zaściankowa mentalnosć. I ten model rodziny w ktorej mezczyzna to pan a kobieta tylko sprzata i dlatego pozniej taka zaniedbana, nawet kasy na kosmetyczke. Wszyscy tak samo ubrani bo przeciez noe maja kasy na swoj styl, zeby ubrac sie inaczej tylko wszystkie kobiety to samo jeansy szara bluzka szary sweter i na to plaszcz czarny przeważnie. I ta zaściabkowa kościółkowość tepe sluchanie ksiedza bez swojego rozumu. Do tego jak sie nie ma kasy to o lepszym jedzeniu mozna se pomazyc o warzywach i owocach nie wspominajac.

Gość gość
Akurat w Polsce jest tanio (mam porównanie), tylko zarobki są żenująco niskie jak na poziom rozwoju tego kraju, dlatego można odnieść wrażenie, że jest drogo.

Gość gość
Ale pensje minimalne rosną szybciej niż gdziekolwiek. Jeszcze 11 lat temu, za wspaniałego PiS-u to była liczba trzycyfrowa brutto, nie pamiętam dokładnie ile. Tylko co z tego, że minimalna rośnie, skoro są luki prawne, które umożliwiają zatrudnianie nawet za 500 zł jeżeli się delikwent zgodzi?:o

Gość gość
Ludzie, przestancie narzekac. Macie taka Polskie, jaka SAMI BUDUJECIE. Po co glosujecie na politkow ktorzy kradna i oszukuja? SAMI ich wybieracie! Nie chodzicie na wybory? To tak jabyscie glosowali na tych co wlasnie wygrywaja. Dopoki Polacy nie zrozumieja, ze KAZDY NAROD SAM TWORZY swoje panstwo, dotad bedzie narzekanie. Nie podoba sie wam? To to ZMIENCIE, zamiast uciekac i narzekac.

Gość gość
17:36 no nie gadaj, przecież podobno właśnie Polacy wybrali DOBRĄ ZMIANĘ i teraz czeka nas świetlana przyszłość i same dobre rzeczy, nie?:D

zgadzam sie ten kraj to absolutny skandal a uwierz. mi ze za Komuny tak nie bylo w telewizji klamia. pod koniec Komuny urzad celowo niszczyl Komune zeby nikt niechcial tego ustroju np: brak jedzenia w sklepach i inne wady to przez urzad oni chcarz zniszczyc. ten kraj za Komuny byl porzadek i szacunek. i wiecie co j***c polske najgorszy kraj

Gość polishhater
Ja też jej nianawidze. Nienawidze tego języka, tego kraju,polityki,histori,kultury i wszystkiego w śmieciu-polsce. Ja stąd wyjdę :) jedyna co mnie tu jeszcze trzyma to to,że chodze do gownianej,brudnej, polskiej szkoły i nie jestem pełnoletnia. Ten kraj jest beznadziejny! A mogli za to gowno nie walczyć... bylibyśmy Niemcami czy Ruskimi i lepiej by Nam się żyło. Polska nie jest wcale ładnym krajem; nawet tu nie ma złoża gipsu...jak ja nienawidze polski! Najgorszy kraj ever. A polski to najgorszy język- brzydki jak cholera! Polacy tak się chwalę,że mają "najpiękniejsze" kobiety, bo nikt nie jest tak zakompleksionym narody jak polacy; zresztą ja tych "pięknych" kobiet nigdzie nie widze(tylko pojedyncze sztuki);). Polacy są tępi- 70% w ogóle nie czyta Polacy są nietolerancyjni- nazywają Arabów: Brudasy, ciapaci, psy itp. Jajku jacy polacy(nie wszysy,większosc) to śmiecie. Póki mam to głupie,nic niewarte, śmieciowe obywatelstwo polskie to będę sadgirl , a potem się zrzekam :D Nigdy się nieprzyznam,że jestem (niestety) polakiem. NIENAWIDZE POLSKI-G****A

Gość gość
14.53 Większego raka w internetach żem nie widziała.

Gość gość
do 14:53 a jak skończysz pełnoletność to się wyprowadź bo ja nie chcę tu takiego człowieka ,jak TY !!!

Gość gość
21.55 no właśnie jak można być takim debilem, niech spada do tych swoich durnych ruskich albo do (h)Ameryki myć gary illuminatom.

Gość gość
Ja tez nienawidze Polski.Tutaj tylko depresji mozna sie nabawic. W*****a mnie wszechobecny kler, ponure buzie na ulicach , brak tolerancji i zyczliwosci( dla drugiego czlowieka Polaka), p*********anie, zazdrosci. Polac y uwazaja sie za naj , naj , naj najmadrzejsi , najzaradniejsi , najladniejsi , itp. Wyzywaja Niemki , Angielki , i inne nacje od grubasow , tepych dzid, brudasow itp. A np nie widza , ze ten system zachodni ( np mcdonaldy , sieciowki, ) tez wchodza do Polski i to bedzie to samo. Dostanie dobrej pracy graniczy z cudem , wszedzie znajomosci sie licza. Wiele innych spraw.

