Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dorota9999

O Boże, Jaki wstyd!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość dorota9999

Kochałam się ze swoim chłopakiem, w ogóle miałam grypę jelitowo-żołądkową i straszną biegunkę przez kilka dni. Ale wzięłam proszka od przeczyszczenia i myślałam że już jest ok. Ale było mi tak dobrze, że popuściłam. To nie prowo z góry uprzedzam. Ja już mu się nigdy na oczy nie pokaże. Nawet pisać jest mi o tym wstyd, ale sama się tak gryzę ze sobą, nie wiem co robić.

Gość likeacandle
omfg .. . współczuję... . nie wyobrażam sobie nawet jak sie musisz czuć.. ;(

Gość prowo nie prowo
jak mozna sie kochac z chlopakiem jak sie ma grypę żołądkową? a jak on zareagował? coś powiedział? moze uciekl?

Gość prawiczy prawiczek 28
Żałosna prowokacja. Branie środka na przeczyszczenie przy tzw. grypie żołądkowej? To się, za przeproszeniem, kupy nie trzyma

Gość juzekk
buheheheh

Gość dorota9999
wiedziałam że mało kto uwierzy. Owszem przy grypie żołądkowej występuje ostra biegunka, może źle to ujęłam, wzięłam proszka żeby zapobiec biegunce. On w sumie zachował się ok, gorzej ze mną. Wzięłam szybko chusteczki nawilżające, wytarłam wszystko, nie to że tego było dużo. Potem przykryłam się cała kołdrą, rozpłakałam się, powiedziałam żeby wyszedł. On mnie przytulił i powiedział, że nic co ludzkie nie jest nam obce a zresztą to już o niczym nie pamięta. Ja nie mogłam mu nawet w oczy spojrzeć i krzyknęłam histerycznie żeby wyszedł. Wygoniłam go po prostu. Dzisiaj dzwonił ale nie odbieram, napisał esa i nie wiem co odp. Tak mi strasznie głupio że chciałabym zniknąć z tego świata. A jeśli chodzi o to jak można się kochać podczas tej choroby, mieliśmy trochę przerwy, zresztą juz mi się trochę polepszyło więc myślałam że będzie ok.

Doroto,czym się przejmujesz,niektórych facetów po prostu kręcą takie rzeczy;) A facet zareagował jak najbardziej prawidłowo,więc o co ci chodzi?

Gość prawiczy prawiczek 28 ___
Pomijając juz, że nie wiem jak się kochać przy zarażeniu rotawirusem. Nawet jak ktoś ma twardy żołądek i jelita to i tak będzie miał gorączkę i ogólną niechęć do życia, osłabienie i zdychanie w łózku. Naprawdę następnym razem postaraj się bardziej z tymi prowokacjami.

Ojojoj ;) no to niemaly przypal. Ja kiedys bylam na randce z boskim policjantem :D gdy odwozil mnie do domu, dal buziaka na pozegnanie.. a ja w tym momencie.. PUUUUUUURRRRRRRklam sobie :P nigdy tego nie zapomne haahaa.. teraz sie z tego smieje, ale wtedy..matko.. wiem co czujesz ;P ale nie przejmuj sie skoro jestescie razem to nie widze problemu :P odpisz mu na smsa bo on pewnie tez nie wie jak zareagowac. Zacznij sie z tego wszystkiego smiac :D powiedz, ze Ci glupio dlatego tak zareagowalas ale nie chcesz juz do tego wracac, zyciee... kazdemu sie moze zdarzyc. Nie przejmuj sie tym!! :) aaa no i mala rada, jak masz ta grype jeszcze to moze nie kochajcie sie narazie :P mozesz go zadowolic w inny sposob :)

Gość smierdzaca sprawa
tyle powiem no i jeszcze ewentualnie: masz babo placek

Gość jem okruszki
jesli Cie to pocieszy ja z moim facetem uprawialam kiedys anala i dopiero po dluzszej chwili zorientowalismy sie, ze jest umazany w kupie a przy okazji posciel, lozko no i oczywiscie ja:D bylam tak zawstydzona, ze chcialam sie zpaasc pod ziemie:) poszlismy wziasc prysznic, posciel nastepnego dnia wypralam a on tylko sie smial, nie z tego, co sie stalo tylko z tego jak zazenowana bylam:) dla niego nie bylo problemu. dla Twojego faceta tez nie am. to Ty robisz z tego problem:)

Gość Piękna.Karolina
dzieki Izo i Bagno. Odp na esa, że wszystko ze mną ok, tylko po tej wczorajszej sytuacji jest mi bardzo głupio ale nie chcę już do tego nigdy wracać. Napisał że niedługo do mnei przyjedzie. Kocham Go strasznie. Najlepiej rzeczywiście o tym nie myśleć a kiedyś na pewno bedziemy się z tego śmiać. No teraz dopóki mi w 100% nie przejdzie to na pewno zero sexu. A co do prawiczka to gdyby czytał uważnie to by cokolwiek zrozumiał. Już mi przechodziła choraoba poczułam się znacznie lepiej, ale jak widać nie do końca.

Gość Piękna.Karolina
jem okruszki na prawdę mnie pocieszyłaś i nawet się roześmiałam. Dzięki kochani :*

Gość jem okruszki
piekna karolino czy tez doroto jaka wpadka:D czy tez nie pisalas, ze jestes juz zmeczona tym, ze twopj mezczyzna jest taki niesamowity:D

Dobrze zrobilas :) Widzisz, on Cie kocha i w ogole sie tym nie przejal. I jeszcze chce przyjechac. Kochany facet :) jak przyjedzie to nie gadajcie o tym w ogole, a jak juz wpadniecie na ten temat to bierz to wszystko ze smiechem!! Bedzie dobrze. Powodzenia :)

Gość jakzapomniec
doroto, jaki ty masz w zasadzie problem? wiem, ze wstydliwa sytuacja, nierozsadne bylo kochac sie w takim stanie zoladka. no ale zobacz, twoj facet powiedzial ci, ze nic sie nie stalo, dzis do ciebie dzwoni... czyli jaki z tego wniosek? zalezy mu, a z tej sytuacji chetnie posmial by sie razem z toba przy filizance herbaty:) oddzwon do niego i to szybko, powiedz, ze go kochasz. a on ci powie, ze cie tez kocha (tzn. jesli jestescie na takim etapie juz) i przyjedzie do ciebie. a ty bedziesz mogla skryc sie bezpiecznie w jego ramionach. "nic co ludzkie nie jest mi obce" - takie rzeczy sie zdarzaja, zwlaszcza w takich niekomfortowych sytuacjach. pozdrawiam;)