Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Notaksobiemysleno

POMYSŁ NA SYLWESTRA

Polecane posty

Gość Notaksobiemysleno

jakie macie pomysły na sylwestra? Ja, z moim narzeczonym, i naszymi znajomymi ( małżeństwo) planujemy coś na sylwestra, i cały czas jest gadka o domówce, ale myślimy aby gdzieś pojechać. Może Warszawa? Ale ceny hoteli są chyba tragiczne? W gre wchodzą dwa dni- sylwester i nowy rok. W sumie mamy 500 zł, tak mniej wiecej. Może Zakopane? Poradźcie coś, jak Wy spędzacie sylwestra, a może jakieś propozycje, ceny??

Gość o znalazłam topik
chata, pojesc se popic a pozniej idziemy potanczyc

Gość ojjjjjojojo
Ja też myślałam nad takim wyjazdem zakopane albo słowacja, ale jak zobaczyłam ceny samych noclegów to miałam lekki odlot. 500 z to masz stanowczo za mało.

Gość Notaksobiemysleno
bo jest jeszcze taka opcja, zeby jechac do moich rodzicow, w bieszczady. Nocleg za darmo, bo wiadomo, jedzenie po częsci też, a na samego sylwka to np. na stok narciarski, bo sa organizowane... Tylko problem, bo oni nie potrafią na nartach jeździć :/

troche pozno sie tym zainteresowalas. juz nie ma miejsc w knajpach (przynajmniej tych na poziomie). idzie gdzies na dynek, gdzie jest sylwester na powietrzu (jesli u ciebie jest), a pozniej w omu balujcie

Gość a czy zależy Wam na imprezach
? Bo jeśli nie, to ja proponuję agroturystykę gdzieś w górach. Tanio i pięknie. Kto chce, jeździ na nartach, łyżwach, idzie na spacer, można tanio zorganizować romantyczny kulig! O hotelach w mieście zapomnijcie, 500 zł starczy Wam na nocleg, i to nie wszędzie.

Gość Notaksobiemysleno
wlasnie problem, bo u nas w miescie nic nie organizuja.... dlatego chcialabym gdzies pojechac... Ciekawy bylby taki hardcore jechac w ciemno, spac w samochodzie :D ale nawet nie ma pomyslu gdzie?

Gość Notaksobiemysleno
w zeszlym roku mialam takiego sylwestra, zakopane, pokoj dwuosobowy, dwa pojedyncze lozka i 9 osob :D bylo super, no ale wlasnie... Ciezko dorwac teraz wolny termin nawet u jakiegos bacy :( a na imprezach nam absolutnie nie zalezy, wolimy cos szalonego, co zapamietamy, i co bedziemy wspominac przez caly rok, tak jak tego poprzedniego :D

my żeby zarezerwować sylwestra dzwoniliśmy już w październiku aby zaklepać 40 zł od osoby nocleg 5 dni. Teraz już albo wszystko pozajmowane będzie albo ceny dużo droższe ale jak was stać to czemu nie :)

Gość a czy zależy Wam na imprezach
Ognisko na plaży, zimne ognie, grzaniec, zawody na sankach, karaoke, spanie w aucie - hardcore, ale skoro lubicie? No i ja bym się bała spać kilka godzin przy włączonym silniku.

Gość Notaksobiemysleno
taki kulig to super pomysl ;] a spanie w aucie to ostatecznosc, w razie, jakby zaden baca nie wynajalby nam pokoju ;p