Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość święta dla mnie nie istnieją

Całe życie tylko patrzyłem na kobiety , nigdy nie zagadałem , teraz nie mam nic

Polecane posty

Gość IMO13713
Za rok...

"Nie jesteśmy. Zawsze pozostaniemy w sporym stopniu dziwakami." No, z takim podejściem, że dajemy na prawo i lewo (o dziwo wszystkie?!), że wolimy chamów i uważamy ich za męskich, to że niektórzy z was nie wierzą w siebie i siedzą tutaj tylko po to, by krytykować wszystkie wypowiedzi kobiet. Spoko, norma. ;) :) :)

"Darker tylko że takich 30 latek to masa jest i zazwyczaj mają niskie wymagania. A kto Ci każę się wiązać? pobawić się i kop w d....." A co to za zabawa? Katorga chyba. Kopa w dupę i niech nie przeszkadza. Takie się pojawią prędzej czy później, bo duże miasta są dla kobiet bezwzględne. Chcielibyście taką co jest wami zainteresowana z braku laku? Pewnie jeszcze zaaranżuje ciążę (teraz już nie ma wpadek) i załatwi sobie finansowanie przez następnych 18 lat. Delicje po prostu

Gość IMO13713
Fryzka "Dajemy na prawo i lewo (o dziwo wszystkie!!), że wolimy chamów i uważamy ich za męskich, to że niektórzy z was nie wierzą w siebie i siedzą tutaj tylko po to, by krytykować wszystkie wypowiedzi kobiet. Spoko, norma." No wreszcie się przyznała! ;)

"No, z takim podejściem, że dajemy na prawo i lewo (o dziwo wszystkie?!)" Nie wiem czy wszystkie. Pewnie nie wszystkie. Ja wam między nogi nie zaglądam i nie sprawdzam. Jebie mnie to prawdę mówiąc. "że wolimy chamów i uważamy ich za męskich" Bo tak jest. Prawdziwa twarz takiego wychodzi później bo raka nie przypudrujesz. "to że niektórzy z was nie wierzą w siebie" A w co tu wierzyć? "i siedzą tutaj tylko po to, by krytykować wszystkie wypowiedzi kobiet." Moja droga, cycki i cipa to za mało aby mi zaimponować. I w życiu i na forum. Traktuję Cię jak każdego zwykłego użytkownika więc kiedy piszesz niemądre rzeczy dostajesz odpowiedź która to wytknie.

Gość vbcncvbncv
A ja zagadalem do kobiety a ona nie powiedziala tak ani nie powiedziala nie - i co zrobic jak kobiety sa i takie ze nie wiesz wogole ?

Gość dede1
fryzka pomyśl , że w realu gadałabyś z takim facetem jak darker , który wszytkie twoje zdania komentuje , co ? ile z takim można było by wytrzymać ? już wiesz czemu jest sam ...

patrząc obiektywnie lepsza taka 30 latka niż być samemu jak palec. Za bardzo masz czarny scenariusz że już Cię wrobi w dziecko...

Kapselko, heh, po co wam to wiedzieć, skoro jakikolwiek podam wam wiekiem, to i tak zmieszacie mnie z błotem ;]

w realu by było szybko podoba się/ nie podoba. Jak nie podoba to nawet by z nim nie pogadała. Chyba żeby miała jakiś interes to wtedy by pogadała.

"fryzka pomyśl , że w realu gadałabyś z takim facetem jak darker , który wszytkie twoje zdania komentuje , co ? ile z takim można było by wytrzymać ? już wiesz czemu jest sam .." Czyli ja nie mam prawa do swego zdania?

Gość IMO13713
Tak Fryzko, masowo rzucimy Ci się do gardła (co niektórzy do cycków...)!

"pomyśl , że w realu gadałabyś z takim facetem jak darker , który wszytkie twoje zdania komentuje , co ? ile z takim można było by wytrzymać ? już wiesz czemu jest sam ..." Dede, myślę, że Darker, już nie wyjdzie z domu :)

Gość dede1
tak ,tak masz . szkoda tylko , że jesteś nudny jak flaki z olejem , to że jesteś monotematyczny , to chyba sam wiesz

"Już wiesz czemu jest sam ..." Nie wie i ty tez nie wiesz bo człowieka trzeba poznać bliżej niż przez forum. Coś do czego ty nie jesteś widocznie zdolna.

