Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no americano

Nie cieszą mnie świeta, a was?

Polecane posty

Gość no americano

jw

Gość Sobotnia noc.......
mnie tez nie... kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość ja nie obchodzę i mnie to już
wkurza, nie jestem katoliczką i zawsze odkąd się grudzień zacznie to muszę znosić tą katolicką propagandę :O ciekawe jakby tak Muzułmanie albo Żydzi albo Buddyści obchodzili tak hucznie swoje święta to zaraz pewnie katolicy by się oburzyli bo przecież Polska to 90% katolików :O żenada po prostu, czy katolicy do cholery zrozumieją kiedyś że wiarę to trzeba mieć w sercu i przestaną się z nią tak pretensjonalnie obnosić? czy oni wreszcie kiedyś zrozumieją że nie wszyscy są katolikami i nie mają ochoty na każdym kroku od sklepu po telewizor stykać się z tymi ich świętami?

Gość ciężko wyczuć - a dawno się
mała uwaga - protestanci też obchodzą Święta - nie tylko katolicy - prawosławni zresztą też - tyle, że 2 tygodnie później. A Muzłumanie obchodzą swoje Święta w swoich krajach również : jest Ramadan, są pielgrzymki do Mekki... A tak przy okazji : Ci co tak bardzo psioczą na Świeta - pewnie woleliby do pracy chodzić w tym czasie, tylko bezwzględny kraj odbiera im tę możliwość .... Ech, Polakowi nie dogodzisz nigdy A odpowiadając na pytanie główne: Świeta nie cieszą mnie zbytnio - bo nie mam z kim tej radości dzielić .