Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdradzonainigdywiecej

Dlaczego są tacy podli

Polecane posty

Mój mąz ma romans od 3 lat, od początku podejrzewałam, ale on oczywiscie sie wypierał, ze to tylko koleżanka. Mamy dwie córki, ja z młodszą jestem w domu, nie pracuję, studiuje zaocznie. Zawsze wyadawało mi sie ze dzieci są dla niego najważniejsze, wszystkim dookoła tak mówił. Finansowo niestety nie jest łatwo, kredyt na głowie, z jego pracą tez różnie bywało, oczywiscie moja rodzina bardzo mi pomaga, natomiast byłam przekonana ze jego nie bo twierdził ze nie ma kontaktu itd. Po czym jednak wyszło na jaw, ze dostawał pieniądze nie dokładajć sie ani grosza. Ostatnio nie pracował, był na utrzymaniu mojej rodziny. Wytłumaczcie mi proszę jak facet który tak bardzo kocha dzieci żałuje im pieniedzy i wszytkich nas oszukuje. Miedzy nami róznie bywało, ale dzieci są dla niego oczkiem w głowie i dlaczego tak robi?

Gość plac zbawiciela
niestety kolejny waszym przykładem

Gość o znalazłam topik
dlaczego tak robi. bo znudzilo mu sie taki zycie i szuka przygod gdzie indziej. pieprzony cham, nie bedzie Ci latwo ale zycze duzo sily i zczescia

ale dlaczego oszukuje dzieci, że nie ma pieniedzy?

Gość garnierooo
tak durnej baby jeszcze nie widziałam:D bie dosc ze utrzymuje darmozjada to jeszcze chawi pod niebiosa ze dzieciaki sa oczkiem w gowie:D gdyby byly to by na nie łozył... a on ciagnie kase od ciebie żre za darmo bzyka na boku i czasami sie z bachorami pobawi

Gość o znalazłam topik
bo tamta widocznie wie co robi, wie jak oskubac go z kasy, moze dla przyjemnosci - moze zabiera ja w rozne miejsca, kolacyjkim, sryjki. nie wiem, ale to niedojrzaly glupek :o

Dzieci i tak z nim będą żałuje im bo woli przeznaczać pieniądze na swoją kochanke. Nie ma i mieć nie będzie jak widać przeznacza pieniądze na inną - dla dzieci dlatego nie ma.

Trzeba było się z takim nie wiązać i tyle,a jak poleciałaś tylko na jego wygląd i na to że umiał bajerować to masz teraz kłopot kobieto

Gość opisodaecajjj
KOBIETY!!! co sie dzieje/stalo z waszymi kochanymi misiami!! dla których spławiałyście te ciepłe kluchy, którzy byli dla was 'za dobrzy'??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? masa tu takich tematów, a ja sie pytam WHY? czasami mam wrażanie że dla większości kobiet z facetami to jest tak: IM GORSZY TYM LEPSZY, byle dobry bajer miał i dobrze ruchał ;) pozadrawiam i współczuje

Gość ocotuchodzi
pozbadz sie go i to jak najszybciej!!!!!!!!!!!