"Dede, myślę, że Darker, już nie wyjdzie z domu" A więc możesz odetchnąć z ulgą - na pewno nie popsuję ci dnia moja obecnością. "tak ,tak masz . szkoda tylko , że jesteś nudny jak flaki z olejem , to że jesteś monotematyczny , to chyba sam wiesz " Poznałaś mnie osobiście?

"czy Ty mnie w ogóle czytasz kobieto? Pracowałem i w pracy byłem takim samym dziwakiem, jak w szkole i na studiach. " Wiesz, przyznam się, że nie poznałam jeszcze normalnego człowieka- albo fajnych wariatów, albo dziwnych świrów, heh ;] Ty masz tylko wierzyć w siebie! Najchętniej umówiłabym cię z jakąś laską, też nieśmiałą, żebyś zorientował się, jaka jest postać rzeczy. Ach, Kapselek, kusisz.... :P Nie wolno!

Gość dede1
fryzka sama powiedz co można powiedzieć o facecie , który żali się w kółko jaki to jest biedny i nieszczęśliwy , oczywiście przez zły , bezwzględny świat ciekawe jak oni by się zachowali gdyby naprawdę byli w kłopotach , aż strach pomyślec

"A więc możesz odetchnąć z ulgą - na pewno nie popsuję ci dnia moja obecnością." Nie uwazam, że popsułbyś mi dzień. Nawet byłoby zabawnie, gdybym mogła stoczyć z tobą walkę słowną ;]

"Najchętniej umówiłabym cię z jakąś laską, też nieśmiałą, żebyś zorientował się, jaka jest postać rzeczy." Chętnie bym to zobaczył. Kabaret jakich mało :D

dede1 fryzka sama powiedz co można powiedzieć o facecie , który żali się w kółko jaki to jest biedny i nieszczęśliwy , oczywiście przez zły , bezwzględny świat ciekawe jak oni by się zachowali gdyby naprawdę byli w kłopotach , aż strach pomyślec Dokłądnie, napisałam im, że użalają się nad życiem, a co mają powiedziec ludzie, ktorzy np. nie mają rąk? A jeden na to wysokoczyl, ze porownuje takie sytuacje :D Oni uważają się za najbardziej poszkodowanych ;]

Gość IMO13713
O, lecę po popcorn! Zaraz będą profilować Darkera!

"Najchętniej umówiłabym cię z jakąś laską, też nieśmiałą, żebyś zorientował się, jaka jest postać rzeczy." Chętnie bym to zobaczył. Kabaret jakich mało No dokładnie :) :D Ale wiesz, jakby się do siebie przekonali. Tyle jest ładnych, nieśmiałych dziewczyn. No i te gorsze :D

Gość dede1
tak po zatym to , że on pisze jaki to nie był miły to nie znaczy , że tak było skoro tu jest niemiły to niby czemu miałby być miły w realu , chyba ,że udawał kogoś innego niż jest

Dede, tyle, że ja na serio chciałam pomóc Prawiczkowi, być pewnym siebie, a on już z góry naznaczył, ze nie potrafi. Naprawdę znam osby, ktore dokonaly takie przemiany w swoim zyciu. Wiekszosc byla u psychologa, ale to mniejsza z tym :P

"fryzka sama powiedz co można powiedzieć o facecie , który żali się w kółko jaki to jest biedny i nieszczęśliwy , oczywiście przez zły , bezwzględny świat" To mnie panienka z jakimś innym pomyliła. Widać nawet nicka nie potrafi do wypowiedzi dopasować. Proszę o pokazanie mi konkretnych fragmentów wypowiedzi w których: A) Żalę się B) Gadam jaki to jestem biedny i nieszczęśliwy. "ciekawe jak oni by się zachowali gdyby naprawdę byli w kłopotach , aż strach pomyślec " Byłem nie raz. Dla ciebie kłopot to najwyżej złamany paznokieć. "Nie uwazam, że popsułbyś mi dzień. Nawet byłoby zabawnie, gdybym mogła stoczyć z tobą walkę słowną ;]" Jestem uczulony na banały więc przegrałabyś.

Gość dede1
podejrzewam ,że jakby zobaczył prawdziwą kobietę to by uciekał gdzie pieprz rośnie .\, oni są mocni w gębie tutaj ...

dede1, na pewno. W realu był na tyle nieśmiały czy coś w tym stylu, że nie potrafił powiedzieć nic bezczelnego do laski (co by ukoiło go wewnętrznie) i teraz bez powodu wyżywa się na nas, piszac, że kierujemy do niego glupie wypowiedzi ;]