Gość gość
Dokładnie? Ja koncze studia i tez stad wyjezdzam, Sporo wyjezdzalam w zyciu, Pracowalam za granica i widze ze jest inaczej, ze jest normalnie. Ludzie moze i sa podobni, ale nie jak w Polsce zyczacy komus gorzej, zazdrosni itd; No i sa tolerancyjni. Ktos tu napisal, chodzcie na wybory. Ludzie niby chodza a tu prosze. Pis tyle sie naobiecywal, a w sprawie pensji nic sie nie zmienilo, w sprawie sluzby zdrowia tez nic, zasilki dla osob ktore straca prace sa pozalowania godne bo kto za 500 zl przezyje!!! Nic sie nie zmienia; Rzad bawi sie w ustalnie kolejnych dziwnych ustaw, w kupowanie czolgow, zamiast zadbac o Polakow!!!Straszne to jest ilu ludzi wyjechalo; Wyjechaly cale rodziny, niedlugo tego kraju nie bedzie;

Gość gość
Nigdy bym nie wyjechała z Polski gdyż w Polsce jestem u siebie a np. w Wielkiej Brytanii jestem obca już notuje się ataki na Polaków

Gość gość
Róbcie co chcecie. Ja się stąd nie ruszam.

Gość gość
Wy piszecie że Polska to zad***e. A ja tego zadupia nie oddam za wszystkie pałace świata :)

Gość gość
Wy wszyscy narzekacie a gdybyście się urodzili w Syrii to ciekawe co byście mówili

Gość gość
A ja się z wami wszystkimi zgadzam. Zgadzam się z tymi którzy chcą stąd wyjechać. Wiecie dlaczego? Bo za granicą na pewno nie ma takich idiotów jak WY!!!

Gość Prawdaa
Wy p... dolicie o zarobkach, w USA zarabia sie 7.25 na godzine i chleb kosztuje 6 dol, chyba ze jakies swistwo z aluminum za 2 dol. nie ma w tym chleba tylko chemia. A paczki smierdza plastykiem, we wszystkim farba, tanie "jedzenie" to jest sam plastyk. Nawet do wody pitnej dodaja nie tylko chlor ale i fluor "na zeby" tak naprawde zeby wszyscy zdechli na raka. Woda jest nie do picia, trzeba filtrowac i destylowac co tez jest nie do picia. No i oczywiscie nie ma sluzby zdrowia czyli jest dla tych z kasa. W lecie upal 40 st. w zimie mroz ze cholera bierze. Drzew prawie nie ma, za to jest kukurydza genetycznie zfikolkowana. Wszyscy ludzie waza 200 kg. W Polsce FANTASTYCZNE jedzenie, FANTASTYCZNA pogoda. Cieszcie sie tylko bo nie wiecie...

Gość gość
jedź na Ukrainę tam taniej

Gość kańczug
Nienawidzę Polski, nic dobrego mnie tam nie spotkało, od urodzenia to miejsce było dla mnie jak jakieś niewygodne śmierdzące ubranie w którym musiałem chodzić, nic dobrego mnie tam nie spotkało przez 30 lat z rzędu, po wyjeździe niestety muszę tam co jakiś czas wracać, patrzeć na te wszystkie gęby, uśmiechać się i udawać że jest fajnie, nie jest, obłudny zakłamany podły kraj, i nie nie jestem patriotą, PO-wcem czy jakimś innym razem-niezależnym. Mam gdzieś husarię, smoleński i inne dla mnie pierdoły. Tu na zachodzie nie jest kryształowo, ale jest przynajmniej uczciwie i wszyscy maja gdzieś to co myślisz, jak się ubierasz i co robisz

Gość gość
Polska nic nie jest winna. To piekny kraj. Tylko przewaga ludzi to bydlo ktore mozna kupic za internet, kablowke i tania trucizne z Tesco. Polacy kochaja srac sobie na glowe i kochaja jak sie im sra na glowe. Polityka sie nie dziwie. Zlodzieje byli i beda. Jak widza jeleni z niedorozwojem muzgu to korzystaja z okazji. Polske kocham, chetnie zabilbym tych wszystkich smieci przez ktorych ludzie musza opuszczac kraj, i chetnie bym zginal gdybym tylko wiedzial ze to cos zmieni.

Gość gość
Kto zarabia 7.25 na godzine? Zwykły niewykwalifikowany robol z Meksyku czy innego bantustanu. Jak jedziesz bez żadnych kwalifikacji, umiejętności, języka to zarabiasz minimum i żyjesz jak dziad. USA to nie UK. W USA jest pełno Januszów, którzy 20 lat siedzą na polskiej dzielnicy biedy razem z Portorykami i Meksykami, tyrają na budowach, języka ni w ząb i tylko narzekają na żydów, g*******e życie oraz chleją na umór tak jak w PL.

Gość gość
W Wolsce też umierają na raka a będzie tego więcej bo marketowa "dieta" w tym pomoże.