Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rdjtfkyghjuk

proszę o pomoc nastolatki znające się na modzie

Polecane posty

Gość rdjtfkyghjuk

chciałabym kupić siostrzenicy (14 lat, rozm. S) coś fajnego do ubrania, ale przyznam się jestem z modą młodzieżową na bakier, więc proszę Was o pomoc. Coś do 100 zł. na Allegro :-)

Gość sesr
legginsy,koszule

Gość rdjtfkyghjuk
proszę o podanie linka, bo koszul i leginsów jest od groma, a nie chciałabym żeby tego co jej kupię wrzuciła do szafy, może być również jakaś fajna biżuteria, kolczyki

Gość rdjtfkyghjuk
nie jest emo, bibera też nie lubi :-)

Gość rdjtfkyghjuk
problem w tym że się rzadko widujemy i nie mam okazji, a będziemy się widzieć dopiero na wigilii, proszę o podanie chociażby przykładowych ubrań na allegro

Gość DiscoDiva
idź do reserved i kup jej kartę podarunkową za 100 zł. najlepszy możliwy pomysł, jeśli nie wiesz, co jej się spodoba :) dziewczyna sama pójdzie na zakupy i wybierze coś w swoim guście, poza tym zaraz po świętach ruszają wyprzedaże, więc za te sto złotych powinna kupić coś naprawdę fajnego i kłopot z głowy :)

Gość rdjtfkyghjuk
może jednak ktoś poda jakiegoś linka z pomysłem? Może być również jakiś inny prezent, nie tylko z ubrań, może macie jakieś inne ciekawe pomysły? Może jakaś gimnazjalistka poda co ona by chciała dostać pod choinkę? :-)