Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama izuni87

Włoski u 5 latki

Polecane posty

Gość Mama izuni87

Moja córcia ma 5 lat i nigdy jeszcze nie podcinałam jej włosków,a ma takie za łopatki.są dość grube i ciężkie,proste o ładnym kasztanowym odcieniu.nigdy nic z nimi nie eksperymentowałam,a widzę że zaczynają jej się niszczyć.nie wiem teraz,czy zabrać ją do fryzjera dziecięcego czy sama je obciąć,nie wiem też jak się zabrać.. Myślicie że jeszcze przeczekać aż dorośnie i zabrac ją do fryzjera,czy teraz sama wziąć nożyczki?

Gość fewwefwqef
ja mojej przycielam wlosy jak miala 17 miesiecy bo takie znoszczone i wykruszone na koncach byly a miala takie fajne loczki ale scielam to akuat do wiosny beda zdrowe i ladnie odrosną

Gość Mama izuni87
A jakiej długości miała?mojej nigdy się nie niszczyły,dopiero w tym roku jakoś.są bardzo rozdwojone i przesuszone,na górze ma ładne i takie jak kiedyś,ale duża część końcówek i włosów jest po prostu zniszczona,ale są też długie i gęste.musiałabym jej obciąć tak do ucha,ale szkoda mi ich bo jest śliczna,chodziaż jeśli teraz nic nie zrobie to będzie gorzej,a boje się używać kosmetyków dla dorosłych kobiet

Gość o tyyyyyyyyyyyyyy
mama izuni idz sie puknij w leb ze ma juz ona 5 lat i jeszcze jej nie podcienalas wlosow, to terazzetnij ja na boba jzeby wszystkie zniszczuchy obciac,jak taka glupia bylas

Gość o znalazłam topik
kobieto nawet nie mysl o kosmetykach dla doroslych :o idz do fryzjerki

Gość Mama izuni87
Proszę mniej agresjii.. Było mi szkoda,dziewczynka z długimi włoskami jest przeurocza,a teraz będę musiała jej obciąć.moim zdaniem w kwestii wyglądu liczy się również opinia dziecka,a nie tylko rodzica "robimy tak i tak i nie masz nic do gadania" więc chciałam poczekać aż sama zadecyduje,dziecko w tym wieku ma już swój rozum.ale najwidoczniej będę musiała z nią iść,szkoda mi ale widzę co sie dzieje...

Gość mamo izuni małemu dziecku
bez różnicy czy ma krótkie czy długie włoski, a one i tak odrastają. Ja swojej córce obcięłam jak miała 18 miesięcy bo miała niesamowicie rzadkie włosy. Wyglądała prześlicznie bo fryzjerka dobrała jej fajną, łatwą do ułożenia fryzurkę. Włosy szybko odrosły i są gęściejsze, choć nadal bez szaleństwa. Myślę, ze nie masz co czekać. Zabieraj Izę do fryzjera, niech wybierze z katalogu fryzurę, prze negocjuje to z fryzjerką i na pewno będzie śliczna. Kupisz jej jakieś dziewczęce spineczki labo opaskę. Dziewczynki z krótkimi fryzurami też wyglądają uroczo i dziewczęco.

Gość Mama izuni87
Dzięki dziewczyny za opinie,najwidoczniej trzeba będzie w końcu pójść,bo wciąż odkładam i odkładam.. W sumie fryzjer wydaje się być najlepszym rozwiązaniem.:)

Gość dobre to było
bobra sobie lepiej przystrzyż