Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mgielka_0000

Odpowiednia pora na seks?

Polecane posty

zupełnie nie wiem co mam robic.. Wiem, że to żałosne, ale chciałabym poznac obiektywne opinie. Mam 19 lat. Jestem dziewicą. Ponad 3 miesiące temu poznałam chłopaka. Przez ten czas bardzo dużo się wydarzyło. Były fajne i złe momenty. Od jakiegoś czasu gdy tylko dochodzi między nami do spotkania on chce się ze mną kochac. Na początku zarzucałam mu że sie mną bawi, że chce mnie wykorzystac. Tydzień temu przekonałam się że tak nie jest. Bylismy razem na imprezie. Troszeczkę za dużo wypiłam (Nawiasem mówiąc pierwszy raz w życiu) Byłam gotowa na wszystko, na co on powiedział "nie". Stwierdził że zrobimy to kiedy będę w pełni świadoma. Jestem mu bardzo wdzięczna bo wiem, że potwornie bym żałowała mojego pierwszego razu pod wpływem. Wczoraj też się spotkaliśmy. Było cudownie. Pierwszy raz zobaczyłam w jego oczach blask i szczerośc. Zaprosił mnie na swoją studniówkę. Leżeliśmy koło siebie, przytulaliśmy się i znów to samo... Kolejny raz powiedziałam nie. trochę się obruszył. Chyba zaczyna sie niecierpliwic. Wiecie co jest najgorsze? że ja tego bardzo chce. Bardzo. Wiem, że to jest facet z którym chce to zrobic. Po prostu boję się jaka po tym wszystkim będę w jego oczach, boję się że nasz kontakt się urwie, że najzwyczajniej w świecie mnie oleje. Od wczoraj się nie odzywa. Przykro mi. Potwornie :((

Gość jak kocha to poczeka
seks ci nie ucieknie. Mój czekał rok i jakoś się nie zraził. A zrobić to tylko dlatego, żeby nie zerwał jest głupotą. Nie chce czekać to na drzewo z nim. A jesli mu zależy, to poczeka aż tego będziesz chciała naprawdę

Powiem Ci teraz jeden z tych bardzo banalnych tekstów no ale taka jest prawda . " Jak kocha to poczeka " . Moim zdaniem nie będzie to dla niego kłopotem bo z tego co napisałaś jest gentelmenem i Cię szanuje

Gość zegarynkaa
postąpił bardzo uczciwie że się z tobą nie przespał :) wiele dziewczyn chce ale z różnych powodów nie jest gotowa i ma jakieś obawy przed tym pierwszym razem, to w pełni normalne :) nic na sile moja droga, na pewno chcesz dobrze wspominac swój pierwszy raz a jezeli zrobisz to wbrew sobie, to mozesz kompletnie zrazić się do seksu :) udanego wyboru życze i pozdrawiam :)