Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mnie wkurza

Wkurza mnie kiwająca głową baba z reklamy e-darling. A was co?

Polecane posty

Gość co mnie wkurza

Wkurza mnie kiwająca głową baba z reklamy e-darling. A was co?

Gość lumpeksy lumpeksy
nic- mam adblocka

Gość co mnie wkurza
a wiaodmosci od gaduair czy nowe skorki, ktore pojawiaja sie w najgorszych momentach i minimalizuja inne aplikacje kiedy klikniesz w ich rejonie?

Gość prawiczy prawiczek 28
a nas nie adblock i odpowiedni zestaw filtrów, włącznie z wyblokowaniem tła kafe, dalej całkowite zero reklam :D.

"W sumie to bardziej mnie śmieszy mówi, że nie ma czasu na seks moim zdaniem nie ma też na niego najmniejszej szansy " mylisz się, jej widok w tej reklamie jest bardzo pobudzający i chętnie bym ją skonsumował

tłumacz sobie to na sposób, który sam potrafisz pojąć seksapil to nie tylko wielki wywalony na wierzch cyc i tyłek jak szafka na bibeloty

wiem, wy kobiety macie sporo problemów z wyglądem i akceptacją a ja mam już przesyt balonów i szafek ziejących na mnie skąd się tylko da a kręci mnie to co mnie kręci i tyle dla każdego coś dobrego na tym świecie w różnorodności upatruję sukces naszego gatunku;)

Gość hghghghgh
Peszek o przepaszczur, i ja jej "twórczość"... :D

Gość EJ TY HATSUMOMO
Za to ty na pewno nie wygladasz jak hatsumomo , jakbym wstawiała zdjecia gejszy do stopki mysląc,że ktos pomysli,że to ja to od razu strzeliłabym sobie w ten głupi, zakuty łeb :-O

Gość aha i achhhhhh
Oooo, Hatsumomo, widzę że wykorzystałaś mój tekst w stopce :D A "dziękuję" kto powie, co??? :P :D

Gość SDFCRGRT
równie dobrze, ty sie mozesz nie podoac peszek

Gość grtgrgtrtgr
Mnie też to wkurza, zwłaszcza w okienku rozmowy GG. Kiwa ciągle głową i coś tam gada, nawet nie wiadomo co bo dźwięku żadnego nie słychać. Nie wiem kto w ogóle to wymyślił tę bezsensowną 4 sekundową reklamę i w dodatku puszczona na loopa to już w ogóle jest wkurzające i bez sensu.

Gość njilji
Peszkowa chyba moze jedynie krecic jakichs niezyciowych, nieurodziwych fobikow, chociaz tacy tez pragna normalnych kobiet, ale wiedza, ze nie maja za duzych szans:D