Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyyuhjiuy

najladniejsza dziewczyna na kafe

Polecane posty

Gość no pewnie, a
no popatrz, nieopatrznie z dwoch nickow zrobily sie cztery.. :classic_cool: przestan robic dobra mine do zlej gry, pograzylas sie totalnie, odeszlabys w zapomnienie zachowujac odrobine godnosci dziecko :O🖐️

Gość no pewnie, a
i nie ze mnie rob nieokrzesana, bo sama masz nierowno pod sufitem :O

A tak, klasyk, bo wszyscy tutaj zachowują się jakby znali siebie wzajemnie niczym łyse konie. ;) "Odejść z godnością" z kafeterii? Aha. Rzeczywiście, to miejsce jest niczym spotkania rycerskie przy okrągłym stole - ostoja honoru. Jakie cztery nicki? Nie dociera do Ciebie, że posługiwałam się jedynie dwoma kontami i nie z mojej winy musiałam założyć drugie? 🖐️

Gość zachowanie nr 3
Aha. Rzeczywiście, to miejsce jest niczym spotkania rycerskie przy okrągłym stole - ostoja honoru. To po co w ogóle coś jeszcze piszesz? :o

Gość no pewnie, a
lookrecjo.. godnosc nalezy miec nie tylko przy spotkaniach przy okraglym stole :O ehh borderlineowa pipsińska lookrecja dorei cztery? cztery :O i nie wciskaj bajki o zapomnianych haslach czy tez osobach, ktore przywlaszczyly sobie twoje zdjecie :D nie pochlebiaj sobie, taka piekna nie jestes, by ktos chcial krasc twoj wizerunek :classic_cool:

Gość yuuyyuyuyu
niech pisze :D poprawia mi humor :D

Miałabym pisać tylko w miejscach honorowych? O czym Ty mówisz? Hiperbolicznie zaokrągliłam brak jakiegokolwiek patosu na jakimkolwiek forum, wyjaśniając tym samym dlaczego stwierdzneie "odejść stąd z godnością" jest debilizmem. Zresztą jakim trzeba być idiotą żeby nazwać utratą godności pisanie na forum? Nie rozumiesz, że posługuję się od dawna tylko jednym kontem, a "pipsińska" nie jest moim tworem? 🖐️ Och, tak się czepiasz zmiany mojego nicku, że to aż niedorzeczne. Co Ci do cholery przeszkadza, że zmieniłam sobie nick? :O W ani jednym miejscu nie napisałam, że kotś kradnie, lub kradł mój wizerunek. Nie dorabiaj sobie teorii do histoii. Pieprzysz coraz bardziej, z każdą Twoją wypowiedzią Twój poziom w moich oczach spada w dół, toteż postanawiam zakończyć tę bezsensowną dyskusję. Bywaj. 😍

Gość zachowanie nr 4
czyli kolejny klasyk: okręcenie kota ogonem i oschłe pożegnanie :classic_cool: 🖐️)))

Gość no pewnie, a
bełkot bełkot bełkot byle ukryc fakt ze piertolila na poczatku ze ma dwa nicki zamiast przyznac bez bicia ze Lookrecja jest jej (conajmniej) czwartym wytworem :classic_cool: chyba nie mysslisz, ze ktos uwierzy w ta bajke, ze pipsińska to nie ty:O? nawet ten pedantyczny i wysoki styl pisania miala taki sam :O ja piertole :O co za zenada przezabawny jest fakt, ze nie masz pojecia kim jestem, zachowalam w stu procentach anonimowosc, w przeciwienstwie do ciebie, pod kazda wypowiedzia podpisujesz sie swoja facjata, ktora dobrze zapamietam, i gdy tylko ujrze cie za zywo, bede miala niezly ubaw i nie oszczedze ci przykrych szczerych slow :classic_cool:

Gość ppppoooopppp
ma w doopie opinie ludzi z kafe, ale na kazdy post cztery razy dluzszy pisala :D nosz kurwa :D kto tu siedzi na tym forumie

Gość zapewniam że to nie pśp
szerloku :)

Gość Teraz inna osoba !
hahaha a lookrecja znowu ' bo znasz blabla' kazdy topic zawsze ten tekst hahahahah :D

Gość Entmunt Pipak
najpiękniejsza jest bazienka