Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka wrrredna

byc wrednym cZy nie ....?

Polecane posty

Gość taka wrrredna

ktos kogo w sumie znam mało no ale jestesmy na czesc bylismy na kilku imprezach razem i ten ktos nie zajrzał do mego wózka nawet nie podszedł do mnie idziecka by zobaczyc ot tak jak wypada okej uprzedzam -nie żądam ochów ;) :D ale oststnio go spotkałam i cały podeksytowany opowiada mi ze bedzie miał dzidziusia i ze juz słyszał jak serduszko bije i ze kupuja juz ciuszki itp i...... normalnie sie wrednie zastanawiam czy nie postapic jak on jak juz go /ich spotkam na spacerze minąć -powiedziec cześć -i tyle

Daj sobie spokój, nie masz się czym przejmować.. Po co się zastanawiasz jak mu dogryźć - to do niczego nie doprowadzi a zawiść jest zła. Ale rozumiem Twoje rozgoryczenie nie mniej jednak może odpuść i tyle.

Gość keira fajtly
o ludu :) To jak Ty sie zachowujesz swiadczy o Twojej kulturze, co to za gra zeby znizac sie do czyjegos poziomu.Poza tym faceci nie piszcza na widok wózka na ulicy tak jak my kobiety , i to i tak nieliczne:) Daj sobie spokoj z wymyslaniem sztucznych problemow:)

Gość taka wrrredna
nawet nie rozgoryczenie bo ta osoba w sumie nic dla mnie znaczy ale pewne sprawy uwazam takiego a nie innego postąpienia jakby mi sam nie mówił cały w skowronkach o swoim przyszłym dziecku...a w sumie co mnie to obchodzi.. tak jak jego moje dziecko i git

Gość hela z wesela
a ja nie rozumiem o co ci chodzi - ty masz fazę na dzieci, koleś nie miał. ja dopóki nie doczekałam się swoich dzieci też kompletnie nie czułam klimatu i nie zachwycałam się obcymi bąblami. wolę takie zachowanie niż przesadne ti ti ti ti upierdliwych ciotek

Gość taka wrrredna
nigdy taka nie byłam ale zaczne do pewnych ludzi :D bo juz takie sytuacje miałam....np z mieszakniem mi korona z głowy nie spadłajak pochwaliłam a komus widocznie tak

Gość taka wrrredna
z tą fazą sie zgodzę !! :) bo tez tak miałam ale mimo wszystko troszke taktu mi nakazywało jak juz mijałam kogos kogo zanam i zanosiło sie pare słów to -jaki ładny dzidzius czy to tak wiele kosztuje?!! czy mi w gardle miała zaschnąć ? :D a tu była taka sytuacja ze ja tankowałam a on mi opowiadał o tym swoim szczesciu ,ja do niego -o a tam siedzi moja mała w foteliku a on na odczepnego -widze g--widział -był daleko a jeszcze była przysłona na oknie od słonca i tu mnie moze nie zabolało ale skłoniło do takich a nie innych refleksi ;) mego przyszłego zachowania

Gość hela z wesela
a nie pomyślałaś, że komuś może się twoje mieszkanie po prostu nie podobać? to dlaczego ma piać, że jest extra?? bez sensu, troche więcej szczerości i luzu życzę

Gość taka wrrredna
biore pod uwage ze moze sie mieszaknie moje nie podobac (moje ?! ;) ) tylko ze my o czym innym... jak widze ze ktos w cos włozył duzo pracy..oprowadza mnie po mieszakniu..i jest normalnie dumny to mnie chyba h** nie strzeli jak powiem -ale fajnie bo wiem ze na to czeka ale niektórzy to są ehm szczerzy do bólu chodźby mieli sie skichac nie powiedzą nic co wiecej znam takich co sie podoba a nie skomplementują a znam takich sporo nie rozumiem takich ludzi

Gość teneryffaa
wiadomo , każdy jest dumny ze swojego dziecka . Ja chodziłam jak paw z wózkiem po parku . Ale może ta osoba długo starała sie o dziecko ? I było jej po prostu żal i przykro zaglądac do wózka gdzie jest noworodek ?

Gość taka wrrredna
byłam z kumpelą wybierac suknie ślubne i wtedy jest czas na szczerość --w tej wyglądasz okropnie w tej tez ale ta jest zajebista a znam taką sytuacje gdzie tesciowa w dniu slubu powiedziałą -ze to najbrzydsza suknia jaką kiedykolwiek widziała w sumie była szczera :O

Gość taka wrrredna
teneryffaa zgadzam sie ,sytuacje są rózne ale tu była sytuacja ze on nigdy nie podszedł okej wątku nie zakładałam :D dopiero jak olał małą jak sam opowiadał o swoim i powiedział to -widze a nie widzaił wtedy mnie troszke h**strzelił i jestem pewna ze tak zrobie jak mysle chodź znająćzycie bedzie mnie wołał z drugiej strony ulicy jak mnie spotka taki pokrój ludzi a ja wtedy powiem....jaki fajny dzidziuć

Gość a mnie luzują
panny, które wpierają wszystkim, że ich gwiazdeczka jest najpiękniejsza i najwaspanialsza, ludzie, tak się zdarza, że czasem wasze dzieci są zwyczajnie brzydkie! nie każcie mi się imi zachwycać, a wasze ochy i achy zachowajcie dla babć i ciotek a mieszkanie? no cóż, ja chwalę, jak mi się podoba, jak się nie podoba to nie mówię nic, fakt, że zazwyczaj nawet w nieźle skopanej chacie znajdzie się coś ciekawego i godnego uwagi, wtedy oczywiście warto na to zwrócić uwagę, no ale jeśli coś jest do d... to takie pozostanie, nie ważne jak będę nad tym piać

