Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

podnosimy

allegro sprzedam

Polecane posty

Gość na karnawał
dla dwulatka?po co?

Gość hl\x
pewnie kupiła w jakims szmateksie

Gość sądząc po sprzedazy
nie wygląda na szmatakeściare/szmateksciarza

Gość ktoś chce allegro
sprzedac?

Typowy rozmiar na dwulatka to 92, a nie 98 :o Moja corka ma 3 i pol roku i nosi rozmiar 92. Na pewno jest mnostwo trzylatkow, ktore nosza rozmiar 98. I zeby uprzedzic zlosliwe komentarze- z powyzsza aukcja nie mam nic wspolnego, ale wkurzaja mnie takie przemadrzale wypowiedzi- tak jakby rozmiar waszego dziecka byl jedynym slusznym- swoja droga- macie jakies dwulatki-olbrzymy :o

Gość a moj 2 latek
chodzi do żłobka i mają tam bal kostiumowy. No ale on nosi 86/ 92 i będzie strażakiem :)

Gość nikt nie chce tego
badziewia? :classic_cool: Nie dziwie sie :D:D:D:D

Gość anka8889
moj syn ma 2 latka inosi roz 98 !!!!! wiec nie rozumiem dlaczego do dwulatka ma byc przypisany rozmiar 92 ???psssyyyy

Gość dfcyvguyhytg
Dokładnie !! Moja ma 2 lata i 2 miesiące. Nosi rozmiar 98

Gość poasaz
Mój ma 2 lata i też rozmiar 98. Hiena to nie my mamy dwulatków olbrzymów tylko ty masz dwulatka kurdupla :classic_cool:

Hmm...a ja mam dwulatka noszącego rozmiar 92. I to jest dokładnie 50 centyl (konkretnie dla dwóch lat 88 cm to 50 centyl, więc ubranka w rozmiarze 92).

Gość Sprzedasz mi Allegro? Wow, za
ile? Ile za nie chcesz? :P

Gość jakubek1234
jakubek1234

Gość pozdrawiam!!!!!!!!!!
Gość ewaabra
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=26079086 Tytuł: Pakiet trzech książek Autor: Heidi Murkoff, Sharon Mazel Wydawnictwo: Rebis Rok wydania: 2011-2012 Oprawa: miękka Objętość: 624+736+768 stron Wymiary: 17 x 23,5 cm Cena rynkowa: 160,00 zł NASZA CENA: 116,99 zł W skład pakietu wchodzą: 1. W oczekiwaniu na dziecko Nowe poszerzone uzupełnione i uaktualnione wydanie. Wyczerpujące ródło informacji na temat: - wyboru lekarza - diagnostyki prenatalnej - przebiegu porodub - ciąży wysokiego ryzyka - ciąży wielopłodowej - cięcia cesarskiego - diety ciążowej - karmienia piersią W tej niezwykłej książce znajdziesz odpowiedzi na wiele nurtujących cię pytań: - Czy niebezpiecznie jest zajść w ciążę po 35 roku życia - Jak rozpoznać że rozpoczął się poród - Czy seks w okresie ciąży szkodzi dziecku - Czy choroba w czasie ciąży może zagrozić dziecku - Czy nagły brak ruchów dziecka powinien niepokoić - Co zrobić żeby szybko odzyskać sylwetkę sprzed ciąży. 2. Pierwszy rok życia dziecka Zawiera niemal wszystko, co powinni wiedzieć rodzice o pierwszym roku życia dziecka. Wstęp i konsultacja naukowa prof. zw. dr hab. n. med. Marian Krawczyński, dyrektor Instytutu Pediatrii Akademii Medycznej im. K. Marcinkowskiego w Poznaniu. Najpopularniejszy poradnik dla matek i ojców w Polsce - 160 tys. sprzedanych egzemplarzy. Znakomite źródło informacji na temat: - rozwoju dziecka w czasie pierwszych 12 miesięcy życia, -karmienia piersią, -odżywiania i pielęgnacji, -wyboru lekarza, -noworodków o niskiej masie urodzeniowej, -chorób wieku dziecięcego, -podróżowania z dzieckiem -rozdział dedykowany mężczyznom pt. "Zostajesz ojcem". Książka udzieli odpowiedzi na dziesiątki pytań dotyczących pierwszych 12 miesięcy życia dziecka: -Czy moje dziecko rozwija się prawidłowo? -Dlaczego warto karmić piersią? -Czy moje dziecko jest poważnie chore i kiedy powinnam wezwać lekarza? -Czy jestem dobrą matką? -Co zrobić, aby dziecko przespało spokojnie noc? -Kiedy można ponownie rozpocząć współżycie? 3. Drugi i trzeci rok życia dziecka Skarbnica wiedzy na temat dwu- i trzylatków. Nieocenione źródło informacji na temat: - rozwoju dziecka w drugim i trzecim roku życia; - odżywiania; - pielęgnacji; - chorób wieku dziecięcego; - rozwiązywania problemów wychowawczych; - wychowania dziecka w rodzinach niepełnych; - dziecka adoptowanego; - dziecka specjalnej troski. Odpowiada na setki pytań dotyczących drugiego i trzeciego roku życia: - Czy moje dziecko rozwija się prawidłowo? - Po czym poznać, że dziecko jest chore? - Jak sobie poradzić z napadami złości? - Czym i jak nakarmić dziecko? - Jak nauczyć dziecko korzystać z nocnika? - Jak wychować dziecko, aby wyrosło na dobrego człowieka?

Gość zapraszam fajne rzeczy OD 1 ZŁ