Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkoncuwkoncu

nareszcie!!!!! schudłam bez przyczyny!!!!

Polecane posty

Gość wkoncuwkoncu

od roku bezskutecznie próbowałam zrzucić jakieś kg, ale nie schodziło ani o deko, mimo że przez kilka ostatnich miesięcy jadłam takie ilości jak np. kanapka rano, kanapka na obiad, serek wieczorem, bo rzygać mi się chciało na myśl o jedzeniu... dwa tygodnie temu zaczęłam brać tabletki anty i zaczęło mi się strasznie chcieć jeść... ale wchodzę wczoraj n awage a tam 3 kilo mniej!!!!! hahahhahhahahahhaha

Gość każdy chudnie jak się wysra
:D

Gość wkoncuwkoncu
phi :D

Gość wkoncuwkoncu
nie, to pigułki, pigułki!!!!!!!!!!! :D chyba działają na moje stwierdzone ostatnio PCO :D

Gość a co to za anty?
silvie20?

Gość shazz
zdarzają się takie przypadki :) moja koleżanka też sporo schudła, chyba z 10 kg odkąd zaczęła brać tabsy, ale jej to wcale nie było potrzebne, bo była szczupła, teraz jest trochę za chuda, ale zadowolona, bo może się napchać do woli a i tak nie utyje dzięki tym tabletkom :D

Gość wkoncuwkoncu
jej... mam nadzieję że w moim przypadku będzie podobnie, bo od roku był możliwy tylko jeden kierunek zmiany wagi - w góre! a pigułki to akurat yasminelle, z tego co wiem to Sylvie20 mają podobny skład?

Gość wkoncuwkoncu
nie wiem kim jesteś złośliwa osobo, ale zgodnie ze wskazaniami lekarza nie odstawię pigułek dopóki poziom hormonów w moim organizmie nie będzie taki jaki być powinien, a wtedy nie grozi mi przytycie.

złośliwa? ja nie widzę w mojej wypowiedzi zadnej złosliwości. chyba te pigułki jednak zle na ciebie dzialają:O