Gość taka wrrredna
i potem są takie osoby jak wyzej wymienione tesciowe szczere och ach tylko niech ktos inny spróbuje im taką prawde powiedziec .....;D

Gość taka wrrredna
przede wszystki naucz sie czytac ze zro-zu-mie-niem (która to klasa szkoły pods? ) przeciez napisałam-on jej nawet nie widział a reszte tekstu tez przeczytaj tak 4 razy mozezrozumiesz przesłanie chodź wątpie :D

Czy Ty wymagasz do faceta by zachwycał się dzieckiem??? Żartujesz chyba. I co miał powiedzieć, o jaki słodki, ale śliczna kruszynka. Tego możesz wymagać od bab, ale nie od faceta :) Nie przesadzaj.

Gość sdrewwe
nie wiem czy dobrze rozumiem... chcesz się mścić, bo ktoś nie zajrzał do wózka i nie pochwalił przecudnej urpdy twojego dziecka???????// Ty jesteś normalna? po 1. może masz brzydkie dziecko? po 2. walnij się mocno w głowę, bo pierwszy raz słyszę, żeby był jakiś obowiązek zaglądania do wózków, gdzie leżą małe różowe, pomarszczone dzieci i wychwalanie ich podniebiosa Żyj i daj żyć innym :O A tamtemu zrb na złość i nie pochwal jego dzieciaka, na pewno się mocno przejmie i może nawet założy o tym tipik na kafeee :D

Gość taka wrrredna
normalnie chodźbym dyskutowała z ..opóznionymi no sorki ja o kozie wy o wozie

Gość taka wrrredna
przeczytajcie JESZCZE RAZ POOOOWLI DOOOOKŁADNIE :) a w szczególnosci wpis z 11.57

Gość teneryffaa
do osoby co się luzuje ... nikt nie wmawia innym że własne dziecko jest najpiękniejsze, dla matki jej dziecko bedzie najpieksze na świecie , autorce nie chodziło że ma sie kazdy jej dzieckiem zachwycać, ale to dziwne że znajomy/znajoma nie zajrzał do wózka , akurat jak dla mnie tak sie po prostu robi . Ja tez przed urodzeniem swojego dziecka miałam obojętny stosunek do dzieci , ale jak kolezanki rodziły po kolei , to chodziłam ogladac dziecko i nie z przymusu tylko no nie wiem , taki jest zwyczaj jak dla mnie . Jak urodziłam to często podchodziły osoby ( na spacerze ) , znajomi z widzenia np. z podstawóki , żeby zobaczyć małą , a wczesniej kontakty ograniczały sie do zdawkowego "cześć" . I na marginesie , takie niemowlaki kilkumisięczne wszystkie sa śliczne ! Z noworodkami wiadomo , róznie bywa , ale rozkoszny 3 misieczniak :) Nie widziałam żadnego brzydkiego .

Gość sdrewwe
ale ty jestes głupia i tępa :O Swoje chwali, bo to JEGO dziecko, a a ty się zajmij swoim. Robisz z igły widły i sięp odniecasz sztucznymi problemami :O

Gość taka wrrredna
a zeby było 'smieszniej' to moja mała jest naprawde wyjatkowej urody (oczywiscie ze fotki nie wstawie ;D) i to naprawde naprawde wyjątkowej ale to juz dodaje smaczku całej sprawie :D

Gość sdrewwe
dla mnie dzieci nie są ładne, są nudne, do wózków nie zaglądam - bo niby po co? Mało mnie to interesuje. Jak znajome rodzą - czekam aż dziecko osiągnie wiek 3-4 lat i możmy spróbowac kontakt nawiązać. Na pewno nie chodzę z obowiązku i zwyczaju :P

Gość sdrewwe
na pewnpo jest prześliczna i najmądrzejesza na calym osiedlu. Na pewno :D

Gość teneryffaa
Jak spotkałam np. kolegów meza , to zaglądali do wózka ... czesto z głupim komentarzem " o jaka mała, " oo śpi " " ooo podobna do taty" ( a np. nic nie było widac oprocz smoczka :) ) itp.

hej ! z jednej strony potrafie cie zrozumiec ale z drugiej moglabys byc ponadto.... w moich oczach pokazalabys wiecej klasy . kto wie moze kiedys wasze dzieci beda sie kumplowaly bawily itd ...... odpusc sobie i nie zwracaj uwagi na czyjes prostactwo w jakims pojedynczym temacie moze w innym jest ok ? takie sprawy (wrazliwosc) nabywa sie w domu rodzinnym wiec moze to nie tak do konca jego wina ?w miare uplywu czasu i nabierania doswiadczen zyciowych ludzie robia sie coraz bardziej wrazliwi ....... sorrki ze przynudzam...juz skonczylem ;-) 🖐️

Gość gośka co ma ktośka
jestes zdrowo rąbnięta:O tyle w temacie:O

Gość taka wrrredna
dzieki ktos zakapował :) jak napisałam jak bedzie sytuacja ze bede 'zmuszona' do wózka zajrzec- to powiem-jaki ładny dzidzius :) czy bedzie ładny czy nie( co to w ogóle ma byc-nieładny dzidzius...moze spójrzcie na siebie!) ale jak bedzie syt.ze bede mogła minąc..to skorzystam

Gość hahahahhahahahhahahah
nie no, ty jestes popierdolona do kwadratu:O jestes głupia matka brzydkiego bachora:D:D:D:D zagladam do twojego wozka...o fuuuuuuuuuj,co za obrzygany brzydal:D:D:D:D